Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a może by tak..

co myslicie o kurkach domowych niezależnie od tego czy maja dzieci

Polecane posty

Gość kura to przeżytek
Czasem owszem rozwija, ale nie przesadzajmy, że bez pracy człowiek się nie rozwija :D

My "kury domowe" pracujemy tak samo ciezko jak ludzie w roznych korporacjach,magazynach,firmach... Szkoda,ze nikt tego nie potrafi docenic... :( :( :(

owszem, ale trzeba być zabezpieczonym. Jeśli jesteście w związku mażeńskim i facet zarabia na dom, a wy go prowadzicie, oboje to akceptujecie i chcecie tego - to ok. Tylko to musi być ustalone świadomie. Żeby potem nie było, że facet przyprowadza nową cizię, a starej zużytej żonie każe się pakować. Póki dzieci są małe - ok, ale kiedy dorosną to tej roboty w domu jest mniej.

Wkurza mnie to jak ludzie mowia,ze nic nie robimy. Nie pracujemy,bo nam sie nie chce. Tylko,ze my "pracujemy" w domu. I godzinowo wychodzi wiecej niz na normalnej posadzie.

Gość kura to przeżytek
No są tego plusy i minusy, tak samo jak i pracowanie...

Gość kura to przeżytek
Ja nie jestem typową gosposią domową, nie gotuje na co dzień, bo nie ma to sensu, mąż wraca późno, mnie czasem nie ma całe dnie w domu, dużo zajmuje się czytaniem na studia, rozwijam swoją stronkę www, więc nie przeceniam swojej roli w domu ;)

Gość kura to przeżytek
Rób jak uważasz...