Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klientela

odkurzacz

Polecane posty

Gość klientela

jestem zmuszona kupic nowy odkurzacz. i tu mam pytanie- jaki? workowy czy na wode? dodam, ze nie mam dywanow. jedynie panele i kafle.

Gość antyskól
🌼 lowasz mnie :)

Gość jak struś
Żadne wodne badziewie albo inne bez workowe. Najlepsze są wg mnie zelmery i eletroluxy. Ten pierwszy ostatnio kupiłam- model Syrius. Niedrogi a sprząta super. Ma przystawki do parkietów itp. Worki są tanie i ogólnodostępne.

ja zwracam szczególna uwagę na : moc - jak największa, regulowana cieżar - jak najmniejszy kolor - nie czerwony mam granatowego elektroluxa xio odkurzacz ma być lekki, poręczny i skuteczny, no i nie walić czerwienią po oczach ;)

Gość klientela
a to sie zdziwilam, na wode to badziewie? ech, wlasnie mnie taki korcil, a po tych slowach to zdebialam ;p a co do ceny workow- do mojego starego (mial tylko 2 lata) musialam kupowac 1 w miesiacu , takie male i kosztowaly ponad 17zl. hmm malo? mysle, ze nie, przeciez to tylko papierowe badziewie :) a w skali roku to ladnie na to wydalam. jeszcze jakies podpowiedzi? :)

Gość jak struś
Mam tego syriusa od października i zużyłam na razie dwa worki które były w zestawie. Nowe kosztują ok 15 zł za 4 więc chyba nie tak drogo;-) Co do mocy to Ewa ma rację- tylko powyżej 2000 W. Wiadomo jak masz małe mieszkanie to patrz na wielkość. Rok temu dostałam mały bez workowy i skończył w garażu bo do niczego się nie nadawał a moc miał ledwo 1200W.

Gość klientela
ok, dzieki za odpowiedzi. ruszam na lowy do sklepow :). milego dnia zycze.

Gość to po co ci odkurzacz
bo ja terz nie mam dywanów i nie używam go uzywam mopa i szczotki do zamiatania strata pieniędzy i zaoszczendzam na prondzie

a co to jest prond? piąta klasa podstawówki się kłania to raz a dwa - szczotką to sie tylko kurz z kąta w kąt przewiewa potem ten kurz ew. na mokro ściągasz, więc podwójna robota a efekt, jak po przejechaniu odkurzaczem poza tym odkurzacz wyciągnie ci brud ze wszystkich kątów, spod mebli idt, a szczotką tego nigdy tak dokładnie nie zrobisz

Gość gabinet pana prezesa
A dlaczego nie czerwony? :( Ja mam czerwonego zelmera (magnat), dosyć starego już i świetnie odkurza, silny jest, naprawdę go sobie chwalę. Granatowy, to ja mam płaszcz zimowy. :D

Gość to po co ci odkurzacz
brud jeszcze nikogo nie zabił a czystość tak