Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okkkkkiiii

Problem z allegro!!! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość okkkkkiiii

Witam! Opiszę moją sytuację, a więc: 2 tygodnie temu zakupiłam pralkę na allegro, mając konto debetowe chciałam zrobić przelew który by poszedł w debet, jednak tak się nie stało i po wysłaniu przelewu mocno się zdziwiłam bo minusu nie było. Jak mnie Pani w banku poinformowała nie mam jednak zdolności debetowej, więc skołowałam pieniądze i załatwiłam to. Nie poinformowała mnie jednak że przelew poszedł do odroczonych i kiedy będą środki na koncie pójdzie. Noi poszedł... płatność była przez PayU na allegro i wycofałam ją, jednak w danych do wypłat mam inne numer konta który już nie istnieje, żeby zmienić numer trzeba wysyłać jakieś formularze a jakbymj chciała żeby poszło przekazem pocztowym musiałabym nie mieć wpisanego numeru konta... nie mam pojęcia jak odzyskać pieniądze!!! Pomocy...

Gość kozik
napisz do allegro

Gość okkkkkiiii
Witamy, Dziękujemy za kontakt z obsługą Użytkowników Allegro. Ta wiadomość jest generowana automatycznie i oznacza, że przed chwilą otrzymaliśmy e-mail od Ciebie. Na pewno zależy Ci na szybkiej reakcji, dlatego nasz konsultant postara się odpowiedzieć w najbliższym czasie (na ogół nie dłuższym niż 5 dni). Treść Twojego pytania: ----------------- Witam wysłałam wniosek o wypłatę środków jednak, nie chcę aby były wypłacone pieniążki na konto, a dostarczone pocztą, w mailu jest napisane że zostaną pieniądze wysłane na konto a chciałabym to zmienić. I mam pytanie ile to będzie trwało? Zależy mi na czasie. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. numer płatności to 53563433 Czy to wystarczy? mam czekać 5 dni.... nie wiem jak to przyspieszyć...

Gość okkkkkiiii
nikt mi nic więcej nie powie?