Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka1234567890

szukam porady - tabletki - do dziewczyn

Polecane posty

Gość ninka1234567890

Napiszcie co sądzicie.. za 10 dni kończą mi się tabletki, więc zadzwoniłam, by umówić się na wizytę do mojej ginekolog, ale oba będzie dopiero 27 kwietnia, czyli za późno, termin wzięcia kolejnej tabletki minie! Co mam robić? Iść do innej? To były akurat tabletki, które miałam wypróbować i ewentualnie miała mi zmienić na inne. Co byście zrobiły? Chyba nie mam wyboru, muszę iść do innej, nie bardzo chcę, bo to tej chodzę już wiele lat. Chodzi o dosłownie dwie tabletki

Gość hhhhhhhhh
mogę Ci sprzedać za 500 zł

Gość gffff
ja w takich sytuacjach zawsze prsze w aptece o pozyczenie 1 opakowania-mowie ze mam wizyte dopeiro za 2 tyg a potrzebuje wczesniej zawsze mi daja-tlyko ze mnie znaja bo mieszkam w małym miescie moze zapytaj w aptece

Gość ninka1234567890
kurcze, ale wolałabym inne tabletki, bo te hmm. nie bardzo mi podeszły... poza tym za drogie, bo to yasmin był, 40 dychy za 1 miesiąc :o

Gość Palaczka :(
ninka lec do innego lekarza, może ten wybierze bardziej odpwiednie:) nie zastanaweiaj się nawet ;) z tego co zaauwazylam malo kto teraz bada niestety :( wiec moze byc ze przeprowadzi wywiad zapyta o dzialania uboczne przy tych tabsach i znowu trzeba bedzie doswiadczac na innych,w moim przypadku tak bylo

Gość maritka___33
no masz do wyboru dwa wyjscia,isc do apteki i poprosic o opakowanie bez recepty tych co mialas tłumacząc sie tym ,że recepte doniesiesz,albo isc do drugiej lekarki i zmienic leki na inne a przy okazji i lekarza innego ,bo myslę że pani dr.nie bedzie zadowolona z takiego obrotu sprawy ,że poszlas do innej a potem wracasz do tej.

Gość gffff
jesli masz juz jakies konkretne ktore chcesz brac to popros wlasnie o nie w aptece ja ci moge polecic SYLVIE 20-nie maja skutkow ubocznych wczesniej brałam Nowynette i diane35 a po sylvie nawet schudlam troche

Gość ulalallaaaaa
idź do tej samej przychodni i popros w rejestracji o receptę,moja koleżanka tak robiła miesiącami,odbierała na drugi dzień,a jak przyjdzie czas wizyty,to porozmawiaj z lekarką o zmianie,to Twoje początki brania,może organizm się jeszcze przyzwyczai (chyba,ze to głownie o cenę Ci chodzi)

Gość gffff
a czy ona musi sie przyznac ze była u inengo lekarza? jesli chcesz zmienic to tej swojej doktorce poweidz ze chce winne i podaj konkretna nazwe-te ktore wczensiej kupisz, albo z recepty od innego gina albo pozyczysz w aptece nie widze gzdie tu problem

Gość ninka1234567890
cena to jedno, a dwa to beznadziejny stan libido, neisety :( czy to tak zawsze przy tabletkach?

Gość ninka1234567890
problem czy nie, zapytać wolno :)

Gość gffff
a libido to niestety ale po wsyzstkich chyba spada ja zmienia,am wlasnie przez sapdek libido ale niestety po kazdych mialam marne a co do problemu to chodizlo mi o to ze ja go nie widze u cibei bo albo idziesz do apteki i prosisz o pozyczenie tabletek albo idziesz do noego gina i albo o stare albo o nowe tak czy siak tabletki bedizesz miec, albo stare albo nowe