Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka postu 40 l..

Moje dziecko ciągle sie bije w szkole :(

Polecane posty

Gość iiiiiii?????????
i bardzo dobrze:D

Jesteś jeszcze autorko? Twoja córka może mieć ADHD- ja mam, szkoda, że zdiagnozowane dopiero 6 lat temu, kiedy zdążyłam już wszystko pokończyć. Nie daj się wmanewrować w faszerowanie córki prochami na ADHD. Córka ma jakieś hobby? Chodzi na zajęcia sportowe?

Nie, ona nie ma ADHD, owszem jest nadmmiernie ruchliwa, pobudzona ale nie spełnia kryteriow dagnostycznych zaburzeń ADHD, wiec juz ma taki hardy temperament Ma hobby, rower, deskorolka,rolki wspinaczki na drzewa, ale to wszystko gdy sie ciepło zaczyna robic, w zime to nie ma sie jak wyzyc i wtedy sama sie ona dusi w sobie bo nie ma jak energi rozladowac,jedynie nadwor wychodzi to fakt, no ale w zime czy poznej jesieni długo na dworze sie nie pobedzie bo zaraz ciemno

Gość sie wychowuje a nie hoduje
no niestety dzieci w rodzinach wielodzietnych nauczone sa już od urodzenia walki, bo walczą między sobą o zabawki, łakocie itp. Po prostu nie umiałaś ją wychować, nie sztuka urodzić, sztuką jest dać dobre wychowanie

Nie jest Dobrze wychowanie?? pisalam na samym poczatku z emam ącznie 3 dzieci licząc z nią, były wszystkie identyko wychowywane, i tylko ona taka jest, pozostale nie, a mimo tego w takim samym systemie była wychowywana co pozostałe To tak samo jak z parolatkiem , mozsz tlumaczyc mu ze na ulice sie nie wybiega, ma trzymac cie za reke, a patrz i tak wiele dzieci mimo ze wiedza ze nie wolno, ze to jest niebezpieczne, to ciekawosc bierze góre i zrobi swoje, przebiegnie przez jezdnie Tak i u mojej, mowi sie ,tłumaczy, proosi, fakt,,przytaknie, powie ze rozumie a za jakis czas nie umie sie powstrzymac od narozrabiania

Może potrzebuje jakiś dodatkowych zajęć, na które mogłaby chodzić także w zimie? Karate, aikido, boks, taniec, siatkówka?

Gość gość
taka sama bylam :D przeszlo mi