Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrozniczka 28

zaczelam biegac :) po dwoch dniach spacerowania :) ile schudne ?

Polecane posty

Gość podrozniczka 28

hej takich topikow bylo pewnie tysiace , ale zaczelam jesc troche mniej , pije winko wieczorami ,ale zaczelam chodzic codziennie na bardzo szybkie spacery i 20 min biegam ale staram sie codziennie wiecej o 10 min . czy pomoze mi to schudnac ? czy szybko sa efekty?

Gość fgfgfgfh
Moim zdaniem na razie jakieś 3 kilo przez miesiąc. Przy dłuższym biegu jakieś 4.

U nas na bioli dziś o tym było- lepiej jest jednak jeździć rowerem. Żeby spalić tłucz potrzebny jest dość długi wysiłek, ale taki, który nie podwyższa tętna tak bardzo jak bieganie. Bo wtedy jest spalanie beztlenowe i tłuszczu nie spalisz:( Ja sama biegam, ale nie odchudzam się. Gdybym chciała schudnąć, to postawiłabym na rower albo marsz szybki.

Gość podrozniczka 28
mam w domu taki steperek tez , tzn na dwie stopy i niby idziesz w miejscy i do tego na rece takie gumy ? polecacie to ?

Gość fgfgfgfh
może być, ale długo i w szybkim tempie....

Gość podrozniczka 28
ale ile ? nie wiem czy dam rade bez przerwy np godzine :( postaram sie jutro a brzuszki dobre sa?

Gość fgfgfgfh
co najmniej 40 minut, ale tak żeby się spocić, potem mogą być brzuszki, ale to raczej na poprawę struktury mięśniowej.

Gość fgfgfgfh
no i jeszcze zależy jakie części ciała chcesz odchudzić.

Gość podrozniczka 28
no wlasnie ogolnie to wszedzie ale najbardziej co moze nietypowe to ramiona i brzuch i piersi mam duze , mam rozmier wiekszy bluzek niz spodni , masakra :( polecacie cos ?

Gość fgfgfgfh
ja sobie też tym zestawem odchudziłam talię...

Gość podrozniczka 28
a na ramiona ? ale bron boze na umiesnienie :( dlatego mysle o bieganiu bo spala rowno wczesnie , sama juz nie wiem :(

Gość fgfgfgfh
możesz ćwiczyć z minimalnym obciążeniem albo nawet bez ciężarków!

Gość podrozniczka 28
powiem ci tak w sekecie :P ze jem mniej , nie jem chleba , ziemniakow , dzis na kolacje tylko zupe zjadlam ale pije wino juz koncze butelke :( :)

Gość podrozniczka 28
no ale bylam na tym spacerze i bieglam troche i tak chce robic codziennie , tylko chetnie te cwiczenia doloze ale boje sie ze tylko tym to sadlo umiesnie :(

Gość podrozniczka 28
mam 170 waze 78 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wazylam 67 68 i lubilam ta wage

Gość ja biegam od tygodnia
stosuje diete MZ od 2 tygodni, a moj bieg to do 50 min 3 min biegu i 2 min marszu i jest mnie 2kg mniej ;)

Gość ja biegam od tygodnia
no i potem sie sukcesywnie z tygodnia na tydzien minuty biegu zwieksza

Gość podrozniczka 28
no ja tez staram sie coraz wiecej biegac , a moge zaytac ile wazysz ? ja tak przytylam ze az smutne to jest . kiedys mieszkalam 30 min piechota od pracy i sobie zawsze chodzilam a teraz sie wprowadzilam tak ze mam 5 min do pracy i 6 kg do gory plus 3 bo zima byla :(

Gość Renata z Pyr
Ja kiedys chciałam biegać i nawet mi się udało bo całą drogę leciał za mną głośno ujadający ratlerek i musiałam bardzo szybko uciekać. Od tego czasu jak zjem za tłustą kolację to wkładam adidasy i drażnię jakiego psa na ulicy a potem samo się dzieje. Nie muszę chyba dodawć, że NIENAWIDZĘ PSÓW!!!!

Gość Bijonss
Ja mam problem. Od 2 tyg biegalam. Juz nie biegam bo dalej mam bole i coraz bardziej sie nasila nawet jak siedze. To nie zakwasy. Mam wrazenie ze kosci w lydkach. A ostatnio jak mnie zaczelo bolec na dole miednicy tam gdzie staw to przestalam biegac ze strachu. Co jest? Mam 168 wzr i 91 kg. Czy dzwiganie takiego cielska moglo spowodowac ten bol? Teraz nawet truchtem nie potrafie biegnac bo strasznie boli.

Gość podrozniczka 28
o kurde to idz do ortopedy albo chirurga .ja mam problemy z kolanami , na jedno mialam operacje , ale juz lepiej czasami mnie boli ale zadko :) dzieki bogu :) ja chce sobie coraz czesciej i wiecej biegac tak zebym mogla bez przerwy np 30 min biegac a pozniej nawet godzine . da sie rade tak nie ? bylas u lekarza z ty ze tak cie boli ?