Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ana86x

Faceci

Polecane posty

Go艣膰 Ana86x

Hej... A mo偶e i mi pomo偶ecie... Pozna艂am faceta, spotykalam sie jakis czas z jego kolega ale nic nie wypalilo.... a jemu sie tez spodobalam ja na niego nie zwrocilam uwagi... dopoki do mnie nie napisal i jak z tamtym mi nie wyszlo chcialam mu zrobic na zlosc taka durna gierka ze jak spotkam sie z jego kolega to bedzie zazdrosny dziecinada, wiem. ale pozniej jakos mi przeszlo... stwierdxzilam ze nic na sile itd... ale ten zaczo艂 do mnie pisac czesciej zreszta okazal sie bardzo inteligentnym i niedostepnym facetem ktory mnie pociaga... z tym ze trzyma mnie na dystans... zreszta mowi ze nie szuka zwiazku... a jak mowie o zwiazku bez zobowiazan i ze ma duzo dziewczyn to mowi ze nie sypia z byle kim... lubi inteligentne kobiety z ktorymi moze porozmawiac... ale ma inne podejscie do zycia niz wszyscy... tzn ze pewnie nie chce sie wiazac itd... a ja nie mam juz 15 lat... i mnie nie bawi wskakiwanie komus do lozka na jeden raz. choc nie powiem byloby mi艂o. A mo偶e on poprostu szuka kobiety kt贸ra bedzie r贸wnie zadziorna jak on i nie bedzie robic wszystkiego tak jak on chce... a widac ze jest manipulantem... hmmm niewiem co mam robic i jak to rozegrac... choc do tej pory widzialam sie z nim raz bo zadne z nas nie ma czasu ale kolejne spotkanie odladam jak najbardziej zeby nie zrobic bledu... heh a moze nawet jak bede zwlekac z tym wszystkim i kiedys dojdzie do sexu to on stwierdzi ze juz zdoby艂 sw贸j cel... niewiem... faceci maja jakies durne myslenie... mowia ze to my sie nimi bawimi a oni robia to 10x lepiej... nie dajmy sie i badzmy dla siebie wsparciem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fuuuuuuuuj
a ja nie mam juz 15 lat... i mnie nie bawi wskakiwanie komus do lozka na jeden raz. choc nie powiem byloby mi艂o." o kurwa masz 15,5 lat :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proekozielona
facec chce cie przeleciec i juz na wstepie Ci ustawia, ze nie szuka milosci a pozniej na piwie beda koledzy wspomina膰 jak to mieli jedna panienke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ana86x
No te偶 my艣l臋 ze poprostu chce mnie przeleciec, ale ja sie nie dam ;) moze nie warto sie w to bawic... ale widz臋 w nim co艣 innego... jakby ktos kiedys go skrzywdzil mocno i dlatego ma takie podejscie. niewiem a moze sobie wkrecam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankaaaaaaa
to moze odejdz od niego? a ty w艂asciwie co chesz od niego? byc z nim czy seksu bez zobowiazan czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ana86x
Ja z nim nie jestem... poprostu duzooo rozmawiamy... Tylko my艣l臋 偶e jestem jego kolejnym celem do upolowania;/ A mnie on si臋 podoba... moze dlatego ze jest taki bezposredni, wredny i chamski moze dlatego ze nikogo nie szuka a ja chce mu udowodnic ze jednak szuka i ze moze sie zakochac... niewiem co w tym jest. zawsze chcemy czegos co jest nie osi膮galne a jesli to cos dostaniemy to juz nic dla nas nie znaczy...

Udost臋pnij ten post

ale widz臋 w nim co艣 innego... jakby ktos kiedys go skrzywdzil mocno i dlatego ma takie podejscie a ja chce mu udowodnic ze jednak szuka i ze moze sie zakochac ja pierd. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieprzypadkowa ona
nic nie wsk贸rasz, wi臋c szkoda Twojego czasu :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankaaaaaaa
"zawsze chcemy czegos co jest nie osi膮galne a jesli to cos dostaniemy to juz nic dla nas nie znaczy..." w艂asnie...wiec moze lepiej aby nigy cie nie dosta艂. . ndzisz mu sie ... ten typ tak ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankaaaaaaa
*znudzisz "nic nie wsk贸rasz, wi臋c szkoda Twojego czasu" popieram

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieprzypadkowa ona
"najczesciej konczy sie to katatrofa" trzeba im powiedzie膰, zeby pohamowa艂y ten偶e instynkt do czasu po 艣lubie ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie b膮k
"ale ten zaczol do mnie pisac" cytat, ...." lubi inteligentne kobiety"cytat ..."kolejne spotkanie odladam jak najbardziej"cytat no chetnie bym piernal ,jesli nie masz alergii na smrod

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieprzypadkowa ona
"lubi inteligentne kobiety"" ju偶 wiemy dlaczego autorka niema u niego najmniejszych szans :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieprzypadkowa ona
(zaci臋ta spacja) "nie ma"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bleeeeeeebleeeeeeeeeee
a moze wymyslilabys jakis lepszy temat? poooowialo nuda......,,,,........ wyssana z palca bajka chyba nie bedzie miala wziecia ................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankaaaaaaa
""lubi inteligentne kobiety"" ju偶 wiemy dlaczego autorka niema u niego najmniejszych szans" znajdz osobe na swoim poziomie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxx IDIOTKA xxx
dzi臋ki za wsparcie... to, 偶e pisz臋 i jak pisz臋 nie jest wyrazem mojej inteligencji. Poprostu pisze na szybko bo nie mam czasu i nie zastanawiam sie nad b艂臋dami, to nie jest jakas jeba** kartk贸wka z ortografii. Naprawd臋 wsp贸艂czuje osobom, kt贸re maj膮 my艣li samob贸jcze i pisz膮 na takim forum bo nie maj膮 sie do kogo zwr贸cic i si臋 przejmuj膮 waszym zdaniem ... Nic dziwnego , 偶e na 艣wiecie 艣rednio co trzy sekundy kto艣 podejmuje pr贸b臋 samob贸jcz膮 po przeczytaniu takich opinii!! Jak mo偶ecie nie znaj膮c cz艂owieka ocenia jego inteligencj臋. Naprawd臋 nie znam was, ani wy mnie a przejmuj臋 si臋 zdaniem jakiej艣 cioty co nie ma co robic w 偶yciu tylko siedzi na forum i do艂uje ludzi, sprawia wam to przyjemno艣c?... nic dziwnego, 偶e Polska jest takim zje**nym krajem skoro mieszkaj膮 w nim ludzie zawistni, chorzy umys艂owo i z艂o艣liwi ludzie. Jest wam l偶ej na sercu jak kogo艣 wyzwiecie od idiotek? hah. Bo mi jest l偶ej jak komu艣 pomog臋 a nie wy艣mieje. Ka偶dy ma jakie艣 problemy... raz mniejsze, raz wi臋ksze... ja akurat mam podejrzenie raka szyjki macicy... czy to mo偶e o tym powinnam napisac na tym forum? do艂owac sie i p艂akac... ciekawe co byscie wtedy napisali... ze jestem zalosna i sie uzalam/ ? I zebym odrazu wskoczyla do pieca zeby problemu innym nie robic.... Naprawde... gratuluje wam podej艣cia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie b膮k
przestan teraz juz brac ludzi na litosc,,po co wtracasz 3 grosze o probach samobojczych i raku szyjki macicy? nie tlumacz sie,bo sie oskarzasz! myslisz,ze inni ,ktorzy tu pisza i to czytaja,nie maja swoich problemow? jedno z drugim nie ma nic wspolnego..to moglas pisac o chorobie lub probie samobojczej,a nie pierdolach uczuciowych! a i tak ci nikt nie uwierzy w te chorobe,bo naprawde chorzy ludzie nie maja takich dylematow milosnych ,jak ty,bo nie maja na to ani czasu,a przede wszystkim ochoty i sily na zaprzatanie sobie glowy takimi bzdurnymi rozwazaniami!

Udost臋pnij ten post