Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palaczka :(

Chcę rzucić palenie, jakieś tanie skuteczne tabletki ? co polecacie?

Polecane posty

Gość Stary hipohondryk
Strach był moim wspomagaczem kiedy wylądowałem w szpitalu po przedawkowaniu leków przeciwbólowych (tramal) przez 2-3 dni męczyła mnie delirka wtedy też nie paliłem a po kilku dniach mi nie smakowały. Udało mi się rzucić oba nałogi - leki i papierosy 5 lat temu. Teraz rozstaje się z kawą za to pokochałem rower i pływanie. Priorytetem jest moje zdrowie, to świetna motywacja, tylko trzeba być bardzo zdesperowanym.

to gratuluje :) mam nadzieje,że i ja będę mogła w niedlugim czasie pochwalić się efektami :)

zdesperowana aż tak bardzo nie jestem ale mam nadzieje ze uswiadomie sobie w koncu ze nie warto.... na szczescia i tu wyrazy wspolczucia nie jestem uzalezniona od leków przeciwbolowych ......

pewnie, że rzucisz tylko musisz w to uwierzyć:) a to uczucie kiedy budzisz się rano otwierasz okno i czujesz zapach wiosny a nie produkowanego przez siebie śmierdzącego dymu jest bezcenne;)

Gość tabex
NIE MA NIC LEPSZEGO I TAŃSZEGO

Gość Stary hipohondryk
Ze zdziwieniem wspominam ja po kilku dniach pobytu w szpitalu bez papierosa chwaliłem ich kucharki że smacznie gotują. Szok.

Gość Stary hipohondryk
Tak nikotyna i nasycone chemikaliami papierosy osłabiają nasze zmysły a swoją drogą nie dziwi was fakt jak bardzo jesteście uzależnieni od poszczególnych gatunków papierosów? Czy z tego nie wynika że to nie wasza słaba wola nie pozwala wam rzucić palenia lecz producent papierosów dodając do nich w śladowych ilościach substancje uzależniające.

ja tam lowciam papieroski, wsadzam rozgrzane do piczuszki i wyobrażam sobie ze to penis sąsiada z góry 😘

Gość ta smak i węch wracają ze aż
głupio sie funkcjonuje :D ja rzuciłam po prawie 20 latach palenia :O Ale jeden plus,ŻE NIGDY nie paliliśmy w domu PRZENIGDY dlatego nie znam czegoś takiego jak śmierdzące mieszkanie ,firanki ,meble itd itp... A po rzuceniu to jak stałam np w kolejce do kasy i przede mną stał jakiś palacz to nos wykręcało :O a w domu jak coś nie tak zaraz chodziłam z nosem przy ziemi jak pies policyjny ...:D Ja kupowałam gumy nicorett i plastry ,tabletki troche droższe a byłam w dołku . Jak odstawiłam faje to codziennie wrzucałam do pudełka 8 zł po paru miesiącach kupiłam sobie dobry Zestaw Kremów vichy ... dobry i cholernie drogi ...myślałam ,że sie przewróce ale kupiłam i nie żałowałam bo moja cera wołała o pomstę do nieba :D ale za to teraz ...:D Dodam ze mam 44 lata 🖐️

MałaB"I"ondynka zostałaś/łeś już zdemaskowany więc proszę oszczedź sobie

ja mam 24 lata a już widzę skutki palenia.... niestety na to nie ma mocnych .... jessli chodzi o upodobania kulinarne to niestety wszystko dosalam bo najzwyczajniej w swiecie nie czuje co jem :/

Gość Stary hipohondryk
Palaczka bardzo ciekawe spostrzeżenie z tą solą, też tak miałem. Ciekawe że po rzuceniu palenia sól ma w zasadzie marginalne znaczenie a w potrawach doszukiwać się można ich naturalnego smaku. I jeszcze coś, herbata z cytryną bez cukru to po prostu czysta frajda.

pewnie.... niestety taka prawda... na własne zyczenie się wkopałam i teraz muszę się odkopać,juznie mogę się oczekać smaku potraw, prawdziwego ;)

Gość halooooo !!!!jak tam ????
popalasz po kątach czy rzuciłaś??????:D

Gość olamakota
witajcie ,ja nie paliłam 17 dni po tabexie bardzo żle się czułam - łącznie z kołataniem serca itp. Wróciłam do fajek ale chcę zacząć na nowo moją walkę.

Gość zew ryczacej gesi
polecam kudzu root jest nie tylko na palenie ale też na raka , trądzik , serce podnosi serotonine chuli chumor , leczy nerwice alkochol

Gość tylko tabax
mi pomogl tabax palilam 8 lat ponad 20 papierosow dziennie wzielam lacznie 6 tabletek i zucilam moj maz tez cos kolo tego wzial i tez nie pali 20 stycznia minie 3 lata nie palac jestem wolna

Gość gość
Książkę Allena Carra polecam!

Gość gość
Nikoend Dynamic, polecam bardzo i to nie są jakieś tam zwykłe tabletki tylko lek. Ja i mój mąż dzięki Nikoend rzuciliśmy palenie i nie wróciliśmy do nałogu. Czasem nawet żartujemy, że czujemy się jkabyśmy nigdy nie palili :) dosłownie zero myślenia o papierosach tutaj możecie poczytać więcej o tym leku http://leknapalenie.pl/

Gość gośBadacz
Ciekawe badanie. Badanie jest skierowane do osób chcących rzucić palenie. Zapraszam do podania mi swojego emaila. Badanie startuje 24.07. 24.07 uzyskacie link z większą ilością informacji i jeżeli wyrazicie zgodę będzie już tego dnia mogli wziąć udział w 1 etapie badania (badanie jest 3 etapowe). Do tego czasu będziemy przesyłać Wam przypomnienia o badaniu. Piszcie pod postem swoje adresy bądź wysyłajcie je na adres: rzucpaleniebadanie@onet.pl (* adresy email służą jedynie w celu wysyłania linków, przypomnień i obliczania statystycznego wyników- pozostajesz wciąż anonimowy)

Gość gość
Wiele dobrego słyszałam o niemieckiej paście 0Nicotin. Tutaj jest link tiny .pl/gx7mt . Podobno całkowicie nie ciągnie po niej do papierosa. Wystarczy raz dziennie umyć nią zęby.

Gość Bylapalaczka
Ja za pierwszym razem próbowałam rzucić bez żadnych "wspomagaczy" i wytrzymała tydzień a potem miałam zapalić tylko jednego, a po tym jednym to już poleciało. Za drugim razem stosowałam gumy do żucia niquitin czy jakoś tak ale powiem wam że mają ohydny smak i nie mogłam ich rzuć. Siostra kupiła mi nicorix http://www.smedyczny.pl/nicorix-leki-na-rzucenie-palenia i na początku i tak chciało mi się palić, dopiero po jakiś 5-6 dniach obudziłam się rano i zawsze wtedy miałam ochotę na fajka a tu nic, wręcz dym od papierosów mi zaczął przeszkadzać. Nie palę już 2 miesiąc i zupełnie mi się nie chce nawet jak widzę że ktoś pali więc może spróbuj tych tabletek, nie są drogie

Gość gość
Wiele osób mi mówi, że używa pasty do zębów 0 Nicotin. Zastanawiam się, czy aby jej nie kupić www.0nicotin.com . Podobno bardzo dobrze działa.