Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina746

Czy facet zaakceptuje to, że nie ejstem dziewicą?

Polecane posty

Gość do FSDFDSSFSFSDFSD
To wielka tragedia. Moim zdaniem nie pozostało ci nic innego jak się zastrzelić.

Gość Prawiczek kafeteryjny
Jesteście wszystkie kurwami i szmatami! Miałyście już seks zamiast czekać na mnie! gdzie ja mam teraz włożyć mojego 5cm mikrusa! Wszystkie mnie wyśmiejecie! Zostałem sam z moją ręką! I będę jej używał aż mi odpadnie!

Gość do do FSDFDSSFSFSDFSD
bardzo zabawne. chlopak przezyl zalamanie a ty sie smiejesz

Gość mljlkjl
chłopaku, sam sobie spieprzyłeś życie.

Gość do prawiczka kafeteryjnego
a która by chciała czekać na takie nic albo sie z nim wiązać? pozostań ze swoją ręką w spodniach do końca życia, tylko ona zrobi ci najlepiej.

Gość do FSDFDSSFSFSDFSD
Wcale się nie śmieję, taki dramat, że tsunami czernobyl i elektrownie atomowe wysiadają.

mimo to chlopak pewnie jest nieszczesliwy. ile ma czekac na prawdziwa milosc?

Gość do FSDFDSSFSFSDFSD
ile ma czekać: tyle na ile mu tej histerii wystarczy.

najlatwiej to kogos nie rozumiec

Gość do FSDFDSSFSFSDFSD
Jak ktoś jest smarkiem (niezaleznie od wieku), wszystko ma pod nosem, żadnych zmartwień życiowych, to se wynajduje problemy i pisze o nich latami w necie bo nie ma nic lepszego do roboty. Potem sam przez siebie taki nakręcony, stwarza sytuacje w których potwierdza swoje lęki i przeżywa to co już sobie dawno wymyślił i skarży się, bo to fajnie czuć się takim skrzywdzonym i mamusia pocieszy i razem będą wyklinać na te złe kobiety co nigdy nie są dość dobre dla jej synuńcia. I fajnie jest, i się ucieka od dorosłości i jest na kogo zwalić całe zło tego świata bo wszystkie baby to kurwy co się sprzysięgły żeby jego krzywdzić a on jeden święty nie licząc mamusi. I na takim motywie można jechać przez całe życie i zrobić sobie z tego ideologię i maczuge do obrony przed tymi strasznymi kobietami co to go nie chcą ale musi przed sobą i ludżmi udowodnić, że to on ich nie chce bo inaczej wyjdzie czarno na białym, że sam jest do dupy.

generalnie to prawiczek a kobieta ktora przed nim miala partnerow to kiepskie polaczenie. takie zwiazki zwykle sie nie udaja

Gość do FSDFDSSFSFSDFSD
Ty to sobie tak piszesz średnio po 50 razy dziennie, tylko po co?

Gość kazdy ma prawo do szczescia
a prawiczek ma prawo poznac dziewice

Gość do FSDFDSSFSFSDFSD
Aż w końcu pozna taką, co ją już pół miasta miało, robiła wszystko co można sobie wymyślić, ale za to umie dobrze kłamać i wmówi zachwyconemu i ogłupiałemu prawiczkowi że jest czysta jak łza. I TYLKO NA TAKĄ MA ON SZANSE! Nie mówiłem? nic tylko się zastrzelić. Która fraza teraz będzie, boocie?

Gość njhlbnnmv
kazdy ma prawo zyc wg własnego zycia, ale psucie własnego zycia, na własne zyczenie jest przykre. natłukli mu do głowy ideologicznych farmazonow i masochistycznie wolał zrezygnowa c byc moze z wartosciowej dziewczyny. skreslił ja bo jego psychika nie była na tyle elastyczna by odciąc sie od swoich wyobrazen o milosci. milosc jest ponad błonkę i ponad chore obrzydzenie, bo dzieczyna sie z kims kochała. rzeczywiscie musiała "szaleć" skoro się rozstała z jakimś palantem, który zaraz po tym jak sie przespali ją zostawił. nie wiem co ten prawik myśli w swojej głowie, ale robi z siebie ofiarę losu, bo jakaś laska, zanim go poznała uprawiała seks. w tej historii jedynie szkoda mi dziewczyny. dla mnie w tym co on pisze nie ma miłości. widzi w niej zużyty przedmiot, albo nie wiem co, ale na pewno nie wspaniałą, wartościową kobietę.

Gość do FSDFDSSFSFSDFSD
o ile ta dziewczyna w ogóle istnieje. Bo coś mi to wygląda na objawy wytwórcze chorego umysłu.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! To przez was!!!!!!!!!! Z tych nerwów tak się brandzlowałem że sobie oberwałem. I teraz nie mam nic!!!!!! Co ja teraz zrobię?????

Gość ,JJHJKG
czym się martwisz, brak "bryndzla" brak problemow:p

Ty kurwo, ty szmato, ty, ty... Booooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Gość bryndzel
hehe :D

Gość jsshfy
No, w zyciu Ci tego nie wybaczy. W tym kraju to same dziewice, dopiero w noc poslubna traca cnote. Buahahahaha

Gość Prawiczek kafeteryjny prawdziw
Post o godź. 01:08 to podszywacz! Ja nikogo nie wyzwałem od kurew i szmat! To podszyw!!!!!!!

Gość Do alina746
Durne to jest twoje myślenie! Znajdź sobie faceta, niech ci zrobi dzieciaka, wyjdź za niego i siedź z nim u mamusi na dwóch pokojach, albo sobie wynajmij jakąś ruderę za grosze, bo u prywaciarza dużo nie zarobisz! Przynajmniej będziesz miała swojego wymarzonego faceta! Życie to nie bajka! Masz bogatych rodziców? Dobrą pracę? Bo piszesz tak jakby cię w życiu na wszytko stać było?! Życie kosztuje!

Gość hgncjhjhgfhjgfhjgfh65dydd
Ktoś tu pisał, że związek prawiczka z dośwaidczoną kobietą niewypali! I to prawda, dlatego prawiczek powinien szukać dziewicy, a jak mu ten związek się nie uda, to przynajmniej nie będzie już prawikiem i będzie miał większy wybór przy szukaniu drugiej dziewczyny!

Gość vxnjgzdsl
dlaczego nie wypali. prawictwo to jakiś stan umysłu, który nie pozwala kochać za to jakim człowiekiem jest ta wybranka? powiedzcie prawiczki, czy czego się boicie i co wam przeszkadza w byciu z nie dziewicą?

Gość alina746
Do 'Do alina746' Nie napiszesz? Chyba umrę z żalu... Nie mam pojęcia co moja sytuacja materialna ma do tego hahah, idź się wyżyj gdzieś indziej.

Gość do vxnjgzdsl
to zbyt duza bariera i roznica, zbyt duzo cech rozni takie osoby

Gość upajam sie miłością, romantycz
Witam Odpowiem Ci, moja dziewczyna pierwsza była w twoim wieku (pierwsza z którą zdecydowałem się na współżycie - seks by się tu nie nadawał, bo to była czysta miłość). Było super, świetne uczucie, ona i ja doświadczyliśmy czegoś czego nie da się opisać... Była bardzo zakochana, kochała mnie. Niestety nie była dziewicą. Nie mogłem jej tego wybaczyć, to mnie zżerało od środka. Nie chodzi tu o błonę jak tu się wypowiadają eks dziewice. Chodzi o sytuacje, uczucie. Cudownie być dla siebie pierwszymi. Nie myśleć co kiedyś twoja ukochana robiła z innym, że jesteście dla siebie przeznaczeni. Niestety nasza kultura, niektóre panie z forum proponuja styl rozpustnicy. Każdy ma prawo, ale dziewczyny każda z was bedzie pamietała jak to była czysta, niewinna i komu oddała swoją godność, siebie. Bo to właśnie ten pierwszy raz można oddać komuś wyjątkowemu, następne razy z innymi osobami nie są już te same.. Może lepiej się ruszać, lepsze doznania, ale to będzie tylko seks, przyjemność, a nie głębia uczucia. Ja o tamtej dziewczynie wciąż myśle i jeszcze nie spotkałem takiej aby mnie tak pokochała, a ja ją. Żeby była taka delikatna i wrażliwa, zeby myślała tak samo jak ja i czytała w moich myślach. taka piosenka jest wolne ptaki. Polecam i pozdrawiam wszystkie osoby, które mają szacunek do siebie, które nie w wieku 28 lat odkrywają błędy, a umieją odkryć świat wcześniej.

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Gość Do vxnjgzdsl
Doświadczone dziewczyny patrzą na prawika, jak na jakiegoś pedała, albo impotenta!