Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PYZA!

Zemsta przez internet

Polecane posty

Poszukuje sposobu na zemstę przy użyciu internetu. Chce zrobić na złość koleżance, która zrobiła mi straszne świństwo. Może jest tu ktos bardziej ,,zaawansowany technologicznie", kto mi pomoże. Dodam że znam np. jej hasło do poczty- jeśli to ma jakieś znaczenie. Chce jej chociaż troche zatruć życie.

Gość rewerw
wyslij jej anonim

Gość fdvgfdgfg
nie wlamuj sie an jej poczte bo to jest karalne ona w odwecie poda cie napolicje

Gość fdvgfdgfg
to jelsi zaszkodzila twojej pracy to idz z tym na policje albo do szefa

Do szefa nie pójdę, bo sama sobie nim jestem, a na policje sie to nie kwalifikuje. To była zwykła ludzka podłość.

Gość fdvgfdgfg
no to co to sie stalo?

Nieważne...... Szukam tylko sposobu jak jej się odpłacić za to co zrobiła. I to tak żeby nie wiedziała czyja to zasługa

Gość piiiiiiiiiiiiiiiiip
zemsta jest prymitywnym uczuciem:O mscisz sie tylko po to aby poczuc ulge ,zemsta niczego nie zmieni. brak zemsty nie swiadczy o tym ,ze zgadzasz sie na jej podłosc.nie swiadczy tez o tym ,ze zasłuzylas na swinstwo z jaj strony. wiec po co? daj se siana:P

Po co się kobiety wypytujecie i drążycie. Jakbyście nie potrafili na pytania odpowiadać. Jakby to Wam ktoś świnstwo zrobił, to też szukalibyście sposobu, żeby się odegrać. Ale oczywiście Wy nie służycie chyba tutaj dobrą radą, a jedynie swoją ciekawością, co wykańcza ludzką psychikę. Do autorki pytania: Moja droga, na Twoim miejscu, wymyśliłabym coś w rodzaju smsów z sieci. Możesz tej osobie kopiować fragmenty Biblii i wysyłać przez bramkę sms. Oczywiście jest to czasochłonne, ale najbardziej bezpieczne. Nikt nie będzie mógł dojść, czyja to zasługa - tak jak chciałaś. Odbiorca takich smsów, oszaleje, że bedzie musiał co chwilę kasować kilkanascie smsów. Możesz również zgłosić ją do biura matrymonialnego. Podać jej dane, zdjęcie i będą do niej przychodziły oferty. Ale do prawdziwego biura, nie internetowego.