Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhhhhhhhhh

co sądzicie o ludziach wstawiających swoje zdjęcia i filmy do takich serwisów

Polecane posty

KFICZEM :D To siem pszeciesz biesze jakiź lekgzykon sfiweszont i innyh takih i siem spisóje. Oh ty gópja dópo. Na szczenźcie jeszcze siem pszy mnje wyrobirz. :D

ohui :-D :-D :-D ja za durzo na kaweterji pszebywam, w czasie pradzy siem anafelebtyzujem ide po fino

no i dobze jezdem z tego domna :-) kurde ale straszne tam sa dramaty na tam zbiorniku :-D :-D

No som. :D Chciałam zobaczyć sterczącego kótasa jednego typa i się zalogowałam. W godzinę przyszło mi 5 zaproszeń od jakichś desperatów. :D SAD :D

:-D :-D :-D bo oni na pewno sa wszyscy nieszczesliwi i szukaja pszyjaciul, nie badz taka i pogadaj z nimi :-D

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH :-D :-D

Załóz sobie. Oznacz miejsce zamieszkania jako Warszawa. Niekótrzy piszą fest żałosne elaboraty o zaufaniu i namiętności. :D

Gość cvvvzxcvv
ja tam mam konto. Zajebiście śmieszni są ci panowie - też bez zdjęcia. Piszą i piszą mimo pełnej ignorancji z mojej strony. Byle poruchać...obojętne ci i jakie:P

Gość cvvvzxcvv
no im wystarczy wirtualnie se poruchać;)

cztery czesci a kto mowi, ze ja juz nie jestem zla i wredna? no dobra, sfrustrowana chyba nie jestem :-) a co ferka ma taki potecjal negatyfny???

Biancaaa a widzisz moją stopkę? wiem że taka nie jesteś bo Cię znam i szkoda mi że zadajesz się z kimś pokroju tej osoby.vera nie jestem duchem:) chociaż na równi z nim uważam cię za gówno leżące pod płotem :)

Oczywiście, że nie jesteś. Jak obrażałeś Meg, to pod twoim nickiem występował twój kolega. Błahahahahaha :D:D:D:D:D:D Odejdź kretynie :)

oooooo proszeee proszzzzeeee :-) a skad Ty mnie ZNASZ ??? :-D ps ja mila tez nie jestem , chociaz czasem sie staram

Oto co Perwersja napisała o Duchu. Zyliard % Prawdy. !! "To jest człowiek, który po pierwsze nie znosi żadnej (!) krytyki. Bez względu na to czy jest ona wyrażona chamsko czy kulturalnie i delikatnie. Odpowiedziałam na jakiś jego post, kulturalnie i normalnie, nie zgadzając się z nim i dodatkowo zwróciłam mu uwagę na jakiś błąd ortograficzny oczywiście. ;D Przy czym nie byłam jakaś złośliwa czy chamska tylko normalnie napisałam np. który nie ktury. Zostałam zjechana, zwyzywana i oczywiście nie omieszkał dodać, że ja taka gówniara nie powinnam mu zwracać uwagi, bo jest star(sz)y, ileś tam dzieci wychował, zna życie tam blablabla Starałam się go później ignorować On generalnie ma jakiś kompleks. Uważa, że skoro jest starszy to należy mu się od wszystkich szacunek. I nie ważne, że obstaje przy tym, że białe jest czarne. Masz się z nim zgodzić, bo on jest starszy. Poza tym prowokuje do kłótni, a potem zawsze winni są inni, a nie on. Przykładowo napisze sobie, że Perwersja to k**wa, ja mu na to odpowiem i on będzie się użalał jaka to ja byłam dla niego niemiła, złośliwa, niekulturalna, jak sobie po nim jechałam, ale jakoś nie będzie pamiętał o tym, że on najpierw nazwał mnie k**wą."

oj Biancaaa tak się składa że znam :) z innego topa :) i jesteś fajna miła i sympatyczna. nie stać by Cię było na takie zachowanie jak ją. pisać komuś aby mu żona zdechła? tylko najniższy margines społeczny stać na taki czyn. zresztą to nie jej pierwszy raz. a co do ciebie vero porównanie z gównem było złe jednak. gówno stoi wyżej na drabinie ewolucji od ciebie. a Ducha nie znam. raz widziałam ale chętnie poznam :)