Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina746

Czy facet zaakceptuje to, że nie ejstem dziewicą?

Polecane posty

Ja nie chciałabym mieć prawiczka bo więcej z tego problemów niż pożytku- trzeba uczyć wszystkiego i będzie wypominał, że sama nie jestem dziewicą. Mój były facet też mówi, że dziewicy już by nie chciał. Chociaż oczywiście nie rozumiem jak można patrzeć na człowieka przez pryzmat tego czy uprawaiał seks. I jeśli trafisz na faceta, który nie będzie Cie chciał tylko z powodu braku błony to daruj sobie bo najpewniej ma coś z głową!

Gość alina746
Mimo wszystko tez mi się tak wydaje, albo mnie kocha i akceptuje taka jaka jestem, albo nie...

Jeśli ktoś będzie myślał o Tobie tylko jako o pochwie bez błony to nie jest wart nawet rozmowy.

Gość alina746
Dzięki, nie tylko takie wartości się w człowieku w końcu liczą, a... martwić się będę jak już kogoś znajdę. A nigdy wasz partner nie wygarnął wam tego, że wcześniej uprawiałyście seks z innym?

Gość polajna
co ma wygarniać? seks? jezu, ludzie... ;/

Gość Ninos..........
polajna co ma wygarniać? seks? jezu, ludzie... ;/" skoro propagujesz seks z kim popadnie przed ślubem to nie powoluj się na Jezusa

Gość alina746
Jasne, słyszałam nie raz, że dziewczyny mają na talerzu swoich byłych prawie przy każdej kłótni. To musi być przykre.

Gość Ninos..........
tutaj nie chodzi o błone ale o to ze sie juz ODDAŁA komus

Gość Ninos..........
ciekawa hipokryzja - jak byłaś dziewica to myślałaś jak nie stracić cnoty z byle kim a po fakcie, kiedy już nie masz nic do dania to piszesz seks to seks teraz to se możesz pisać

Gość alina746
Ninos chyba pomyliłaś autorki...

Wcale tak nie myślałam ale nie widze powodu, żeby sie przed tobą tłumaczyć. Pozdro, udanego pożycia!

Gość Do smashm
Z głową to ty masz puszczalska babo! Jak to nie oceniać człowieka przez pryzmat tego czy uprawiał seks? A ty byś chciała mądralo faceta, który zmieniał co chwilę panienki? Napiewno nie! No chyba, że sama jesteś ździrą!

Gość smashm jest głupia!
Czy ty w ogóle myślisz? Nikt nie mówi o dziewictwie jako o błonie, tylko o moralności! Jeżeli młoda dziewczyna, nastolatka nie jest dziewicą to świadczy to o tym, że ona sama siebie nie szanuje i puszcza się z kim popadnie! Nie można zakochiwać się sto razy i to jeszcze w tak młodym wieku! Mylisz seks z miłością! Przyjemnośź cielesną z uczuciami! Jesteś żenująca!

Gość Post o 20:26 szkok!!!!!!!!!!!!
Ktoś, kto napisał post o 20:26 bardzo mnie zaskoczył! Ta osoba miała 4 partnerów zanim wzięla ślub i jej mąż podobnie! To tyle razy się zakochiwali czy może bzykali się na prawo i lewo, a związki zawierali wyłącznie dla seksu? Odpowiedxcie sobie sami! Ja bym się bał, że się czymś zarażę!!!!!

Gość alina746
Ludzie ja widzę, że wy tu wszyscy swój pierwszy raz mieliście ze swoimi żonami/ mężami.

Gość miszcz55
To chyba oczywiste, tutaj na forum są porządni ludzie a nie jakiś margines społeczny. To, że można nie być dziewicą przed ślubem, nie mieści nam się w ogóle w głowie, dlatego jestem pewien, że ten temat to tylko kolejna prowokacja.

Gość wujaszek bak
chlopak-wyzszej-klasy - piona, mam takie same poglady co ty !

Gość alina746
Haha jakie prawe, konserwatywne społeczeństwo ;D

@ alina746 Bez urazy, ale trochę ciężko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem! Nikt tu nie pisze, że seks przed śłubem jest zły! Poczytaj powoli i dokładnie! Ludzie chcą Ci uświadomić, że idiotyzmem jest jak młoda dziewczyna/nastolatka miała już wielu partnerów seksualnych i tłumaczy to miłością! Nie wiesz czym jest miłość!

Gość alina746
Wielu, prawda... 1 to całe mnóstwo.

Do alina746 Ta znowu swoje! Wampir energetyczny, doprowadza człowieka na skraj wyczerpania! Napisz mi; czy według Ciebie wszystkie osoby udzielające się w tym topicu piszą wyłącznie do Ciebie i o Twoim przypadku, czy może odnoszą się do całego zajwiska, jakim jest inicjacja seksualna w bardzo młodym wieku i rozwiązłość pod przykrywką miłości? Myśl! Ty miałaś jednego i Ci nie wyszło! Ale istnieje wiele nastolatek, które dupczyło się już z wieloma facetami i tłumaczy to miłością i zakochiwaniem się co tydzień w innym! I to jest chore! Rozumiesz już?

Gość ktośka68767
Ale dlaczego drogie prawiczki prowadzicie między sobą "uczone" dysputy o puszczalstwie nastolatek w wątku aliny746, która ewidentnie taką puszczalską nastolatką nie jest ? Może byście najpierw przeczytali post pod którym się wypowiadacie a nie strzykali jadem bez sensu. To że żadna was nie chce to nie wina aliny746.

Gość Ja wiem!
Nie strzykamy jadem, tylko umoraniamy i ni ebez sensu, bo umorlanianie ma zawsze sens! Bez odrobiny moralności nie byłoby cywilizacji!!!! Dlaczego prowadzi się takie dyskusje w wątku aliny? ---> Bo ktoś zszedł n aten teamt i tyle! Nie można zostawić głupich postów bez odpowiedzi!

Gość alina746
Dziękuję ktośka! Przecież ja nie pytam o ogólny problem, ja wiem, że 14latka, która ma na koncie 18 nie jest warta świeczki, ja skonkretyzowałam.

Gość ktośka68767
Ale przecież nikt was nie prosi o umoralnianie, misje sobie jakąś znaleźli - dobre sobie ;] Myślicie,że jak kogoś powyzywacie od kurw to zmieni swoje zachowanie ? Agresja rodzi tylko agresję. A Alina pytała tylko czy jej przyszły chłopak może mieć jej za złe że straciła wcześniej dziewictwo - takie jest pytanie autorki i jeśli nie chcecie jej odpowiadać to z łaski swojej znajdźcie sobie inny wątek.

Gość a taka tam
tez jestem dziewica mam 22 lata i nie zamierzam sie seksic z kim popadnie. Mam swoje zasady i sie ich trzymam.

Gość ktośka68767
Odpowiadając na Twoje pytanie Alino : Nie ma reguły. Sama widzisz co się wyprawia na tym forum ;] Ale to forum na szczęście nie obrazuje poglądów większości społeczeństwa. W życiu, w związku są ważniejsze sprawy niż roztrząsanie jak i kiedy straciło się dziewictwo. Większość kobiet ma o wiele więcej do zaoferowania mężczyźnie niż swoja cnota. Radzę Ci zwiewać w podskokach od takiego który bardziej niż tym co masz w głowie interesuje się tym co masz- a raczej czego nie masz- pod spódnicą ;]

Gość a taka tam
a ja mysle ze to co masz pod spodnica obrazuje to co masz w głowie

Gość alina746
Dziękuję ktośka, pomagasz mi nabrać do tego normalnego stosunku. Za dużo myślę o tym, czy to we mnie zaakceptuje, ale powinien mnie kochać taką jaką jestem. Sam pewnie też nie będzie święty jak to zwykle z nimi bywa ;))