Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyglad tragiczny

Facet po 30-35 roku szybko sie starzeje, staje sie paskudny ! Taka jest prawda

Polecane posty

Gość wyglad tragiczny

u kobiet tez ,ale my korzystamy z setek kremow, kosmetyczek, dbamy o skore - a facet? Moze tego nie widzicie, ale w tym wieku wygladaja okropnie. Zmarszczki ...wcale nie dodaja uroku, co za debilka to wymyslila? Zmarszczki to oznaka starzenia, starzenie nie moze byc atrakcyjne. Poczytajcie np na wikipedii. Wielu facetow a raczej wiekszosc ma problemy z zebami, 3/4 lysieje, skora opada, owal twarzy zamazany, glebokie bruzdy, zaczerwieniona twarz, przebarwienia od slonca. Paskudnie sie ubieraja, wszystko jest dla nich ciotowate, staja sie leniwi, brzuch rosnie. Spojrzcie czasem na ulice, czesto atrakcyjna 30-40-50 latka a obok ? Jakis flejtuch dziad ... Jest duzo atrakcyjnycch babek po 50-60 a facet w tym wieku to chodzace zwloki ! Ratuja sie tylko kasa,drogimi autami

Gość wyglad tragiczny
jestem gownem

Gość jdsj
Nie prawda, nie zawsze tak jest. Moj maz ma 36 lat, a wyglada gora na 30. Zeby ma w idealnym stanie, nie lysieje, wysoki, przystojny, szczuply, bez zadnego zwisajacego brzucha. Wszystkie mlode laski sie za nim ogladaja. Jedna ostatnio nawet sledzila go w sklepie z narzedziami, w koncu podeszla i chciala zapraszac na kawe. A on sie pozniej do mnie w domu z tego smial. Dobrze, ze jestem 7 lat mlodsza i dobrze wygladam jak na swoj wiek, bo gdybym byla jego rowiesniczka to czulabym sie staro przy nim. Dlatego lepiej sie wiazac ze starszymi facetami.

Gość rzecz jednak w tym
że babka po 40stce jak by nie wyglądała, to tylko jakiś zboczony fetyszysta będzie chciał ją wyruchać. A 50letniemu facetowi z kasą laski same wskakują na chuuja licząc, że sypnie groszem jak połkną po obciągu.

Gość prinzesska27
Faceci zaczynaja dojrzewac od 30tki hehe...

Gość dvsdvsdv
pewnie ze nie zawsze tak jest a juz na pewno nie tu gdzie ja mieszkam 95 procent facetow dobijajacych do 40stki wyglada na jakies 30 bo na wyglad zewnetrzny ma przeciez wplyw styl zycia. tu ludzie potrafia bardziej cieszyc sie zyciem, wiecej sie usmiechaja, lepiej zarabiaja-to w sumie kluczowe.