Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosna81

co na ból głowy

Polecane posty

Mam pytanie co można wziąć na ból głowy dodam, że apap na mnie nie działa. Jestem w 8 tyg. ciąży??

bolaca glowa to normalny objaw w ciazy, mozna wziasc apap bo jest lagodny ale lepiej zapytaj swojego lekarza, a jakby Cie bolal brzuch to mozesz wziasc nospe forte mi ja lekarz przepisal

Gość nie masz piekarnika
nospa najlepsza

Gość kwiat tamaryszku
na mnie tez apap raczej nie dziala i w ciazy pomagałam sobie amolem wcieranym w skronie :) a oprócz tego duzo wody, najlepiej wypic za jednym razem z pol litra-czesto bol głowy to efekt owdwonienia :) no i spacer :)

mnie raz aż rozsadzało głowe - apap, spacer i spanko - ale bolało ładnych pare godzin i przeszło - nie bierz nic innego bo głowa przejdzie a ty będziesz żałowac że coś zazyłaś - a w 1 trymestrze praktycznie nieczego niewolno

Gość hgvvkklknjl
amol ewentualnie ale wcierany w skonie, nie pity kobiety w ciazy moga brac jedynie paracetamol

A ja polecam paracetamol.Siegalam po niego w ostatecznosci tzn. jak juz mnie naprawde mocno bolala glowa i zawsze dzialal.

Gość hgvvkklknjl
apap=paracetamol=codipar ro wszytsko to samo:)

Gość bąbelkowamama
oj znam tez jestem w 8 tygodniu i glowa mnie boli od kilku dni nic nie pomaga a apapu nie chce brac:( piszecie o odwodnieniu to by moglo sie zgadzac bo moje mdlosci i wymioty nie pozwalaja mi na przyjmowanie nawet plynow ale moze trzeba sie zmusic.

Gość poloko
Apap