Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carrera2010

suknia EMMI MARIAGE ARTE

Polecane posty

Gość gość
wiejskie, tandetne bezy dla durnych kwok bez gustu. Poland jak się patrzy, nasrane falbanek, cekinów, koronek, koralików i te "rusztowania" pod kiecami, do tego wianki, diademy i getry na rękach. WIOCHAAAA, polskie panny młode to żenada!

Gość gość
miałam własnie sukienke slubna EMMI MARIAGE i jestem z niej bardzo zadowolona.Leżała znakomicie :)

Gość gość
Uszyli mi sukienkę ślubną jestem z niej bardzo zadowolona,bardzo wygodna i solidnie zrobiona Polecam

Gość gość
Bardzo duży wybór, pięknych i ślicznie zdobionych sukni. Każda przyszła panna młoda znajdzie coś dla siebie, niezależnie od rozmiaru

Gość Lila111
Według mnie wszystkie suknie Emmi Mariage są piękne! Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia :) Niestety ceny są bardzo wysokie... Ma ktoś może do sprzedania suknie flower? Najlepiej z woj. śląskiego, dolnośląskiego lub małopolskiego?

Gość Patka 26
Taki duży wybór że nie mogłam sie zdecydować w końcu wybrałam suknie ARTe ;) a Teraz dwie suknie wieczorowe. Delikatny materiał ślicznie dopracowane dodatki Polecam

Gość gość
salon sukien slubnych ma naprawde stylowe sukienki,zakupilam tam swoja sukienke polecam

Gość Hania34
Zakupiłam w tym salonie nową suknię ślubną w której czuję się schludnie. Doskonałe wykonanie, korzystne ceny, miła obsługa, fantastyczny sklep. Polecam

Gość gość
schludnie?

Gość gość
Nie polecam tego salonu!!! Aktualnie użeram się (i to jest niestety właściwe określenie relacji z obsługą) z salonem o PRAWIDŁOWE wykonanie mojej sukni, pierwsza przymiarka sukni szytej na miarę to porażka, nie wiem kto i co z tą miarą robił, ale suknia uszyta została na inną osobę. Suknie na manekinach wyglądają super ale moja jak się jej dobrze przyjrzałam na przymiarce była naprawdę uboga w tiul. Moja koleżanka, która jest krawcową od razu stwierdziła, że żeby ta suknia porządnie wyglądała powinna mieć jeszcze ze 2 warstwy. Obsługa robi z klientki wariata i wmawia, ze wszystko jest ok, chociaż suknia w takiej formie w jakiej została przedstawiona w ogóle nie nadaje się do wyjścia. Dopiero jak człowiek dzwoni i się awanturuje, kogokolwiek zaczyna interesować. Ostrzegam również przed łatwowiernością, od razu żądajcie oryginału umowy, tylko wtedy można dochodzić jakichkolwiek roszczeń przed sądem.