Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turbowiec

Używał ktoś z was domowego urządzenia do waty cukrowej?

Polecane posty

Gość turbowiec

Tak myślę, żeby siostrzenicy kupić na święta, ale się zastanawiam czy to ma sens i jak długo się robi taka wata na takim śmiesznej maszynce.

Ja mam, wata robi się niestety bardzo długo :O W sumie raz na jakiś czas fajnie sobie zrobić, może im lepsza firma tym szybciej akurat ja mam jakąś taką tanią. Łatwo i smacznie :)

Gość turbowiec
Długo to ile? Tak z 10 minut pewnie? To może lepiej maszynkę do popcornu, aczkolwiek chyba można zrobić popcorn też w zwykłej mikrofalówce.

Kurde no powiem Ci że nie wiem ile, pierw musi się nagrzać tak sama na pusto to z instrukcji jest chyba 5 minut, później sypiesz cukier i już się kręci ale pierw się ciągnie ledwo ledwo a na koniec jak się rozrusza to już koniec cukru :D No w 10 minutach się zamyka ale jednorazowo robi bardzo malutką watę a po kilku trzeba już porządnie czyścić. Wydaje mi się że lepsza jak ta do popcornu bo tak jak piszesz popcorn można na inne sposoby zrobić, poczytaj może opinie o jakiś droższych modelach... a ile siostrzenica ma lat? Może maszynkę do gofrów? Można z różnymi wzorami kupić to też mam i uwielbiam gofry sama robić... lub jak już taki temat jedzenia to nawet toster można kupić z innym wzorem jak typowe trójkąty czy coś, też taki fajny bajer jak ktoś lubi ;)

Gość turbowiec
Siostrzenica ma 6 lat

Są takie tostery co się zmienia płytki i one przy grzaniu odciskają np postacie z bajek czy tam inne wzory. Córka znajomej jest w tym wieku i ona lubi takie coś. Jak przychodzi do nas to nawet wzory ciastek ją rajcują ( a mam takie pudełko do wykrajania ciastek z tesco co chyba z 20 kształtów wychodzi)

Gość turbowiec
Opiekacze widzę drogie są i na allegro nie ma takiego z postaciami z bajek. Ale jest foremka do ciastek w kształcie baranka :)

Gość turbowiec
To co zakupić?

Gość turbowiec
zastanawiam się nad wibratorem :o

Gość gość
wata cukrowa to zawsze super sprawa. Niestety te maszynki domowe długą robią watę i raczej nie jest to najlepszy zakup. może lepiej zamówić jako niespodziankę watę cukrową z obsługą? wtedy oczywiście nie na święta, a na urodziny? :) http://www.urodzinymarzen.pl/wata-cukrowa

Gość watacukrowaimprezy
Oferujemy - piękną i profesjonalną maszynę do słodkiej waty cukrowej! Zapewniamy obsługę i składniki. Wata cukrowa jest przysmakiem nie tylko dzieci! W kolejce bardzo często ustawiają się dorośli! A teraz kilka mitów/faktów o wacie cukrowej. - wata cukrowa jest bardzo kaloryczna - NIEPRAWDA -> wata cukrowa zawiera tylko i wyłącznie cukier, porcja waty to ok. 40-60kcal (dla porównania: banan 200kcal, porcja tortu czekoladowego to 646kcal) - wata cukrowa brudzi - NIEPRAWDA -> trzeba się postarać żeby pobrudzić ubranie watą, najczęściej ma się jedynie słodkie usta:-) Zapraszam do rezerwacji terminów. Informacje: www.watacukrowaimprezy.pl lub tel 500 402 424 Istnieje także możliwość wynajęcia animatorki do organizowania zabaw dla dzieci (m.in. konkursy, zagadki, skręcanie balonów, malowanie buziek). Polecam serdecznie!

Gość gość
Ja kupiłam maszynę do waty cukrowej ,nie drogo i córka zachwycona :)na urodzinach zawsze robię dla córki koleżanek ,jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę kontrakt na email monisia12457@gmail.com