Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiem jem banana

Dlaczego każdy facet musi mieć kobiete ? A jeśli ja nie chce ?

Polecane posty

Czuje sie dyskryminowany, mialem jedna i mi wystarczy. Czuje sie lepiej jako wolny czlowiek ,nie czuje sie nieszczęsliwy wrecz przeciwnie wkurwialbym sie gdybym musial o kims pamietac , o walentynkach ,urodzinach ,ricznicach , spelniac zachcianki a potem z tą osobą mieszkac ,dla mnie to jest nienormalne :D:D , związek to masakra - oczywiscie to moje zdanie. Dlaczego kazdy mi powtarza,ze musze kogos miec ?:O kurw.a

dodam, że moja dziewczyna miała na imię Wojtek

Eh...mi to samo mówią. A ja mam wywalone na to.

niezły ? Słaby , spodziewałem się dokładnie takiego :D

jedyną żywą istotą z jaką dotychczas miałem kontakt fizyczny była świnka morska Wojtka

Gość nie MUSISZ..
nic nie musisz, ale kurwa powiedz to tym wszystkim i niech sie odpierdola :P

podszywie... idz lepiej zjesc kupe :)

Gość taka se jedna
bo obracasz sie w pojebanym towarzystwie, ktore chce ci dokopac, im zle w zwiazkach pewnie ale sie nie przyznają i chcą abyś ugrzązł w tym samym gównie co oni :)

Gość taka se jedna
dodatkowo ludzie maja zerową empatię i wydaje im się ze jeśli oni coś robią to jest to jedyne i słuszne bo oni tak czują, nie dopuszczają do swiadomosci tego ze ktos moze inaczej odczuwac :o banda pojebów w skrócie

Gość łolellelelele
Tylko ludzie nieszczęśliwi chcą na sile zmieniac zycie innych ;) ja zrobilam to samo : powiedzialam wprost ,wypierdalać ! i dali mi spokoj bylam z dwoma facetami i mysle podobnie lepiej mi sie zyje samej i nadal jestem szczęsliwa :D

Gość taka se jedna
kolejnym problemem jest to ze jak inni cos maja to ja też musze , choć nie wiem po co mi to ale nie chce sie czuć gorszy, ładowanie sie w społęczne schematy z powodu odczuwanej presji :o boze

Gość taka se jedna
jestem debilkom :classic_cool:

Gość łolellelelele
jeden podszyw nie zna ortografii : debilkom ? hahahaha :D a moj podszyw widze ,ze obraca sie w towarzystwie klubowych panienek 💤 Twoja kolezanka juz nadstawila szparki jakiemus fagasowi ? ;) Zeszmaciła sie ? A moze jest patologią tzn 18letnią matką ? ;)

Gość taka se jedna
dzieci w szkole mają informatykę :o

Gość taka se jedna
bączki, sprzedaję bączki - z duupy prosto do rączki

Gość łolellelelele
Ja mam inne zdanie , ktoś kto bierze się za macierzyństwo w wieku 18 lat ma cos nie tak z deklem :O Takie dzieci potem toczą nędzny żywot rodziców

Gość taka se jedna
18letnia ciąża na 100% nie jest planowana, w tym wieku człowiek powinien się bawić i rozwijać a nie pchać w pieluchy :o wiec po niekąd jest to patologiczne zachowanie

Czasami znajdują się osoby dojrzałe w wieku 18 lat, jak i niedojrzałe w wieku 30 lat.

Gość taka se jedna
dojrzała osoba w wieku 18 lat i niedojrzała w wieku 30 lat to jest własnie patologia, patologie definiujemy jako nieprawidłowo zjawiska zachodzące w życiu społecznym :o normą jest ze rodzimy sie, jestesmy dzieciakami, przedszkole, podstawowka, szkola srednia, zabawy, rozwoj, powaga, zycie zawodowe, dzieci, wychowywanie i grób :)

Gość hahahahhahaa222
nie rozsmieszaj mnie :D dopiero pisalas ze ludzie dopieprzają innym bo chcą zyc wg swoich norm a teraz to ? :D buhaha wiesz jaka jest moja norma? urodzilem sie ,bylem dzieciakiem ,przedszkole , podstawowoka,szkola srednia i.... zabawa :)))) - powaga? hahaha zawsze bylem rozrywowy i mam sie stać cieciem i dziadem który robi jak wół po 10 godzin i ma dzieciaczka ? hahaha Dobrze ,ze nie musze pracowac bo bym byl takim pojebem jak wiekszosc ludzi . Wasze zycie sprowadza sie do zarabiania kasy i płodzenia buhahaha :D

Gość taka se jedna
powszechnie przyjete standardy - zachowania patologiczne a to co myśle ja to chyba dwie różne rzeczy :o

Gość taka se jedna
a twoje zycie do czego sie sprowadza? masz sie za lepszego bo lubisz sobie podupczyc na imprezie i wypic piwo? wysmiewasz wlasnie tych ktorzy przyjeli inny schemat zycia - macierzynstwo i spokoj, narzucajac tym samym swoj sposob bycia jako fajniejszy, widzisz sam na siebie ukręciłeś bata :) poza tym nie ekscytuj sie tak bo i tak wszyscy skonczymy w tej samej ziemi gnijąc :)

Gość hahahahhahaa222
wcale nie latam na imprezy i nie chlam piwska codziennie. Tylko cos im ten styl zycia sie nie sprawdza , spokojne macierzynstwo i kapcie przed tv a potem rozwody i zdrady ,maz spaślak ,zona wieloryb ze zmarszczkami. Ja tu kogos do czegos przekonuje ? Nie. To ty sobie przeczysz . Robta co chceta :D A autor niech kaze im spierdalac ,bo to pewnie bazyle ,pzdr ;)

Gość taka se jedna
ja sobie nie przecze, przytaczam tylko definicje patologii i okreslam jak zachowują się ludzie, tu w ogóle nie zostało zawarte MOJE zdanie, wiec albo masz ograniczone zdolności poznawcze albo... innej opcji jednak nie widzę :o

Gość taka se jedna
wiecie co? smutne jest to, że nie można z nikim podyskutować, ludzie są albo tak cholernie ograniczeni, że nie rozumieją podstawowych mechanizmów, albo są zakompleksienie i reagują agresją wtedy się odechciewa wszystkiego, poczytajcie sobie zasady zdrowej komunikacji :o