Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

Poligon doswiadczalny- reaktywacja :)

Polecane posty

Przyszła Znowu przyszła do mnie samotność choć myślałem że przycichła w niebie Mówię do niej: - Co chcesz jeszcze, idiotko? A ona: - Kocham ciebie ( Ks.Twardowski)

Jak znaleźć dobrą żonę? Mężczyzna ma jednak wielki problem, bo w świecie kobiet, które /o zgrozo/ dbają o siebie jak cholera, ciężko wybrać kobietę, która będzie dobrym materiałem na żonę. Najważniejszy jest wygląd. Na co zwracać uwagę? Tipsy czy krótkie paznokcie? - to oczywiste, kobieta z tipsami nie będzie umiała zająć się domem. Nie umyje naczyń, bo jej drogi lakier do paznokci będzie odpryskiwał. Nie ugotuje, bo złamie sobie paznokietki. Nie posprząta, nie mówiąc już o zacerowaniu skarpetek i praniu ręcznym. Kochany mężczyzno - wybierz kobietę z krótkimi paznokciami, a najlepiej bez paznokci. Długie włosy czy krótkie? - kobieta, która ma długie włosy będzie mniej wydawać na fryzjera! ale więcej na szampony. Najbardziej ekonomiczna jest kobieta łysa! Z drugiej strony, kobietę z długimi włosami przynajmniej można złapać za kucyka i ten no... a niech się babiszon męczy, przecieżnie musi myć włosów. Sylwetka - kobieta chuda jak szkapa nie będzie dobrze gotować, to pewne na 49%, ale gruba też nie musi dobrze gotować. Panie o szczupłej sylwetce zajmują przynajmniej mało miejsca w łóżku. Dlatego wybór pozostawiam Tobie, drogi mężczyzno - albo szczupła pani, albo duże łóżko. Duże czy małe piersi? - małe piersi są urocze, pocieszne itp. Duże natomiast są urocze, pocieszne itp. Jednak małe piersi przy pocałunku nie przeszkadzają, natomiast przy dużych piersiach niestety będziesz musiał się nagimnastykować, żeby znaleźć usta. Dlatego małe piersi są lepsze! Duży nos czy mały nosek? - Kobieta powinnaumieć rozpalać zmysły, dbać o ognisko domowe, ale jak wiadomo powinna też uważać, aby cały dobytek nie poszedł z dymem. Dlatego, mój drogi mężczyzno lepsza będzie kobieta z dużym nosem, aby swobodnie wyczuwała dym i w odpowiednim czasie uratowała domostwo. Długie nogi, czy krótkie? - oj pomyśl mój drogi - kobieta z długimi nogami chodzi szybciej, a co jeśli Ci ucieknie? Jaka jest idealna kobieta? Łysa, bez paznokci, jak najchudsza z małymi piersiami, dużym nosem i krótkimi nogami.

🌼 Na stole stały cztery świeczki: Pierwsza rzekła nagle : "jestem dobrem" - ludzie już mnie nie potrzebują, wiec mogę zgasnąć. Druga świeczka dodała : "jestem sprawiedliwością" , dziś nikt mnie już nie potrzebuje!" obie świeczki zgasły.. Trzecia,zasmucona rzekła : "jestem miłością" - na mnie ludzie mają coraz mniej czasu,wiec i ja zgasnę.." trzy świeczki zgasły". Do pokoju weszła młoda kobieta i ze smutkiem popatrzyła na zgaszone świeczki. Czwarta świeczka odpowiedziała : "nie martw się, jestem nadzieją, póki ja istnieje wszystko można zacząć od nowa..". 🌼

:D:D:D :P Kto by sie spodziewał z taaaaaaaaaaaaakiej powagi zrobić sie dowipnisią:P:D🌻

Zaraz mi przypomniałaś Nadzieję 8 wspaniała ,madrą kobiete.Nie ma jej juz na cafe lecz mam kontakt mailowy z nią.Wyobraz sobie zna 4 języki.