Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrakesh

problem w pracy jestem ropztrzesiona

Polecane posty

Gość marrakesh

jestem zatrudniona na okresie probnym w sklepie drogeryjnym niewielkim jestem razem z druga dziewczyna do tej pory mialam kiepskie dowiadczenie na kasie ale we wczesniejszej pracy radzilam sobie ok z wydawaniem kasy majac do dyspozycji tylo kalkulator i nigdy przez pol roku mojej pracy nie brakowalo mi niczego w kasie.... od wczoraj zniknelo kilkanascie zlotych ktore mielismy za duzo w kasie tzn ze cos jest za duzo wydawane...moja wspolpracowniczka obwinia mnie za to...nie powiedziala tego wprost ale to sie da wyczuc...ja staram sie uwazac naprawde najbardziej jak sie da, druga sprawa jest to ze ona kika razy wychodzila i zostawalam sama w sklepie wiec mysle ze przelecialo jej przez mysl ze to ja ukradłam... ok moja wina jest to kasuje towary jak jestzalogowana ona na zmiane bo otworzyla kase rano pierwsza i wytknela mi to dzisiaj ale myslalam ze jej to nie przeszkadza... jestem naprawde znerwicowana juz bo napewno wyjda manka na towarze bo otwieralysmy ten sklep od zera itp mam odpowiedzialnosc finansowa... jutro najpozniej w pon bede wiedziala czy przedluza mi umowe i szczerze w to watpie...i znowu kolejna robota do ktorej sie nie nadaje, ma dosc stresu i obwiniania ze wszystko co zle to moja wina...mam ochote sobie odebrac zycie sero bo p co taki czlowiek jak ja nieudacznik na tej planecie:/

Gość passiflora
nie przejmuj się, jeśli masz czyste sumienie to jest ok, znajdziesz inną pracę, sklepów jest dużo

Gość marrakesh
te 12 zł to wzięłam bo musiałam podpaski kupić i błyszczyk do ust ale oddałam, naprawdę

Gość marrakesh
smieszny podszyw:/ wziac tych pieniedzy nie wzielam, ktora sie pomylila nie wiem..ale najbardziej wkurza to ze odrazu podejzewana o pomylke jestem ja i teraz sobie siedze i mysle ze faktycznie chyba jestem kretynka

Po pierwsze w kasie nie ma prawa być za dużo pieniędzy. Po drugie, kasę otwiera tylko jedna i tylko jedna obsługuje kasę przez cały dzień i na koniec dnia się z niej rozlicza. Jest niedopuszczalne, żebyście obydwie jednocześnie obsługiwały jedną kasę. Jeśli masz odpowiedzialność finansową, to masz prawo tego wymagać.

Gość marrakesh
fakt, jestem głąbem, wszystko przez to, że jestem po podstawówce i z liczeniem tak sobie u mnie, muszę chyba zmienić pracę, może na sprzątanie, to mniej wymagające i bez odpowiedzialności finansowej, co myślicie?