Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Boga nie ma.

Polecane posty

Gość owca w wilka sie
zamieniła i jak zwykle pierdoli :O

Gość helana p
nieniedziel nie dziel ;) ale tu smutkiem powiadło wilk ty powinnas książki pisac ;)

Ciekawe co ten skurwiel zrobi teraz?! Do tej pory karał mnie za nic, ciekawe co teraz chuj zrobi jak mu nabluźniłem?! Ale teraz jak mi dopierdoli to przynajmniej będę wiedział za co! :O

Gość Pan B-g
Mnie nie ma!

Gość w najmniej oczekiwanym
momecie moze ci sie cos stac i nie jestes niesmiertelny wiec nie pierdol ze Ci sie nic nie stanie bo Go nie ma

Gość ateista***
Bóg istnieje tylko w religii,to jest wiara czyli jak sama nazwa wskazuje,przyjmujesz jakąś religie i wierzysz w to co obejmuje system tej religii.Religia i życie realne nie mają związku ze sobą.Bóg istnieje tylko dla wierzącego a w rzeczywistości go nie ma.Katolicyzm,islam czy judaizm są religiami takimi samymi jak mitologia grecka czy rzymska.Największym problem jest to że ludzie myślą,że wszystko co obejmuje dana religia jest rzeczywistością czyli np. istnienie stwórcy,nieba czy piekła.Nauczcie się oddzielać religię od życia realnego.

No to dawna owca, ale już idę bo to szkoda słów. Po co ten opowiada to o tym piekle? Ale w sumie dobrze robi bo się tak nie boi. A i tak się zawsze bedzie bał. Ale wiecie co trzeba mu powiedzieć, że ma się dużo na różańcu modlić i tyle. Jak mu ktoś to napisze to mu będzie lepiej. Bolesną część - kilka lat by musiał się modlić i by mu strach przeszedł. Bo diabeł to taka świnia i ja to rozumiem bo też mnie porwał. Inaczej, ale podobnie. Po prostu do mnie podszedł i tyle. i musiałam się z pracy zwolnić bo już dostawałam do głowy, a póżniej nie wiedziałam o kogo stać na niego. No msza święta i w ogóle, ale czułam , że za mało i tak na mnie i na mnie coraz bardziej , póżniej wymyśliłam rozgrzeszenie, Ewangelia, wszystko już było. A teraz mam ...zwierzę na niego. I oglądam to piekło - to jest wszystko prawda i on jest bestią i boi się tego zwierzęcia. Nie dotknąłby go bo po nim. Ale też nie rozumiem czemu. Boi się i już. Tyle może, tyle nie może i koniec. No i dobrze, że o tym mówi, ale w sumie raz powinien wiecie powiedzieć, a po każdym takim wystąpieniu dużo cytatów z Pisma św. to też, ale różaniec jak sam zostaje, a najlepiej msza św. i spowiedz. Musiałby mieć stałego spowiednika i by się nie bał. Bo co idzie spać to się boi przecież że zaś go porwie. Ale on chyba to tylko raz robi. Musi się modlić żeby mu się to jeszcze raz nie przytrafiło. Bo on go o 3 w nocy porwał i musiałby stać o siostrę Faustynę Kowalską to też by mu pomogło. I o wszystkie wizje Pana Jezusa ukrzyżowanego powinien stać i o św. Brygidę Szwedzką to by mu pomogło bo Pismo Święte też. Ale tylko ukrzyżowaniem się takie coś ogrywa. A on tak czyta stary testament a nowy? Tylko ukrzyżowanie - dobry łotr, zły łotr, droga krzyżowa, tak tylko. A rózaniec bo jest modlitwa w ogrójcu tam. Ja dziś np. poszłam do kościoła i pomodliłam się wiecie 10 tkę rózańca za tego samobójcę z USA i od razu wszystko wiem, co on za jeden , czemu skoczył , tylko się trzeba modlić i tyle. I z sensem , żeby cos zyskać tym sposobem i tyle. I co miał robić żeby nie skoczyć i takie tam. Bo to przeze mnie też się stało i tyle. No tam tyle ile, ale coś tam i koniec. Chyba go okradli z kasy na dodatek - gdzie tam miał konto, rodzina się nie interesowała. Powinni im powiedzieć żeby żałowali, że go spopielili bo po nich. To jest inna narodowość, mieli się zapytać. Nic się nie zapytali. Straszne i tyle. No ale co on może za to. Miał prawo sobie tam wejść, a że nie było zabezpieczeń to miało być zamknięte bo to był wypadek. Żeby nie było na niego. Spopielilibyście kogoś tak bez słowa i po prostu? A sekcja? A cokolwiek? Zwariowali i tyle. I mogli, ale powinni żałować. A tu nic i tyle.

Wiecie co - wystarczy mu w sumie powiedzieć, że w razie co w nocy ma sobie czytać opis Męki pańskiej wg św. Jana i to ogra i tyle. Albo Apokalipsą sie tez takie coś ogrywa i tyle. On to może Pismem św. ograć rzeczywiście a ja nie widziałam piekła tylko takie coś co może istnieć a nie istnieje i to było jakby piekło, ale to nie było piekło i tyle. I ja tego Biblią nie umiałam ograć. Trochę Apokalipsą, ale to tam takie nie za bardzo i tyle. I takie podobne coś było i tyle. No i po prostu najgorzej w nocy. przydałyby się egzorcyzmy wiecie. Ale jakie? No dym? Nie bo mnie porwał. Woda - tez nie . Na porwanie - to nic. Są tylko takie modlitwy egzorcyzmy na strach by się nie bać. No to jeszcze takim czymś to się ogrywa i tyle. A jak nakręcił ten filmik to się mnie boi i tyle. To jest chyba takie, że całe USA piekła warte no ale najróżniej będzie i tyle.

Albo może nie św. Jana tylko św. Mateusza. Choć też nie do końca. Jedną i drugą i tyle. On będzie ratowany rodowodem jak się podda oczywiście bo to jedna władza jest. To go Pan Jezus rodowodem będzie rodowodem ratował na pewno. Na pewnie też jakiś podrzut, nie ta rodzina, takie rzeczy. Nie mogę pomawiać, ale np. złe imię bo żadna Ewangelia mu nie pasuje. Św. Łukasz mu pasuje chyba jedynie i w razie co rodowód od św. Łukasza dostanie - tak myślę. No bo co mu zostaje? Modlić się do niego. Ma na pewno zawód pomieszany, wszystko źle co może być i tyle. Mogę się mylić oczywiście, ale wydaje mi się mam rację. ?

Gość buahahahaaaa
normalnie bunt rodem z gimnazjum :D

Wiecie ja nie mam pojęcia jak on czyta to Pismo święte - jak ze zrozumieniem no to od św. Łukasza by mu zostawał rodowód. I tyle. Jak on z tego piekła wrócił to nie wiem. Ja sobie to jeszcze pooglądam. Ja MUSIAŁAM SOBIE WYMYŚLIĆ, że Bóg ma sie nade mną ULITOWAĆ. A on jak wrócił? I tyle :( I tylko to działa to ja już tam wiem najlepiej. No i coś pozytywnego tam powinno być. Tam go Anioł Stróż powinien zaprowadzić i tyle. Albo zwierzeciem? Nie wiem czy on w ogóle Bogu sie poddał. Nie mam pojęcia. Pewnie tak bo by go opętało. Mnie się wydaje nie wierzył w piekło i tyle z tego. No pooglądam to w całości choć uważam, że mam rację i tyle.

No to wiecie W SUMIE ja bym mu musiała powiedzieć, że zostaje mu modlitwa o litość nad nim. No a ja nie mogę takich rzeczy mówić i tyle. NAD NIM jako grzesznikiem. I tyle. SINNER - żal za grzechy musi mieć. On nie doceniał diabła i chyba nie docenia a to jest Apokalipsa i tyle. Jakiś tam duszek czarny. Nie o to chodzi to potwór jest i całą rzeczywistość ograł - no to ja to wiem. Połowa Bóg, połowa on. Wiecie co właściwie mu zostaje? Wielkie objawienia maryjne w Europie. Nic poza tym. Jak nie wierzy w Maryję to na pewno jest jakoś zassany bo z tej Drogi Krzyżowej powinna mu wyjść Maryja i dobry łotr. Ale nie mówię nic bo pózniej znowu będzie na mnie i tyle... :(

Gość dzikus28
Ja,jak by co,to i tak wybieram piekło,w niebie jest nudno a w piekle ciekawsze towarzystwo.Już napisałem list do Boga,żeby mnie nie brał do siebie.W ogóle diabeł jest fajniejszy,obiecuje zajebiste życie w zamian za moja dusze,a ten bóg tylko każe pokutować.

Wiecie tam jest Judasz samobójca w tym wszystkim. Ach nie odzywam się i tyle. Dlatego nie jest katolikiem. Musiał kraść i nie żałować. cholera wie co on tam zrobił. Ja byłam 3 minuty i musiałam się zwolnić ze szkoły bo bym zgłupiała, ale też miejsce mam nieciekawe. A tam nie wiem. No chyba kradł, może kogoś kropnął albo zgwałcił. Nie wiem i tyle. Na razie jest gwiazdą. No krzyż widzi. Ale czy coś poza tym? Piekło też widział? Może ma współczuć Bogu? Nie wiem. Trudno mi coś orzec?

Gość niedziel frajerze yebany
ten ostatni niedziel Może być nawet rodem z przedszkola, ch*j ci do tego. nie kozacz tak bo jestes zwykla ciipka skoro siedzisz na takim forum pochwal sie kumplom ze siedziosz tu to cie wysmieja jesli ich w ogole masz cioto

to nawet nie chodzi o to czy na babskim czy nie,nie On jeden przecież:O ale o to,że wszystkich wokół obwinia o swoje nędzne życie a nawet nie próbuje w żaden sposób nic ze sobą zrobić.