Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niufsjhbfdsuifui

faceci wolą starsze czy młodsze partnerki sexualne?

Polecane posty

Gość niufsjhbfdsuifui

jak uważacie? jak to wynika z własnego doświadczenia?

Gość mariola z opola
Mnie interesują rówieśniczki (ew. kilka lat starsze) i mlodsze Vera: jak czepianie się czegoś taiego to wszystko co masz do powiedzenia w temacie, to lepiej milcz.

Gość franek Strzelipyta - Wór
Ja tam wole stare baby. :) Dobrze się ruchają i nie ma z nimi kłopotu. :)

Gość andrea dvorkin
To zależy od wieku faceta. Wolą kobiety w wieku 20 do 25 lat, bo takie właśnie są najatrakcyjniejsze. Od niekórych facetów 25-latka może być starsza, od innych młodsza.

Gość mariola z opola
Eh vera vera, czasem coś powiesz mądrego, ale czasem to po prostu jakbyś próbowała przekonać innych o swoim debiliźmie. Jak takie masz podejście to sama pisz też poprawnie : w jęzku polskim zaczynamy z dużej litery, kończymy kropką.

Gość niufsjhbfdsuifui
od siebie starsze lub młodsze. Mój facet jest ze mną, a ja jestem od niego 5 lat młodsza, ale podobają mu isę i pociągają go starsze

Nie lubię określenia „partner seksualny". Brzmi jak „osoba współuczestnicząca w czynnościach seksualnych".

ja wole młodsze. nie tak dawno wrzuciłem topic że ta teoria o gorących 40-chach to mit i zostałem oooostrrro skrytykowany, jednakże co mogę powiedzieć?... moje doświadczenia są takie a nie inne. akurat z tymi paniami około 40-ki miałem kiepski seks, strasznie zachowawcze, zero spontaniczności i chęci eksperymentów, w przeciwieństwie do nastolateczek, które idąc do łóżka z dwudziestoparoletnim facetem wychodzą z siebie by mi dogodzić i udowodnić że są już dorosłe do seksu.

JA CHCE MŁODSZA I STARSZA JESTEM PRAWICZKIEM KOBIETY OD 18DO45LAT Z BIAŁEGOSTOKU ,PRAWICZEK 23LATA SZCZUPŁY