Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kupic psa!

Pies beagle

Polecane posty

Beagle to jest cholernie energiczny pies, żywiol chodzący. Wlaśnie często są brane do bloków i kiedy mają za malo ruchu zaczynają niszczyć w domu, wariować, stają się nieposluszne. To przez nadmiar energi, nie mają gdzie tego spożyć. Oczywiście to nie znaczy, że absolutnie ktoś kto mieszka w bloku nie może sobie na takiego psa pozwolić. tylko weź pod uwagę takie rzeczy: w parku go nie puścisz, bo dzieci, bo inni ludzie. Zawsze znajdzie się ktoś kto sobie tego nie będzie życzyl, będzie robil problemy, może nawet ktoś skrzywdzi Twojego psa on go ugryzie bo będzie się bronil a Ty będziesz miala srogie konsekwencje :o czyli musisz się liczyć z tym, że będziesz musiala np wsiąść na rower, psa obok i do jakiegoś lasu, na pole za miasto gdzieś gdzie nie ma ludzi. Takiego psa też nie najlepiej puszczać calkowicie luzem. Zobaczy zająca i po psie. Nie poslucha Cię, nie wróci choćby nie wiem jak byl ulożony bo to pies myśliwski. Są specjalne linki kilkunastometrowe, taką byś mogla kupić mu. Musi się wyszaleć więc pilka, patyk, bieganie, jazda rowerem i zabawa po utratę tchu. Jeśli jesteś na tyle gotowa to raczej nic więcej nie stoi na przeszkodzie :)

Gość chce kupic psa!
To raczej nie ma problemu:-) znalazłam już fundację za miesiąc biorę pieska.

Gość chce kupic psa!
p.s. o tych linkach te już czytałam. Kurcze nie mogę się doczekać.

Gość chce kupic psa!
fundacja beagle w potrzebie, chyba dorosły takie tylko widzę. zaraz włażę na dogomanię

Mysia ma rację dziękuję za uznanie :D Ładnie to napisalaś w sumie :)

Gość do autorki strona
fundacji gdzie można adoptowac porzucone beagle. www.fundacja.e-beagle.pl