Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina746

Czy facet zaakceptuje to, że nie ejstem dziewicą?

Polecane posty

Gość akjf;
no właśnie chodzi o uczucia, a ty chłopaku rozmyślałeś co ona robiła. to jest chore coś w głowie. każda miłość jest pierwsza, każdy facet jest nowy. jesli tak kochała, to myślała tylko o tobie.

Gość gość
Ale wy mądrzy jesteście. Jak można zaakceptować dziewczynę w której jakiś zj#b się spuścił nie ważne czy do gumki czy do pochwy.Nigdy czegoś takiego nie zaakceptuje

Gość gość
Tak nadajecie na facetów, ale prawda jest taka że to kobietom jest zawsze źle jeśli idzie o przeszłość seksualną partnera: prawiczek - nieudacznik mało doświadczony - będzie słaby w łóżku robił to tylko w stałych związkach - jestem zazdrosna o byłe robił to bez zobowiązań - pewnie chce mnie wykorzystać, bo to zwykły ru..acz który myśli tylko o jednym robił to z prostytutką - totalna porażka mało partnerek = małe doświadczenie, skreślić od razu, dużo = trzymać się z daleka bo mnie "wykorzysta" ZAWSZE ŹLE

Gość zwolenniczka konkubinatu
jezu, ludzie, jakie wy macie chore teorie, no naprawde beret zrywa :) Mnie tam nigdy nie interesowało ile partenerek miał facet. Jak jest ze mną, seks uprawia tylko ze mna i tyle. Seks jest dopełnieniem miłosci- nie darmo inne określenie to "kochać się". Ja miałam pare facetow przed moim obecnym, ostatnim- czy to czyni mnie gorszą? Nie sądzę. Ktoś, kto będąc w związku snuje jakieś chore teorie o spuszczaniu sie innego faceta ma chora wyobraznie i mnóooostwo kompleksów. Więc odpowiadajac na pytanie- tak, każdy normalny facet zaakceptuje fakt, ze dziewczyna nie jest dziewica.