Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plaskaczopełzacz

Dzień dymania

Polecane posty

Gość Plaskaczopełzacz

Tak taki dzień zdarza się tylko raz w życiu... Najpierw olałem zajęcia bo kumpel miał nową grę i zamiast siedzieć na wykładach wolałem popatrzeć jak on pyka w gierę. Wykosztowałem sie na płyty DVD aby sobie ją wypalić z nadzieją, że mój prehistoryczny komp ją udźwignie. Więc najpierw wydamali mnie profesorowie - olewając zajęcia mam przerąbane za nieobecności. Potem wydymała mnie narzeczona - pogniewała sie że robiłem jej morały, za to że jesli ja nawalę to mam słuchac wyrzutów - a jak ona nawali to mam siedzieć cicho. Wracając z uczelni pociągiem wydymał mnie konduktor - za to że kupiłem bilet ulgowy mimo ze mi się nie należy dostałem mandat. Potem wydymała mnie straż miejska - picie alkoholu w miejscu nie dozwolonym - 100 zł mandatu. Na koniec wydymał mnie mój komp - bo za chiny nie chciał uruchomić gry kumpla na którą się napaliłem. Tak - życie jest piękne - zastanawiam się czy tylko ja tak mam, czy może są tez i inni.... Dla posłuchania http://rademonik.wrzuta.pl/audio/104RHG1qIJS/felicjan_andrzejczak_-_na_prowincji Na prowincji życie mi płynie... :/

Gość Plaskaczopełzacz
więc chyba nikt nie miał podobnych dni...cóż chyba jestem największym nieudacznikiem na kafe...

Gość Plaskaczopełzacz
No ludzie - nikt nie miał takiego dnai co by go zycie wydymało? Nikt nawet nie skomentuje? - TO DOBIERO NAZYWA SIĘ -ŻAŁOSNE :(:(:( Nawet kafe mnie dyma

Gość poker face12412423
Ja raz w pokera online przejebałem 600zeta w 1 rozdaniu bo kolesiowi KURWA doszło do układu ,a miałem 90% na wygraną ...życie kurwa zycie

Gość Plaskaczopełzacz
Nom boli - ale chodzi mi o to, czy ktos miał taki dzień ze na każdym kroku był dymany - przez wszystko, wszystkich przez 24 godz. ? Ja miałem i myslałem że nie wyrobię pod koniec juz pied...liłem niech mnie jeszcze ksiądz wydyma:P

Gość Plaskaczopełzacz
Miał ktoś taki dzień?