Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bełkotka 1236999999

mowiąjedno robią coś innego- co to za ludzie...wytłumaczcie

Polecane posty

Gość bełkotka 1236999999

Kochani wytłumaczcie mi takei postepowanie ludzi: . 1 załozyłam sobie konto na randkach bo jestem solo i szukam kogoś na powanie....i piszą do mnie facecie, przysyłaja mi zdjecia, chcią i daja numery telefonow a potem nie dzwonią nie odzywaja sie.... Kurcze jak nie szukaja kogos na powaznie to niech ni pierdolą ze szukają kogos do pary... 2. moja znajoma narzeka ze nie ma znajomych ...monotonia praca / dom...a jak załatwilam bezplatne wejsciowki do kina....to powiedziala Wweekend)...ze ma kiepski humor ( po raz drugi.... Dlaczego ludzie nie weidzą czego chcą...co to zaczasy???????????????? odpowiedziecie proszeeeeeeeeeeeee

tez mam takie przypadki ( umawiajace sie z toba kolezanki a pozniej pisza smsa 'sory ale nie dam rady..." dlatego stwierdzilam ze nie ma co sie narzucac takim ludziom i tez ich olewac, co do mezczyzn to tylko oni sami wiedza co mysla a i tak prawdy szczerej nie powiedzą wiec tez nie warto sie przejmowac i nie szukac nikogo na sile tylko korzystać z zycia.... zawsze ktos sie trafi w najmniej oczekiwanym momencie :) 🖐️

Daj link do swojego profilu na randkach. Ja jestem słowny i jeśli jestem zainteresowany, to nie zwodzę. Można na mnie polegać.

Gość bełkotka 1236999999
własnie staram sie podchodzić do takich ludzi bez emocji.... ale to jest trudne. Tez staram sie wlasnie takie osoby olewac ...i nie wyjezdzac z inicjatywą.... Ale dlaczego ludzie nie wiedzą czego chcą???????????????to jest az takie trudne zastanowic sie nad tym czy wszyscy to egoisci myslacay tylko o swoim samopoczuciu.....

Gość bo mamy ciężkie czasy
cukier zdrożał, benzyna zdrożała, bezrobocie dalej wysokie, ludzie ciągle tylko pracują i martwią się jak związac koniec z końcem, więc są zakręceni i zaniedbują bliźnich

Gość no to piszę
Tłumaczę: to się nazywa hipokryzja. Choroba baaardzo powszechna w naszym społeczeństwie. Raczej trzeba nauczyć się z tym żyć (tzn. z tymi ludźmi) niż spodziewać się czego innego a potem się dziwić.