Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajlowaaa

.oto mój piesek kiedyś i dziś :)

Polecane posty

Gość jestem za socjalizmem
ale ma ładne ząbki;)

Gość psia mama:)
ale macie słodkie pieski :) Ja mam aż 4 :p 2 yorki i 2 kundelki ;) Wieczorem wkleję zdjęcia bo w pracy jestem.

Gość robertossss
A sprzątasz jego gówna?

.sprzątam - innego wyjscia nie mam. .wiedziałam, że jestes :D Przeciez obie cierpimy na bezsennosc. Wysłali mnie z PUP-u do pracy. Pojechałam 8,5km tylko po to zeby mi powiedzieli, że od przedwczoraj nie ma miejsc pracy :O

Hehh współczuje, pamiętam jak szukałam pracy 3 lata temu i zjechałam chyba pół swojego miasta... a ostatecznie prace dostałam po drugiej stronie ulicy :D Nikogo nie szukali nawet ale jak powiedziałam że mieszkam "o tu" i jestem zawsze dyspozycyjna miejsce się znalazło ;) A Ty jesteś z miasta dużego jakiegoś?

Gość boski ten psiaczek
:)

No to u mnie o pracę zarówno łatwiej jak i trudniej tzn większe miasto - więcej miejsc pracy, ale też sporo więcej chętnych. Powodzenia w dalszym szukaniu Kasiu - imienniczko moja ;) - ładny piesek :) Ja wypiłam pół piwka i o dziwo coś mi się ziewa ;) Ale facet tak tragicznie mi tu chrapie że i tak nie wiem czy warto się kłaść :D

Dziękuje MałaBlondynko ;) ja właśnie mam piwo i się tak na nie patrze czy je otworzyć czy nie ale chyba otworzę bo spać mi się nie chcę

.a ja musze jutro wstac, znaczy dzis gdzies przed 6:O .nie dziekuję Blondyneczko - ale przyda sie wsparcie duchowe. Mój też chrapie niestety..

uuuu w niedziele tak wcześnie? Powiem Ci że w Czewie to samo - pracy nie ma :( masakra jakaś co się teraz dzieje,ludzie kończą studia i nic z tego nie mają

Mój wstaje dzisiaj o 3 bo boks planuje oglądać ;) To akurat się miniemy i będę mogła usnąć spokojnie a obudzimy się już razem :) Najadłam się tostów jakoś pół godziny temu i mi ciężko teraz :O A Ty czemu tak wcześnie wstajesz w niedziele?

.mam jutro szkolenie - a muszę kawałek dojechać ... Dlatego chyba pójdę spać na siłę.. Mój sobie odpuscił, bo zmeczony po pracy przyjechał :) ,nie no ide dziewczynki ide spac naprawde, zajrze jutro o tej samej porze prawdopodobnie, ale Wy sobie siedzcie:) Słodkich:* Ps. Kasiu, a siostra mnie wysyłała do Częstochowy, mówiła że tam prędzej znajdę :D

oooo szkolenie czyli jest możliwość pracy? No to powodzenia :) Ja tak jeszcze z pół godzinki do godziny i też spadam, no to Kasiu otwieraj piwko i pij ze mną ;) Zdrówko ;)

Tutaj znajdziesz jak będziesz miała 25 lat, wyższe studia i doświadczenie, najlepiej 5 letnie ;) niestety jest lipa straszna :( nawet do sklepów spożywczych się nie idzie załapać bo miejsc nie ma. naprawdę ciężko jest, ja się boje co to będzie jak studia skończe :(

Ja kiedyś piłam.... nawet nie pamiętam co ale dużo różnych... od kiedy posmakowałam Desperadosa jakoś te normalne mi już nie smakują... ooo przypomniało mi się że jeden koleś z kafe polecał mi D z cytrynką.. ale nie będę teraz próbować bo nie wyczuje już różnicy ;)

nooo ja właśnie miałam okazję pić D z cytryną i mi lepiej smakował niż sam, ale musisz tak wsadzić plasterek zeby nie wpadł to środka a piwko przez cytrynkę przepływało :D również polecam ale najlepiej jak pierwsze będziesz piła a jak Ci nie podejdzie to wyjmiesz cytrynę i samego będziesz pić ;)