Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juleczka1992

Haloo jest tu ktoś normalny ??? do popisania :)

Polecane posty

Nooo tylko ciii bo zaraz nas pojadą że po 1 pewnie wcale nie mamy lepszej figury, po 2 pewnie wcale nie mamy lepszej bielizny, po 3 nie wiem ale trolle pewnie coś wymyślą ;) Ale trolle nie widzą różnicy pomiędzy skomentowaniem "czym ta osoba kierowała się dając takie zdjęcie na all" a czym jest pojazd po osobie i kpina z niej

Gość do MałaBlondynka
ty chyba spisz na tym kafe bo o każdej porze cie widać 🖐️

To znowu ja :) Dziś dzień jakiś leniwy. Od rana nic nie robię, nawet obiadu, bo po co dla samej siebie. Nawet gęby nie ma do kogo otworzyć... :) 😭

U mnie słoneczko świeci ale wiatr wieje tragicznie więc siedzimy w domu sobie... a za jakieś 2-3 godziny facet wraca z delegacji :)

raz w tygodniu gdy mam wolne, najgorzej jest gdy ten wolny dzien wypada wlasnie w piatek, a w sobote rano trzeba isc do roboty. to dobijajace hehe

U mnie też wiatrzysko ale ogólnie jest ładnie. Mogłabym pójść się przejść ale jestem tak leniwa że wolę się nudzić w domu niż łazić bez celu.

Ja nie lubię łazić jak taki wiatr straszny wieje i słonce jednocześnie. Wczoraj raz się zgrzałam jak akurat nie wiało a po chwili jak zawiało to zimno że masakra :O Zrąbana taka pogoda :O

O nie ja to mam dosyć tańców :D Dzisiaj było 1,5 godziny z rana przy tytułowej piosence muminków i to nie byle jakie ale tak jak młoda rozkazuje - wystarczy mi :D