Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina746

Czy facet zaakceptuje to, że nie ejstem dziewicą?

Polecane posty

Gość nfsdlbvjdsfkl
Fatalnie trafiłaś, ja w twoim wieku poznałam chłopaka który został moim partnerem na 1.5 roku, i to JA od niego odeszłam, mimo, że był między nami seks (podobnie zreszta jak od pozostałych, z którymi nie było seksu bo JA nie chciałam). Jeśli spotkasz kogoś, kto cię ocenia według stanu błony dziewiczej to OLEJ GO CIEPŁYM MOCZEM albo spluń mu między oczy, tylko pamietaj, żeby dobrze wycelować, bo taki nie zasługuje nawet żebyś poświęciła mu dłuższą chwilę. SZANUJCIE SIĘ DZIEWCZYNY i nie pozwalajcie sobą pomiatać, a tych co was osądzają skreślajcie od razu, zwłaszcza grubiańskich kretynów jak niektórzy w tym wątku odsyłajcie z powrotem do rynsztoka skąd zapewne wypełzli skoro jedyną ich wartością jest ich prawictwo.

Gość a dlaczego prawiczek
ma akceptowac dziewczyne, ktora nie jest dziewica?

Gość rzeka chaosu
a która byłaby taka głupia żeby tego prawiczka chcieć? Po cholere komu prawiczek? żeby całe życie pytał czy aby na pewno była dziewicą? prawiczki z tego forum mają manie prześladowczą! Do psychiatryka a nie kobiety szukać!

Gość rzeka chaosu
a która byłaby taka głupia żeby tego prawiczka chcieć? Po cholere komu prawiczek? żeby całe życie pytał czy aby na pewno była dziewicą? prawiczki z tego forum mają manie prześladowczą! Do psychiatryka a nie kobiety szukać!

Gość a rzeka chaosu
a jak prawiczek nie wymaga dziewictwa i jest wartosciowym czlowiekiem?

Gość a co tu niedoakceptowania
jak ktos sie interesuje druga osoba, to bierze ja z calym pakietem a nie rozlicza z przeszlosci i poszczegolnych cech :O pierwszy raz sie spotkalam z takim zacofaniem, ze ktos chce dziewice na zone albo w ogole zeby partnerka byla dziewica ... to jakies chore...

Gość rzeka chaosu
takiego tu nie zauważyłam

to prawiczek ma akceptowac nawet 10 partnerow?

Gość rzeka chaosu
ale że jak, grupen sex? co też ci do tego zboczonego łba jeszcze wpadnie.

nie po prostu miala 10 facetow z ktorymi spala albo miala przygody

Gość rzeka chaosu
Nie wiem co on ma akceptować. Szczerze mówiąc wali mnie to. Niech sie najpierw postara o jakąś kobiete i jej akceptację dla niego a potem przeżuwa te swoje żałosne wąty. Może przyjść z tym z powrotem na kafe, będzie troche rozrywki :D

Gość do prawiczka
a tak między nami, kto cię skrzywdził i jak?

przeciez prawiczek na pewno szuka bardzo porzadnej kobiety

Gość teoretyk
a tak między nami, kto cię skrzywdził i jak? Nie znam tego Prawiczka, ale myślę, że może mama była puszczalska i mały chlopiec musiał obserwować konflikty z tego wynikające. Może też dochodziło do jakiegoś molestowania? W każdym razie ciekawy przypadek.

Gość do prawiczka
Możliwe. Zobaczymy czy prawiczek będzie miał odwagę nam odpowiedzieć.

Gość teoretyk
no prosze, i nie odpowiedział. Podbija stare wątki.

Gość do prawiczka
a może... to nie wina mamy, tylko natura sie z nim obeszła niełaskawie? na przykład jest mały, brzydki i zdaje sobie sprawę że i tak nigdy nie zdobędzie żadnej kobiety, więc je sobie obrzydza?

Gość teoretyk
Już się przyznał, toksyczna matka :/

Gość teoretyk
Co nie wyklucza kompleksów na tle wyglądu zewnętrznego.

Gość niewiadommka
nie wiem po co takie pytanie. Po prostu go zapytaj. Jeśli pytasz ogólnie, czy ktokolwiek może mieć z tym problem, to tak. Ludzie są różni.

Gość Prawiczek kafeteryjny
Do ktośka68767 Bzdura! Nie jestem fantycznym katolikiem, ale i tak jako prawik nie chciałbym dziewczyny, która nie jest dziewicą! I to nie z powodu braku błony, tylko nie zniósłbym tego, że już zkimś to robiła! Proste! A tak w ogóle to większość dziewczyn patrzy na prawiczków z pogardą i wyższością! No i z kim taki prawik ma stracić to prawictwo?

Gość Prawiczek kafeteryjny
Nie prawik ma rację! Dziewczyna oddaje się bez uczuć! Kiedyś to facet obracał na prawo i lewo bez zobowiązań, a w dzisiejszych czasach odwrotnie! Jeżeli jakaś dziewczyna trafi na prawika, to albo go wyśmieje, albo chce sie z nim przespać, żeby zobaczyć jak sobie poradzi za pierwszym razem! Prawik nie ma co liczyć na związek! No chyba jeżeli jest bardzo młodym prawikiem, bo taki po 25 roku życia jest już w dzisiejszym świecie skreślony! W świecie, czyli w świecie zachodnim, rzecz jasna!

Gość na co komu kobieta
ktora miala wielu partnerow?

Gość alina746
Macie jakąś fobię z tym wyśmiewaniem. W życiu nie przyszłoby mi na myśl wyśmiać prawiczka. Przecież to nie choroba. 19 lat na inicjację seksualną to nie jest żadna patologia, więc nie wiem o co wam chodzi. Gratuluję wszystkim facetom na kafe tak moralnego życia. I tak, jasne, mając 19 lat człowiek nie jest zdolny do kochania, to nie miłość. Najpierw trzeba skończyć studia, znaleźć dobrze płatną pracę, wybudować dom i zostać sam na zawsze.

Gość a po co prawiiczkowi
taka ktora juz z kims spala?

Gość Do alina746
'' I tak, jasne, mając 19 lat człowiek nie jest zdolny do kochania, to nie miłość. Najpierw trzeba skończyć studia, znaleźć dobrze płatną pracę, wybudować dom i zostać sam na zawsze.'' Najpierw to trzeba dojrzeć! Życie to nie bajka! Trzeba mieć dobre wykształcenie i dobrą robotę, żeby nie klepać biedy w tym kraju, potem trzeba mieć gdzie mieszkać, żeby twoje dzieciaki zimą nie zmarzły! Gówno wiesz o życiu! Myślisz, że znajdziesz faceta z wypchanym portfelem i dom spadnie ci z nieba??? Jak na 19 lat to naprawdę słabo myślisz! Można mieć w tym wieku partnera, ale nie licz na wiele, bo manna ci z nieba nie spadnie!

Gość U1BATORZURBATOR
Osobiscie na twoim miejscu bym sie zabil :)

Gość alina746
To była ironia człowieku jeśli nie zrozumiałeś. Próbujesz mi wtłuc do głowy, że miłość w tym wieku jest niemożliwa a seks grzechem śmiertelnym. Nie zgadzam się z Tobą.

Gość Do alina746
Miłość w tym wieku jest możliwa! Coś o tym wiem, ale niemożliwe jest zakochiwanie się co pięć minut! Kończ ten temat! Żadnej odpowiedzi z mojej strony już nie będzie!

Gość FSDFDSSFSFSDFSD
http://www.youtube.com/watch?v=oMh3XWgckJ4 kOCHAŁEM KIEDYS DZIEWCZYNE, AŻ ZA BARDZO. jA BYŁEM PRAWICZKIEM, ONA NIE ZACHOWAŁA TEGO DLA MNIE. NIE MOGLEM JEJ WYBACZYC TEGO, PLAKALEM PO NOCACH, MYSLAŁEM O TYM CODZIENNIE. ROZSTALISMY SIE, A PEWNIE TO BYLA MILOSC NA CALE ZYCIE. TYLKO ZE TO SPIEPRZYLA BO POSZLA PO 2 MIESIACACH Z JAKIMS JEBAKA DO LOZKA, PRZESPAL SIE Z NIA I RZUCIL. PO 1/2 ROKU POZNAŁA MNMIE I SIE ZAKOCHAŁA NA ZAWSZE. NASZA MILOSC TRWA GDZIES, ALE NIE W TYM WYMIARZE. IT'S NEVER H TO MEE