Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Boga nie ma.

Polecane posty

No on tam dużo obiecuje, a mało czyni wiesz. Jak każdy i tyle. A poza tym co on Ci to obiecuje? Ja bym dostała choroby psychicznej po takiej wizji i tyle. Jeszcze 23 minuty. Ja byłam 3 minuty NAD RANEM a on był o 3.00 w nocy 23 minuty. I spadł z łóżka, gdzieś na podłodze leżał i się trząsł ze strachu. Taki diabeł jest - porywa ludzi, zabija - morderstwa, gwałty, samobójstwa, choroby psychiczne - samo się robi. jedynie, że zawału nie dostał i nie umarł. Równie dobrze mógł zawału dostać i martwym go mogli znaleźć. A z USA to Bóg by go nawet nie sądził - od razu w karcer i tyle. Chyba miał siedzieć wiecie i to tak sie skończyło. A ja to nie wiem za co - też pewnie miałam siedzieć. Ale nie 23 lata czy coś tam. ja w życiu też miałam problemy, wszystkich nienawidziłam. A PÓŻNIEJ obejrzałam sobie polski film o Analizie. Nie - to było najpierw i wtedy musiałam się poprawić , a jak już byłam poprawiona - tam zwał jak zwał to wziął i mnie porwał świnia. I nie wiedziałam czemu. Jak ja się bałam. Jeszcze w dzieciństwie tak sie bałam jak mnie straszyło. A ile razy mi się diabeł śnił - bardzo dużo razy. W tym roku w Nowy rok jeszcze mnie łapał za ręke. A dziś pisało tu wiecie, że jeden miał taki sen, że szła ręka tylko człowieka. Co ta ręka zrobiła? No nie wiem co - to wszystko coś znaczy. Jak moja matka biologiczna straszyła to tylko chodziły buty i koniec sukni po kaplicy. A dziś tu czytałam że rękaw człowieka chodził gdzieś - ale sen to był, a jawa? I tu jeszcze jedna była że 2 zjawy widziała. Jedna OK - dusza z czyśca, a druga szatan i z szatanem rozmawiała. No to kto rozmawia z szatanem to też mu za dużo szans nie daję i tyle. Bo z nim się nie rozmawia - bez znaczenia i tak kłamie i tyle.

blowwww sam sobie nie dajesz szansy na lepsze życie... że wszystkich wokół obwinia o swoje nędzne życie a nawet nie próbuje w żaden sposób nic ze sobą zrobić. A co ja mogę zrobić... nie moja wina że mam popierdolone w głowie :O

No a co ty sobie nie myślisz? Wielkie USA. On im da USA ten Pan Bóg. Jedynie ten Walt Disney ich tam jeszcze trzyma w całości i Miłosierdzie Boże. A są dopuszczeni bo do kogo by teraz strzelali. Do Polaków. indian wybili. Do kogo? A jedno morderstwo już i dziadostwo. Tam tylko góra wygląda i NIKT WIĘCEJ bo to wiem. Ale ta Europa też już gorzej niż zero. No wszędzie już dno , koniec idzie i tyle. Za rok się skończy wszystko. Ja w to wierzę bo się już wytrzymać nie da. MOJE ZDANIE. :(

Wiecie - ja se kupiłam książkę o Analizie i film o Analizie - Egzorcyzmy Emili Rose. I żle zrobiłam i przez to mnie porwało. Nie rozumiałam tego bo bym nie kupiłam, ale chciałam wiedzieć co to ta Analiza i tak dalej. Kiedy ja to kupiłam. W 2008 jesienią. Pamiętam to do dzis. Książkę też wiem gdzie kupiłam. No i miałam inną książkę na to - czy wtedy? NIe. Pózniej. Po tej wizji chyba. W 2009 miałam te książkę. Nie w 2008 tylko póżniej. Chyba dobrze mówię albo w 2009. Chyba w 2009 wiecie. I tak dalej i tym podobnie. I jeszcze mnie porwało na niego chyba w tym USA i to było na morderstwa więc to jest morderca bo mnie ta wizja chroni przed zamordowaniem teraz bo to wiem. Bo się mnie boją ludzie. No jak będą chcieć to i tak go ciachną no ale... jak on sie nazywa? Morderca to musi być i tyle :(

bo Ty wolisz siedzieć i zrzędzić... masz ''popierdolone'' na własne zyczenie..

Wiecie ta cała wizja była diabelska, krzyż wyrwało - nie było, ale był 1 element dobry. No dobry - to też było szyderstwo, ale to było żebym też pomyślała. A on? Nie powinien czytać o piekle z Pisma św. A ja? NIe chciałam Pismem sw. się posługiwać na tę wizję. Bo nie. Bo uważałam, że to źle jest. A nie wiem czemu. Filmy święte miałam oglądać na to. No zostawał mi obraz miłosierdzia i tyle. Ale ten diabeł mi sie śnił jeszcze wiele razy. Już takiego czegoś nie widziałam, ale snów róznych chyba 25 albo 150. Teraz już mam spokój, już mi się normalne rzeczy śnią I CHWAŁA BOGU no ale taki czas też miałam w zyciu. A teraz mam rodowod i mam wszystko gdzieś. Taka prawda. Jedynie pracy nie mam gdzieś bo trzeba z czegoś zyć i na chleb arbajtać. I tyle :(

blowwww No brawo Kolumbie, Amerykę odkryłaś :O Chyba o tym kurwa pisałem, między innymi... chociaż jakbym miał więcej szczęścia niż rozumu to bym nie zrzędził :O A mówią że głupi ma to zawsze szczęście... niestety kłamią :O

A jak do mnie piszesz, że zrzędzę to też nie masz racji. Stwierdzam fakty i tyle. Nic poza tym. NIC A NIC. Idę spać. na razie. Jutro kolejny dzień szukania pracy... co ja mam robić? Nie wiem. Jutro mija miesiąc odkąd wyleciałam. No już jest 8 marca wyleciałam. W Dzień kobiet - oby ich szlag tam wszystkich trafił za moją krzywdę. Tak ich tam gnoję bo źle im życze i tyle. gang morderców górą, ale może będzie lepiej? Kto wie? Oby.

nie ironizuj tylko sie za siebie weź,skoro masz więcej rozumu to,to wykorzystaj a nie pierdolisz farmazony jak połamany.Najlepiej zrobić z siebie nieudacznika...:O

tak sobie wmawiaj...:O mnie sie wydaje,że po prostu lubisz sie nad sobą,użalać bo tak Ci jest wygodnie...albo robisz sobie jaja:O

No oby życie i ludzie zrobili porządek z całym tym ogrodnictwem i tym magazynem i tymi firmami gdzie mnie wiecie tak pięknie potraktowano jakbym 9 lat w ogóle nic nie robiła. Tak mnie mordercy w szkole polskiej potraktowali i pogwałcona baba oraz dyr oraz taki co ma chyba z 20 samobójczyń na koncie. No pięknie po prostu. A to wiem , a reszta? A tam też od razu pełno zabójców. Dlatego trzymam z samobójcami i na nich. Sami się mieli zabić, a nie zabijać innych. I tyle mam wam do napisania i oby ich szatan wszystkich opętał i oby się pozabijali. Tak im życzę za moją krzywdę, widzieć nie chcę NIKOGO a wam życze kolorowych snów. Bo wiecie 2 tygodnie w domu to jeszcze, ale poza tym? Acha a żeby wysłała mnie jakaś podpisana to jeszcze, ale AGNIESZKA ŚMIESZKA zgwałcona w USA. No cóz... sama sobie jestem winna. Oby ją szlag tam też trafił i tyle. Bo miała napisać że mordercy i lesby albo sie podpisać, nie? A ona ŚMIESZKA się podpisała - oby jej za kraty nie wsadzili - takie śmieszne jest życie wiecie. A tych tam też - tacy sami. A co ja mam żreć? Morderca z Albani ważniejszy niż ja - no swietnie :( I to 2 rok już tego miodu... :( A co dalej? Teraz się boję sama jechać I SŁUSZNIE. Sami mordercy, gwałciciele, zerska jakieś > Na miesiąc jadą do pracy i kurwę muszą mieć. Teraz to ludzie muszą mieć wygody. Zamiast samochód sobie wziąć to kurwę mają i autobusem dojeżdżają... no cóż, ale takie jest życie i tyle :(

Co wy tam wiecie o życiu w tym necie. Tylko wilk z lasu zna zycie. Nikt więcej. I was zaraz zagryzie bo tyle jesteście warci. A i na to szkoda mych pięknych kłów. Taka prawda. Co wy sobie nie myślicie? Że ja się z kurwą będę porównywać i wózek pchać wg chińskiej normy? Chyba wam bije na łeb. No a nawet to pół roku, które już minęło. I tyle. I czemu miałam do 40stki siedzieć? Z KIM? Nie wiem :( Z IWONKĄ pijaną jak bela. Już wole belę niż ją i tyle. A nastepnych morderców mam w dupie i tyle :( Tyle to wszystko warte i wasze ploty polskie. Jak dla mnie :(

:( ps. Bóg jest i tyle. Nawet Go widziałam i koniec. A reszta mnie nie obchodzi. Bo niby czemu ma mnie obchodzić?

:( :( :( :( :( ps. i się cieszcie że się nie nazywam AL BUNDY bo bym was tam wszystkich pozabijała słusznie za tą granicą i w dupę niech mnie ugryzę. Lepszy kić niż to. Burdel nie - kić lepszy po zabiciu kogoś. I tyle. Do burdelu niech se idą morderczynie, które obecnie pracują. Ja jak kogoś zabiję to pójdę do kicia. Trudno. Ale pracować na pewno nie będę. Bo nie i już :( Bo mam dosyć i tyle.

Chceicie człowieka a nie wilka to macie AL BUNDY HANIBAL LECTER kto tam jeszcze - seryjni mordercy sławni proszę. No nie ma sprawy. Kończymy na policji i zobaczymy kogo wsadzą i za co. Chcecie się ogrywać - proszę bardzo. Kończymy w kiciu i koniec :( Chyba lepszy był wilk, ale cóz... nie to nie . :(

Boże,ogarnij gacie i przestań pisać te brednie,gdzieś Ty sie uchowała?:O

Gość hanibalecterZUSA
Te głupie Niemcy wiecie mnie nie doceniają. Myślą, że jak oni są świniami i idiotami to każdy. No dobrze - teraz już muszę się wrócić bo co mam zrobić, ale wyjadę i nie wrócę. I NA PEWNO NIE DO USA. A ich powinni tam WSZYSTKICH wyrzucić bo rządzić powinien tam AMERYKANIN. Takie mają głupie i nudne ksiązki i nic mnie więcej tam nie obchodzi po wsze czasy wiecie a na pewno nie chińska norma która miała być w biurze, a nie że ja się 4 morderców boję i jakieś ZAPITEJ Ilony. W końcu kto ma dostać to zwolnienie dyscyplinarne I ZA CO to nie wiem. Ale papiery to wiedzieli, że miałam, nie? A jak nie to wiedzą i tyle :( Czego sie spodziewali? Grupa zarzucała im PEDALSTWO a sami byli mordercami to mieli im to wytknąć i wyrzucić a nie że teraz ja wiecie jestem osądzana o nietolerancję seksualną. Ja tylko wiem, że gejów tam nie powinno być, a reszta mnie nie obchodzi. Tym bardziej jednak morderców i i tyle :( No nie po prostu nie dam się skurwielcom niemieckim i tyle Tam tez są i normalni ludzie i nie wierzę , ze wszyscy są takimi świniami jak tam i zerami. jeszcze MIESIĄC NA NOCKACH W TYCH KSIĄŻKACH. Po prostu nie miałam za co żyć i tyle. Niech te gejki wesołe przejrzą na oczy bo wszyscy mają ich dosyć. Albo niech adoptują dzieci - i sie czymś zajmą pożyteczniejszym niż świnienie mi bo są żałośni jak ich zwisy w gaciach i tyle mnie to wszystko obchodzi co najbliższy posterunek policji wiecie. I ich zęby też. Mam swoje. jakie mam takie mam ale swoje. Kasa i do domu. 4 miesiąc na mnie - noż kurde oby ich wypalili wreszcie albo zamordowali bo mam już POTĄD> ja tam nigdy nie przyjadę, widzieć i znać ich nie chcę - może wreszcie sie odjebią albo wyjebią pijaną Ilonę. Mnie to nie obchodzi!!!! I to od dnia w którym ich opuściłam. Po wsze czasy. Moze zechcą to zrozumieć oni wiecie, te śmieszki durne i podobne kretyny :( AMEN :( :(

Gość NIEDZIEL JAKIM TY JESTES IDOTA
PIERDOLISZ ZE BOGA NIE MA ,,,ZARAZ ZE JEST:O BOG CIE UKARZE NIE MARTW SIE PRZYJDZIE I NA CIEBIE CZAS:)BEDZIESZ SIKAL PO GACIACH, WRZESZCAL Z ROZPACZY I BLAGAL O WYBACZENIE 🖐️

Gość hanibalecterZUSA
Oto jestem . Z USA jestem . KAFE HANIBAL LECTER ....

Nie podobała sie owieczka , wilk , to macie USA teraz o 1. 00 w nocy. Jeszcze brakuje tylko ADOLFA H. Naprawdę. Bo Niemców chcecie mieć. No to USA już macie a w razie co wołajcie Niemcy, Niemcy i dostaniecie Adolfa tu na kafe żeby was opętał. Bo co to tam Lecter, Adolf lepszy. :(

hanibal lecter z USA Jak wydasz to kiedyś drukiem, kupię wszystkie tomy uwielbiammmm :-) dobranoc