Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość setw4

JAK PRZY WZROSCIE 165CM SCHUDNAC SZYBKO Z 51KG DO 47?

Polecane posty

Gość hjkhjjhdh
jedna rada skuteczna wiecej sraj niz jedz

Gość setw4
zielona herbata i niejedzenie kolacji powinno pomóc?

Gość cedynia
a czemu chcesz ważyć tyle co mój pies ? a tak w ogóle - to krecą cie diezci , że sie chcesz do nich upodabniać ?

Gość anuska 18 nascie
do kazdego posiłku jedz pół grejfruta w 8 tygodni mozna na tym schudnac 7 kg

Gość aniaaak
ja mam 157cm i jak waze 47 to jestem chudziusienka,wiec Ty powinnas przy 51kg wygladac mega super ladnie. dziwie sie ze jeszcze chcesz schudnac. ja teraz waze 51kg i mam waleczki,spore uda i tylek,wiec ograniczam jedzenie by zlecialo 3kg,ale to jest max . wiecej nie potrzebuje,bo zawsze wazylam ok48kg. a jesli chodzi o diete,to zapycham sie warzywami,jak cos slodkiego to tylko do poludnia by miec czas na spalenie. sporo wody,herbaty zielonej,czerwonej i jakos leci.... narazie lecialo,bo te ostatnie 3kg bedzie najgorzej zrzucic. zycze powodzenia!

Gość setw4
nie, po prostu chce byc bardzo chuda.

Gość jjhjhdsh
Puknij sie, przeciez jestes chuda. Ludzie to maja nastrane. Zacznij wywolywac wymioty po kazdym posilku to schudniesz idiotko.

Gość setw4
mam w tym roku mature i ten wysiłek umysłowy pochłania ze mnie tyle,że jem wiecej:-O musze sobie cos wkrecic, stresowac sie zeby jakos zejsc do tej wymarzonej wagi

witam, jak chcesz schudnąć to głównie zacznij ćwiczyć na te parite, które chcesz zmniejszyć, pij dużo niegazowanej wody bo ona wypłukuje tłuszcz podskurny, dodatkowo możesz stosować pas neprenowy, który zwiększy temperaturę w miejscu które chcesz odchudzić, w zastęspstwie może byc folia strecz, jedz często a mniej co najmniej 5-6 razy dziennie w równych odtępach co 2-3 godziny jak cos to pytaj

Używaj dwóch palców w toalecie po każdym posiłku. Zaraz, zaraz, przecież to choroba od której można umrzeć, ale co tam, najważniejsze żeby być chudym kościotrupem.

Gość setw4
bahus- boje sie ze jak zaczne cwiczyc uda to miesnie spuchna i uda beda wydawac sie grubsze, jak np. przy stepperze

Gość asdgrtuhujka
zjedz gowno srasz gownem i nie utyjesz -pojebane malolaty

Gość setw4
nie jestem małolata, mam 20 lat, ale ja panicznie boje sie kazdego dodatkowego kilograma, bo dosłownie wszedzie go "widze i czuje".

Gość uttt
ćwiczcie ćwiczcie bo potem na plaży "spore uda" i "wałki na brzuchu"!!!

ogranicz spożycie białka wtedy mięsień przy ćwiczeniu będzie pobierał glikogen /cukier/ z samego siebie więc nie zwiększy obiętości jednak uważaj bo niezbyt zdrowe dla organizmu ale pamiętaj, żeby ćwiczyć co najmniej 40 min bo dopiero po 20 min organizm zaczynać czerpać energię z tłuszczu i to bezpieczniejszy sposób

Gość setw4
nie chce cwiczen, moja kolezanka cwiczy i jest obrzydliwie umiesniona, chce byc chuuuuuda! Jestem szczupła, ale chce byc jeszcze bardziej drobna i chuda

wszystko zależy jak ćwiczysz, jaki program treningowy, bez ćwiczeń marne szanse a efekt jojo gwarantowany, polecam bieganie i rower to najbezpieczniejsze, żeby się nie rozbudować

Gość lkdd
chude = brzydkie lekko umięśnione = sexy

LKDD też prawda a na szybkie schudnięcie to jedynie odwodnienie może pomóc ale to dobre na jakąś impreze a nie na dłuższą metę

Gość setw4
lekkie odwodnienie tzn?:)

środki moczopędne ale naprawdę to ryzykowne i na krótką metę bo wykańcza organizm