Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juleczka1992

Haloo jest tu ktoś normalny ??? do popisania :)

Polecane posty

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
dobra strzeliłam gafę. siara trochę - fakt. Ale nie bedę z zacieszem na twarzy odbierać zarzutów z Waszej strony. Wkurwia mnie mała blondynka i już , przyszła tutaj,komentuje wszystkich wokół nabija sie.. co to kurwa jakaś swiętość? wyrocznia czy co?

no jasne , jeździj teraz po mnie, ale jak ktoś pisze ' puki' ' w tedy' to jest jak najbardziej ok,no nie? przeciez blondynka ma się za elite tego forum :O To jest kurwa taki drugi levviatan. Zjebać kogoś za coś,krytykować ale On sam robi to samo.. i tak jest w przypadku blondynki.

Hahaha a wiesz że wymieniłaś 2 z 5 moich największych błędów które możesz wbijać mi młotkiem a i tak nie zapamiętam :D Pochlastaj mnie, zabij a i tak będę pisała puki i w tedy bo gdzieś mi się to tak zakodowało :D

bez urazy, ale kim ty jestes by oceniac kto i jak pisze na forum? a co do literowek to nam wszystkim sie przytrafiaja. wyluzuj troszke

wiecie co,przykro mi się zrobiło,bo postawiłam sie na miejscu tej dziewczyny z tymi balerinkami...może to nie było najlepsze zestawienie,moze była ze wsi,ja tam nie wiem,strój był fatalny - ale blondynka zaczęła sie z niej nabijać i kpić , później sama wstawiła fote na tle starych drzwi,wszyscy zaczeli jej bronić,że przecież zaznaczyła z góry... itd. No dajcie spokój :OTak mozna wymieniać i wymieniać ale nie o to chodzi przecież.

nie chodzi mi o spór,ale Ty od razu przeistaczasz w żart i sie tłumaczysz,że pięć błędów blablabla ... a na innych ludzie najeżdzają,że jest jakiś błąd...

czyje?nie wiem gdzie ono jest,był tu gdzieś ten temat,nie mam w zwyczaju zapisywać sobie fotek na dysku,ale denerwuje mnie to,że jak blondynka robi coś to wszyscy,oh hh esteś zajebista,przecież to nic! a jak komuś innemu sie to zdarzy,to afera!

no tak ja sobie to przecież wymyśliłam!:O

A wiesz że tak coś czułam że o ten temat chodzi :) A teraz przypomnij go sobie dokładnie bo już go nie ma co ja takiego napisałam? Napisałam "o masakra" i chodziło mi tylko o wyłącznie wstawianie zdjęcia ze skarpetami na allegro, nawet nic na temat samej dziewczyny nie pisałam pÓki tamten koleś się mnie nie uczepił i musiałam tłumaczyć "że ja uważam że wstawianie zdjęcia w grubych kolorowych skarpetach+balerinny na allegro nie świadczy najlepiej o pomysłowości autorki zdjęcia" uczepiłam się dziewczyn które wstawiają ohydne pseudo sexi zdjęcia ale i tu podkreśliłam że zastanawia mnie co one mają w głowie... nie uważam się za świętość itp ale swoje zdanie też mam prawo mieć i mogę skomentować dobór skarpet do balerin - nie komentowałam biedy itp która zresztą mnie nie interesowała i nie wyzywałam nikogo więc z łaski swojej delikatnie się odpierdol 🖐️ :)

Dla tych co niewiedzą Było to tak że dziewczyna sprzedała buty baleriny na allegro. Dała fotki tych butów na tle odrapanej podłogi i ktoś to skomentował że wiocha itp ( osobiście sama mam taką pod panelami i wiem że cyklinowanie to ogromny koszt - co zresztą też tam napisałam) skomentowałam jedynie że mogła coś podłożyć bo TAKIE ZDJĘCIE NIE ŁADNIE SIĘ PREZENTUJE NA ALLEGRO.. no i wśród tych zdjęć miała zdjęcia samych butów jak i butów ubranych na kolorowe pasiaste skarpety - tu też napisałam że jestem w posiadaniu takich i nic do tego nie mam... no ale PO CO takie coś na allegro? To tak dawało po oczach że masakra i napisałam "o masakra" Inni pociskali z niej ostro no ale na pomarańczowo a że ja chyba jedyna "czarna" to mi się oberwało :O Przyczepili się do mnie i chyba z pół nocy trwała cała ta dyskusja :D

Skasowany został... jeszcze mnie podpuścili żebym swoje zdjęcia pokazała hahaha żebyście wiedzieli jak się szczegółów czepiali :D :D :D

Dałam swoje zdjęcie i dziewczyny ( te "normalne" ) chciały zobaczyć inne zdjęcia gdzie lepiej widać kolor to dałam takie http://oi52.tinypic.com/rk6jiv.jpg Napisałam nawet że chociaż to nie allegro to i tak trochę pomyślałam i je przycięłam bo to byle jakie zdjęcie i normalnie jakiś tam domowy bałagan w tle, fragmenty mieszkania a mamy nie odmalowane drzwi itp... to mi się oberwało za posiadanie w domu starych drzwi :D :D :D

e to jeszcze nic na wiocha.pl sa fajne fotki, dziunie wymalowane wyszykowane a w pokoju burdel jak malo gdzie to dopiero sa jaja :D albo fotka do upackanego lustra :D

Dziękuje :) No i od tamtej właśnie dyskusji dorobiłam się trolli chociaż ciągle uważam że jedynie skomentowałam dobór stroju to zdjęć na allegro... no ale ja się wywyższam z tego powodu bo kto mi pozwolił mieć własne zdanie ;)