Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna093

Nie czytać przy jedzeniu :)

Polecane posty

Miałam dziś pobieranie krwi na morfologię i inne badania. Musiałam mieć pobrane trzy 'tubki' (nie wiem jak to nazwać). Na jednej ręce nakłuwała mi 2 razy a na drugiej raz igłą dla dzieci , stwierdzając, że mam kruche i delikatne żyły i po każdym wbiciu mi pękają :P Cholera, nie dość, że mi to powiedziała to jeszcze przy samym pobieraniu :O Słabo mi się zrobiło i poprosiłam o wodę bo myślałam że fiknę zaraz:) Dało rade zrobić jedną 'tubkę' A w poniedziałek muszę iść jeszcze raz :( Znacie jakieś sposoby by żyły były mocniejsze ?

Gość troszkę mała
Nie pierdzieć przy sikaniu

Gość wkuriooooooooo
jesli bedziesz konsumować i czytać konsystencja twojej kupy moze być niezwykle rzadka co spowoduje u ciebie wstrząs psychiczny i odruchy wymiotne wiec daruj sobie czytelnictwo przy spozywaniu posiłków a z gazami tez nie bedzie problemu

Gość wkuriooooooooo
aha jeszcze jedno masz wyjątkowo tępawy wyraz twarzy i na twoim miejscu nie afiszowałąbym się ze zdjeciami publicznie miernoto

Gość wkuriooooooooo
kruszynko nie chciałam cię urazić ani nie jestem zazdrośnicą ale to dobrze że masz poczucie własnej wartości