Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carrera2010

suknia EMMI MARIAGE ARTE

Polecane posty

Gość Pyskata_A
Wejdź na strone salonu sukien i tam jest podany salon z Łodzi w kótrym jest ta sukienka bo dzwonilam i pytałam..:)

Gość PANNAM2011
DZIŚ JADĘ KUPOWAĆ TĄ SUKIENKĘ ALE W OKOLICACH GDAŃSKA. TEŻ W NIEJ PÓJDZIESZ DO ŚLUBU?? POZDRAWIAM

Ja jednak wybrałam inną, mierzyłam ARTE jest cudowna, ale koniec końców wybrałam coś bardziej ekstrawaganckiego :)

Gość ciekawe jak wy chcecie
w tych kiecach całą noc wytrzymać do rana to będą strzępy większe niż przed zakupem

Ja wybrałam suknie, która się odpina i zostaje suknia do kolan kolekcja Gala :) suknia Olga , i dlatego wytrzymam :)

Gość prinzesska27
Suknia jest bardzo ladna...plis nie lubie ale ogolnie robi wrazenie.

Gość Pyskata_A
Zastanawiam się nad tą suknią.. ale ja wesele mam dopiero w 2012 roku.... Jednakże ta suknia (arte) bardzo mi się podoba.. Przede wszystkim ma odpinany tren co dla mnie jest super..bo wiem że będę szalała na swoim weselu.... i nie chcę mieć potem problemów z podpinaniem trenu. Poza tym wszystkie suknie jak mają podpinany tren to po podpięciu go tracą swój urok... Czy uważacie że źle zrobię jak ją już kupie na ślub w lipcu 2012?? Czekam na Wasze opinie!!

Uważam, że zrobisz dobrze, pod warunkiem, że poczekasz na wyprzedaże :) Już w listopadzie kupisz ją za 1 000 mniej :) a może do tego czasu zmienisz zdanie 10 razy, także bez nerwowych ruchów.

Gość Pyskata_A
Tak wiem... Ale z tego co mówiła mi kobietka w salonie to jeśli poczekam na wyprzedaże to będą mogła kupić tylko tą sukienkę z wystawy... A to jakoś mi się nie widzi.... Sama już nie wiem co mam robić.. bo ta suknia naprawdę mi się podoba...

Gość majkowna
sprzedam suknie Emmi Mariage Arte + szal + welon + kwiatek, kolor bialy, raz noszona (slub byl w czerwcu 2011), stan idealny, pieknie wygladala, wszyscy byli zachwyceni, wiazana z tylu - nie zsuwala sie podczas tancow, rozmiar 36, na wzrost 167 cm + obcas 5-7 cm, Wroclaw, szczegoly na majkowna@wp.pl

Suknia rewelacja! Polecam. Wspaniale się w niej czułam w dniu ślubu. Łatwo odpinany tren - to dodatkowy atut. Pięknie wychodzi też na zdjęciach :) Jestem już "po" i chętnie sprzedam moją suknię. Rozmiar 34 - 38 (plecy sznurowane). kontakt: ania_pie@o2.pl

Gość magdunia_kolano
Witam, ja rownież mam do sprzedania suknie Arte rozmiar 40-42 na wzrost 176 cm. Suknia zrobiła oszałamiające wrażenie, wszyscy byli zachwyceni - na żywo wygląda jeszcze piękniej ponieważ materiał delikatnie mieni się w słońcu, na zdjęciach z trenem wychodzi genialnie Suknia jest koloru ecri, mam do niej jeszcze welon podobnie obszyty co kwiaty na sukni oraz kwiat do włosów taki sam jak na sukni. Halka niestety zaginęła w akcji :) chętne Panie proszę o kontakt na adres mailowy: kolano.magda@gmail.com - mogę podać dokładniejsze wymiary na jakie suknia był szyta oraz zdjęcia - pani krawcowa w salonie powiedziała, że bardzo łatwo można ją przerobić na inną sylwetkę. Suknia jest już wyprana i gotowa na kolejny ślub :) Pozdrawiam, Magda

Hej dziewczyny :) Ja jestem zakochana w sukni od Emmi Mariage Aphorodite,wiem że ta suknia nie jest z nowej kolekcjii bo jest z 2009r ale mimo to bardzo mi się podoba i chyba się na nią zdecyduję. Zastanawiam się tylko czy kupywać nową z salonu,czy sobie uszyć podobną czy odkupić od kogoś używaną... Czy wiecie +/- ile kosztuje obecnie nowa sukienka?? Ja obecnie jestem w Anglii więc nie mam możliwosci przejchania się do jakiegokolwiek salonu współpracującego z nimi,a przez tel wątpie że się dowiem cene tej sukienki.

Też jest bardzo ładna,ale ja wiem że źle bym się czuła w takiej szerokiej na dole. A można spytać ile płaciłaś za sukienkę? kupywałaś z salonu czy szyłaś?

Gość kwiatek86
Kupywalam w salonie, ponad 4 tys, bylabym zgodna sprzedac za poltora wraz z dodatkami :)

Gość Paulka88
mam cos do powiedzenia" - w sumie to mam chętną ale slub ma dopieo we wrzesniu i moze kupic dopiero w lutym bo kase ma na lokacie a wolalaym szybciej sprzedac.. Moge zejsc do 1100

Gość norfea
Czesc, jestem zdecydowana kupic ta sukienke i moze któraś z dziewczyn chciałaby sprzedac, oczywiscie w odpowiedniej cenie;) Moje preferencje: kolor ecri, wzrost 170 + obcas, rozmiar 36 Mój mail: norfea@tlen.pl

Witam wszystkich ! długo zastanawiałam się czy napisać ten post, jednak po tym co mnie spotkało w salonie sukien Emmi Mariage w Radomiu zwyczajnie musiałam...., mówiąc w skrócie : nigdy nie spotkałam się z tak apodyktyczną, niekulturalna osobą jaką okazała się - z pozoru miła i z klasą kobieta - pani PIEKUT, szefowa firmy. Za odmienne zdanie mówiąc bez ogródek "zbeształa moją mamę" wypomniała jej brak gustu i wieśniactwo, akurat składa się że pochodzę z małej miejscowości i choć to określenie nie za bardzo mnie stresuje, gdyz nie uważam sięza małomiasteczkową osobę (cokolwiek to znaczy), nie wytrzymałam...., z tego co powiedziała mi przypadkiem moja fryzjerka, nie tylko mnie spotkało takie traktowania, podobno ta Pani lubi raz na jakiś czas kogoś opieprzyć, i to wcale nie są żarty, ' efekt taki że poczułam się bardzo źle ale chyba nie tylko ja bo oprócz mnie z salonu wyszły jeszcze dwie inne oburzone klientki. Przestrzegam przed kontaktem z tą firmą i panią Piekut. Pozdrawiam życząc wszystkiego dobrego Ava Avat Avat Avat

Witam wszystkich ! długo zastanawiałam się czy napisać ten post, jednak po tym co mnie spotkało w salonie sukien Emmi Mariage w Radomiu zwyczajnie musiałam...., mówiąc w skrócie : nigdy nie spotkałam się z tak apodyktyczną, niekulturalna osobą jaką okazała się - z pozoru miła i z klasą kobieta - pani PIEKUT, szefowa firmy. Za odmienne zdanie mówiąc bez ogródek "zbeształa moją mamę" wypomniała jej brak gustu i wieśniactwo, akurat składa się że pochodzę z małej miejscowości i choć to określenie nie za bardzo mnie stresuje, gdyz nie uważam sięza małomiasteczkową osobę (cokolwiek to znaczy), nie wytrzymałam...., z tego co powiedziała mi przypadkiem moja fryzjerka, nie tylko mnie spotkało takie traktowania, podobno ta Pani lubi raz na jakiś czas kogoś opieprzyć, i to wcale nie są żarty, ' efekt taki że poczułam się bardzo źle ale chyba nie tylko ja bo oprócz mnie z salonu wyszły jeszcze dwie inne oburzone klientki. Przestrzegam przed kontaktem z tą firmą i panią Piekut. Pozdrawiam życząc wszystkiego dobrego Ava Avat Avat

Gość Kasia - kupię suknię
Witam Poszukuję używanej sukni EMMI MARIAGE ARTE rozmiar 34-36 kolor ECRU najlepiej z okolic Śląska. Osoby posiadające tą suknię na sprzedaż proszę o kontakt mailowy----> kasia_pless@o2.pl

Gość darioszka
witam poszukuje tej sukni w kolorze bieli rozmiar 38-40 z okolic gdanska!

Gość aisha00112
szukam takiej sukni na podkarpaciu (rozm. 36) proszę o kontakt jeśli ktoś coś wie;)

Gość gość
Suknie Emmi Mariage są prześliczne. Poszłam do salonu bo miałam własny pomysł na suknie. Bez żadnego "ale" wykonały mój projekt. Zmierzyły mnie wzięły wszystkie wymiary. Czas oczekiwania nie był długi, a suknia taka jak chciałam. Oni są nieziemscy :)