Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juleczka1992

Haloo jest tu ktoś normalny ??? do popisania :)

Polecane posty

ojoj grilik i piweczko to jest to, na grill dzis nie ma szans, ale zanurkuje do lodowki w poszukiwaniu piweczka och!

Ooo coś z grilla albo ogniska też bym zjadła. Ja jeszcze tego sezonu nie rozpoczęłam a już mam mega ochotę mmmmmm... Plum Ja myślałam że Ty kobita jesteś :D

Hmmmm może dla tego "Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl" i większość z góry zakłada że każda to kobieta puki konkretnie gdzieś się nie określi jako facet, ja w sumie gadałam z Tobą jakoś tak nie konkretnie zawsze i umykały mi widocznie końcówki :) :)

Pewnie ze to forum dla kobiet, ale facet tez moze znalezc tu cos dla siebie:) przyznam ze od ponad roku czytam to forum, ale od kilku miesiecy postanowilem cos niecos popisac.

No pewnie że może, mi obecność facetów tutaj ani trochę nie przeszkadza tylko że właśnie z góry jakoś zakładam że ktoś jest kobietą ;) Dobrze wiedzieć że trafiają się tu normalni :) A co Cię skłoniło żeby tu zaglądać?

hmm dobre pytanie. mysle ze fakt iz kobiety sa jednak lepszymi dyskutantkami niz faceci, choc czesto na tym forum kobiety sa ta strona atakujaca. poprostu z kobietami lepiej mi sie rozmawia.

i o to chodzi. na forum sie rozmawia, dyskutuje, wymienia poglady i opinie. Zaluje ze wiele osob tego nie rozumie i traktuje to forum jako mozliwosc bezkarnego wyzycia sie na innych. wciaz wierze w ludzi, chyba sie starzeje hehe

No dlatego czasem wole zamknięte fora... ale ile byśmy się wtedy o sobie nie dowiedzieli ;) Nikt nie potrafi tak człowieka uświadomić jak pomarańcze ;) A zmieniając temat - jem obiad, nałożyłam sobie tyle że aż mi wstyd że mam zamiar to wszystko zjeść :D Ale zgłodniałam od rozmów o grillu :D