Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuukjikm,m

Prawiki są same sobie winne !!!!

Polecane posty

Gość yuukjikm,m

nołlajfy siedzą całe dnie w chacie, nie ruszają doopy z domu i pretensje, bóle i żale o to, ze dziewczyny brak!! z nieba ma wam kurwa spaść ?! :O

Gość ojojojojjjj
chyba prawiczki się speszyły :D

Siedzenie w chacie jest rezultatem a nie przyczyną niepowodzeń.

Gość offerma//
to przez to że tata wchodził mi do wanny

Gość Prawikkkkkkkkk
Taaaa... Dowiedzialem się po czasie, że kilka dziewczyn się we mnie zauroczyło, a ja nic nie zrobiłem! A co miałem zrobić? One mi nie dały żadnych zaków! Nie potrafię czytać kobiecych sygnałów! To, że się na mnie jakaś gapi nic nie znaczy! Wielu ludzi się na mnie gapiło i nie oznacza to, że się we mnie kochają! A rozmawiać to sobie mogę z każdym nieznajomym, nawet z kobietą! Wiem, że w tej głupiej kulturze to facet powinien zrobić pierwszy krok, ale niech kobiety dają jakieś sygnały! Ja nie jestem psychologiem, ani jasnowidzem - znachorem z Człuchowa!

Gość Prawikkkkkkkkk
Metrigoton ma rację! Ja znam takiego kolesia, co go żadna nie chce bo jest prawikiem i teraz się wkurzył i nosa z domu nie wytyka! Skończę jak on, bo też jestem prawikiem!

Dzięki. Też próbowałem, aż zawaliłem rok w ogólniaku przez to.

"ale niech kobiety dają jakieś sygnały!" Najlepiej latarkami sygnałowymi albo Morsem. :D

Gość Kobietae
Ehh... No my kobiety mamy te same problemy z Wami:) zycie...:)

Gość taki jeden 123
"To, że się na mnie jakaś gapi nic nie znaczy! " właśnie kurwa znaczy ...jakie ona ma Ci dawać znaki ? Swietlne ? ,a moze machać rękami ?...Jak jakaś się patrzy to zagadaj o cokolwiek niezobowiązującego i patrz co się dzieje ,a nie NIC.... to twój psi obowiązek podejść do dziewczyny oczywiście jak chcesz ją mieć

Gość Kobietae
Oj tak, wlasnie pytam... Jak mamy sygnalizowac?:P

Gość taki jeden 123
Jakie ? takie jak do tej pory jak facet jest ogarniety to zadziała ,a jak pipa to nic nie zrobi choc byś mu powiedziała dosłownie.

Gość Kobietae
Najgorszy tok rozumowania: nie zagadam, bo pewnie kogos ma, albo wyjde na debila, bo przeciez taka laska:)

Gość taki jeden 123
Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile fajnych lasek niema chłopaka bo właśnie takie pipy boją się podejść no ,ale co tam wasz wybór tylko nie płaczcie potem że taka fajna laska ,a buja się z jakimś dresem czy innym patałachem ,a buja sie bo nikt inny się nią nie zainteresował ,a dlaczego ? Bo się bał !!

Gość fdkvdknfvkdnfvndfk
To wszystko przez zacofane poglady kobiet w tym kraju na zachodzie panny same podchodza i nie czekaja na zbawienie

"Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile fajnych lasek niema chłopaka bo właśnie takie pipy boją się podejść " Fajne dziewczyny chcą fajnych chłopaków (te mniej fajne też) a na jakąś tam pipę to pogapić się zawsze można bo to i za darmo i bez zbytniego wysiłku. Jak w zoo.

Uważam raczej, że dziewczyny (fajne i te mniej) nas nie znają.

Gość Prawik zawodowiec
Do taki jeden 123 Jasne... Ani się taka nie uśmiechnie, ani nic, tylko się gapi i ma gębę na kłótkę! W takich przypadkach to nie wiem, czy się tej dziewczynie podobam, czy możę wyglądam jakoś dziwnie, np. włosy mi stoją na głowie, albo pryszcz mi wyskoczył na nosie! Nie jestem ciemnowidzem z Człuchowa!

Gość Prawik zawodowiec
Do Darker A co powiesz o moim przypadku? Dziewczyna całkiem ładna, non stop gapiła się na takiego przeciętniaka jak ja! Trwało to wiele miesięcy! Każda inicjatywa z mojej strony kończyła się jej obojętnością! Nawet nie chciała ze mną rozmawiać! W końcu dałem sobie spokój, bo pomyślałem, że ona ma coś z głową! Teraz dowiaduje się od niektórych ludzi, że ona się we mnie bujała! Tak im wtedy mówiła. Śmiechu warte! Chore to jakieś wszystko!

Gość Prawik zawodowiec
I dlatego jestem prawikiem i nie pali mi się do robienia pierwszych kroków! Mdli mnie jak widzę taką zadumaną laskę która się za mną wkóło wlecze, a jak chce nawiązać zanjomość to traktuje mnie jak natręta i idiotę? Oco w tym chodzi...?

Gość taki jeden 123
"Każda inicjatywa z mojej strony kończyła się jej obojętnością!" ..a co takiego robiłeś ? Co to za inicjatywa bo aż nie wierze bo albo coś ty ewidentnie zjebałeś ,albo ta laska wcale się nie podkochiwała. Dodam że miałem podobny przypadek lata temu ,ale teraz jak sobie pomyśle z jaką ja inicjatywą wtedy wychodziłem i jakie podchody robiłem żeby się spotkać z nią to się nie dziwie że nie reagowała bo to był żal wtedy.

Gość ffhjhfhfoiyuhbdiofoadisbfiodaf
taki jeden To jak według Ciebie powinno wyglądać takie wyjście z inicjatywą?

Gość taki jeden 123
Odważnie i konkretnie --to jest główny aspekt decydujący o powodzeniu. np "cześć" ..coś tam pogadać sytuacyjnie ble ble ble ..ale pod koniec dodać "słuchaj może wybralibyśmy się w piatek/sobote na piwko ?" do tego oczywiście potrzebujesz jej namiarów żeby się już umówić konkretnie gdzie.

taki jeden 123-Zgadzam się z tobą.Nieśmiałość jest zabójcza.Jednak znam wielu nieśmiałych i brzydkich facetów, którzy jednak jakąś dziewczynę w życiu mieli.Więc jakoś to uczynili, nie wiem czy przez internet czy też inaczej.Ja też jedną poderwałem w ten sposób, jednak była aż tak brzydka, że jednak dałem sobie spokój.Miałem kolegę, on to umiał nawijać i do każdej zagadał.I w sumie to proste jak drut, ale jak jest w człowieku jakaś blokada to nie ma szans żeby się przełamać.Mimo że zdaję sobie sprawę z tego że zagadanie do kobiety to nic trudnego i łatwo nawiązać kontakt.Ale blokada jest taka że nie da się jej przejść, więc dałem sobie spokój z płcią przeciwną, wiem że to nie dla mnie i nigdy się nie przełamię.

Gość |!oferma!!|
"Teraz dowiaduje się od niektórych ludzi, że ona się we mnie bujała! Tak im wtedy mówiła." to jakieś bzdury. coś ty jej robił że się w tobie "bujała" a nie chciała się z tobą umówić?

No właśnie, jaką niby winę ponosimy?Nie nasza wina że jesteśmy nieśmiali i nie umiemy się przełamać.Też chciał bym być śmiały do kobiet i bez problemu do takiej zagadać.Choćby w sklepie, na spacerze czy w innych miejscach gdzie spotykam kobiety, ale nie umiem się przełamać i tyle.

Cała wina leży po stronie kobiet i ich wybredności. Jakby wymagań nie miały, to byśmy prawikami nie byli.

Gość Wiecznie młody!
Macie 100% racji bracia prawiki! A co ma powiedzieć taki ktoś jak ja? Prawie wszystkie cechy DDD i na dodatek wyglądam na 15 lat, a mam 21!