Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbita onaaaa aaa

co ja mam robic????

Polecane posty

Gość rozbita onaaaa aaa

hej, kurczę chodzę juz jakis czas z ta mysla i postanowilam sie poradzic wygadac nie wiem cokolwiek... nie moge jakos sobie znalezc przez to miejsca. chodzi o to ze jestem w zwiazku 2 letnim ale... no wlasnie ale chyba zakochalam sie w koledze w pracy. jest starszy 10 lat ode mnie i wiem ze rowniez nie jestem mu obojetna. nie widujemy sie po pracy w pracy znaki sa bardzo nikle ale miedzy wierszami na spotkaniach towarzyskich i nasze rozmowy rowniez wchodzace na ansze temat daja podstawy myslec ze nie ejstem mu obojetna. w pracy pelen profesjonalizm. nie jest on osobajakos bardzo lubiana nie jestjakos bardzo w centrum towarzystwa nie jest rowniez jakos mega przystojny.. ale z czasem jak tam pracuje a bedzie 3 lata zdalam sobie sprawe ze zafascynowal mnie soba i swoja osobowosca.teraz. kurcze nie wiem co mam robic z jednej strony zwiazek a z drugiej on... boje sie ze to moze byc przelotne... skad mam wiedziec? ten stan juz jakis czas trwa... wiem ze temat oklepany i nie malo takich ale jesli ktos dotrwal do konca wypowiedzi prosze o rade...

Gość rozbita onaaaa aaa
:(

Gość rozsmakowana
przeczekaj może Ci przejdzie...

Gość rozbita onaaaa aaa
właśnie to robie z nadzieją ze samo sie rozwiąże... i mam tego dosyc...

Gość rozbita onaaaa aaa
nick bardzo odpowiedni do tresci wypowiedzi. w każdym razie dziękuję z a poradę.