Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnateraz

Mój facet bardzo się zmienił, a kiedy powiedziałam mu o ciązy to...

Polecane posty

Gość samotnateraz

Mój facet wyjechał do niemiec na 3 tyg do roboty. Jesteśmy ze sobą rok, on ma 24 lata, ja 22, no cóż stało się, jestem w ciązy, on wyjechał, a ja właśnie sie upewniłam, poinformowałam go przez telefon, zaczął mówić, ze jakoś sobie poradzimy, a potem pisał smsy, ze jest wkurwiony, teraz przestal się odzywać całkowice, potrafiliśmy pisać dużo a teraz on milczy, czasami napisze,ze jest zajęty i nie ma ochoty ze mną pisac. I teraz własnie wiem jaki jest odpowiedzialny, a był taki kochany, cudowny, a teraz? Mam za swoje

nieodpowiedzialnego chłopa masz, to fakt. Ale ty trochę nieodpowiedzialna też jesteś, bo żeby zajść w ciążę trzeba uprawiać seks. Jeśli kochacie się bez zabezpieczenia, to trzeba się liczyć z konsekwencjami.

Gość adinnaaaa
a jak wpadlas? nie bylo zabezpieczenia czy co?

Gość samotnateraz
to teraz nie ma znaczenia, jestem w ciązy, no postąpiliśmy trochę nieodpowiedzialnie, myslałam,ze sobie poradzimy a wychodzi na to ,ze zostanę samotna matką, nawet napisał mi,ze nie chce mnie krzywdzić i lepiej bedzie, jak zrobimy sobie przerwe... a co z dzieckiem? zostałam sama

Gość ktośka6787
Jak się uprawia seks bez zabezpieczenia to się ma za swoje ;] Jaki młody chłopak chciałby zostać ojcem ? W tym wieku to tylko imprezy w głowie ( a niektórym tylko studia w głowie, ale na pewno nie dziecko ).

Gość adinnaaaa
takie niebezpieczne akcje to chyba najlepiej po slubie. przynajmniej ten papier jest, zawsze wieksze poczucie bezpieczenstwa. wspolczuje tej sytuacji

Gość encefalopatia
chlopy to chuje nie martw sie.poradzisz sobie

Gość ktośka6787
Czego tu współczuć ? Chyba tylko głupoty. Nie uprawia się seksu bez zabezpieczenia a już na pewno nie z facetem z którym jest się tylko rok i nie wie się czy ma jakieś poważne zamiary. Ja go rozumiem, jest młody i ma inne aspiracje niż dziecko. No ale jednak w tym łóżku byliście oboje i jeśli się odwróci od Ciebie to jest skończonym dupkiem.

Gość samotnateraz
ktośka-wiesz co? rózne sa przypadki Ty wieczna dziewico, ufałam mu, moze się przeliczyłam. Az taka młoda nie jestem, gorzej gdybym miała te 17 lat. Mam pracę studia, chodzi mi o to co robi mój facet. a Nie jak straszną mam sytuacje, i ciesze sie,ze bede miała dziecko bo to radość, Moze nieplanowane ale to mały czlowieczek, zrobie wszystko by miał jak najlepiej

Gość Marcin84w
dla Ciebie to radość, ale pomyśl że nie wszyscy muszą być szczęśliwi gdy dowiadują się że jest ciąża. Ja bym traktował to jak tragedię życiową.Nie chcę mieć dzieci,nie widzę ani jednego plusa z posiadania potomstwa.Za to minusów sporo.Dla mnie to tak jakby zamknęli mnie w więzieniu na 20 lat.

Gość bjhhjbhj
Powiedz od razu, ze wrobilas faceta w dziecko. Jak kobieta nie chce zajsc w ciaze, to nie zajdzie, zenada:O

Gość jsdfhsjd
i po co mu było dawac du...????

Gość u mnie
moze daj mu troche czasu , jemu tez napewno nie jest latwo pogodzic sie z tym , wkoncu jego zycie no ;wasze zycie ; zmieni sie calkowicie. moze to dla niego szok i nie wie jak postapic postaraj sie postawic w jego sytuacji tym bardziej ze jest mlody i napewno mial inne plany , faceci mysla inaczej niz my ;]

Gość ktośka6787
O wypraszam sobie ;] dziewicą już od dawna nie jestem a jakoś przez te wszystkie lata nie zaszłam w niepożądaną ciążę. Można ? Można ! Ja Cię nie krytykuję - to Twoje życie i Twoje wybory, to czy okażą się słuszne zweryfikuje życie. Teraz są dwie opcje : a) twój chłopak po pierwszym szoku ochłonie i zacznie interesować się Tobą i dzieckiem b) przestanie się w ogóle odzywać i nie będzie się poczuwał do roli ojca. Zawsze jednak możesz mu o tym sądownie przypomnieć. Oboje byliście w tym łóżku więc oboje ponosicie odpowiedzialność za to co się stało. ( No chyba że zapomniałaś wziąć pigułki ;] )

A pewnie, że tak - dasz radę kobieto ! :) Mało to takich, każdy wie, że kobiety są bardziej zaradne, samotny facet z dzieckiem by się od razu załamał ...

Gość Amamda O
Dobra jestes dziwka i tyle. Dajesz byle komu dupy i szmacisz sie. Wypierdalaj glupia pizdo

Śmieszą mnie tacy prości ludzie jak Amanda - każda kobieta, która zostaje sama z dzieckiem to szmata ? Kobieta opamiętaj się, bo rozumu nie masz za grosz. Moja mama też nas sama wychowywała i poradziła sobie świetnie :)) Teraz mogę być z niej tylko dumna.

Gość Marcin84w
kobiety z którą spłodziłbym dziecko bym nie zostawił samej sobie. Jestem odpowiedzialny.Jednak nigdy nie byłbym szczęśliwy że jestem ojcem.

Gość mama huskowa:)
Wiesz co? Twój ex powinien się teraz baaardzo postarac o Twoje wzgledy po ty jak Cię potraktował. Złamał Twoje zaufanie,opuścił w takiej sytuacji.Ale napewno nie popuszczaj mu alimentów.Kiedyś moze pożałuje ale On jest odpowiedzialny jak i Ty za tą ciąże ,więc nie ma tak że umyje raczki od tego.