Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubellkaaa

Jak oceniacie moje ciało ??

Polecane posty

Gość taka se jedna
lubelka - ty tez sie ciesz ze mogłas przez chwile usłyszeć trochę komplementów bo w życiu realnym zapewne nikt nie skomplementuje twego zapuszczonego ciala :)

Gość jack ill
a to musisz mieć niebywałą satysfakcję:) może nie masz warunków, ale ta satysfakcja... bezcenne:)

Gość lubellka
nie martwcie się tez jestem pasztetem tak jak większość forumowiczów ale zabawa była dobra nie?

Gość taka se jedna
tak :D

no i właśnie przez takie pedałki fora tego typu zamieniają się w miejskie szalety

Gość lubellka
bahus pasztecie jeden jak ci forum nie odpowiada to spierdalaj

gratuluję finezyjnego słownictwa i wybujałej wyobraźni ale tak to jest jak gówniarstwo wchodzi na fora dla dorosłych

dziecko ty sie ubierz i do ksiazek jeszcze cycki ci jeszcze sie niewyksztalcily a ogladaja cie setki ludzi poczatek kurestwa pewnie juz sie dymasz za browara

"taka se jedna lubelka - ty tez sie ciesz ze mogłas przez chwile usłyszeć trochę komplementów bo w życiu realnym zapewne nikt nie skomplementuje twego zapuszczonego ciala " Jedynie negatywnie wypowiadają tu się zazdrosne baby. Zauważyliście? Po takich wypowiedziach od razu wiadomo bez zdjęcia, kto jest paszczurem :D Laska ma śliczną figurę. Chciałbym z nią chodzić.

Gość Ja też jestem nudziarą
Ja kobieta powiem Ci, że masz piękne ciało:)

Gość do lubellka
jesteś z Lublina?

Gość lubellka
ludzie przecież ja was wkreciłam jestescie tacy durni czy udajecie idiotów

Gość taka se jedna
bimbałek - a teraz wstań i przeproś mnie :o jakbyś nie zauważył to odnośnie ciała napisałam że jest super i wszystko znajduje się na swoim miejscu :o no już, już , przepraszaj

Gość Do zalozycielki tego Topiku !!
O RANY !!! Znam ta osobe ktorej wkleilas tu zdjecie Bedziesz miala spore klopoty bez wiedzy i zgody akt foto tu umieszczac a na dodatek podawac blednie ze to twoje cialo

Gość bjvkb
ciało wydawałoby sie idealne ale nie ma na czym oka zawiesić i sie podniecić. cycka nie ma, brzuszka nie ma, dupci też nie. dla mnie nie

Gość bjvkb
i od razu widac że zdjęcie ściagniete z neta. żeby podkórwic reszte kobiet. jakie to żałosne. pewnie sama wazysz 90kg i chcesz wkurzyć inne. żałosne :O ale mi sie i tak ta ze zdjecia nie podoba. musz abyć duże cycki i dupcia taka jędrna średnia i brzuszek

Gość bjvkb
np ta jest lepsza http://www.google.pl/imgres?q=sexy&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&tbnid=VarVrGpnFRP-cM:&imgrefurl=http://funnyhot.net/index.php%253Foption%253Dcom_content%2526task%253Dview%2526id%253D28%2526Itemid%253D28&ei=d_udTdH9KonHsga3sa2cBA&zoom=1&iact=hc&vpx=813&vpy=104&dur=6302&hovh=272&hovw=185&tx=107&ty=189&oei=ZPudTaHnNMHatAblqLSeBA&page=2&tbnh=149&tbnw=126&start=21&ndsp=21&ved=1t:429,r:18,s:21&biw=1280&bih=617

Gość 098345678i9o
Czy to zdjęcie było robione w pracy ( w sensie, że w biurze, nie w burdelu :classic_cool:)??

Gość lubellka
ja już nie odpisuje bo to jest żałosne ale wy macie chyba powazne problemy emocjonalne przeciez takich i lepszych zdjęć gołych panienek w necie jest mnóstwo ale przygłupy z was niesamowite hahahahhhhahhah żegnam