Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjestnaforumktoskto

widzialam wczoraj cos obrzydliwego,jak mozna

Polecane posty

byc taka swinia? i to kobieta? wracajac z pracy wczoraj tramwajem zauwazylam swinie dlubiaca w nosie jeszcze ok gdyby jakos sie z tym kryla, ale na tym przystanku bylo dosc duuzo ludzi i na pewno ktos ja przyuwazyl. poza tym kolo niej siedzial jej chlopak i nie wiem czy widzial co robi (ale z pewnoscia tak) i zlapal ja pozniej za te reke... a feeeee. jak sobie pomysle ze potem trzymam sie w tramwaju za rurke ktora wczesniej trzymala taka swinia to mam ochote sie zezygac. i to wszystko w katowicach, ludzie powstrzymujcie sie bo chyba nikt nie ma ochoty na takie "widoki"

Gość marrakesh
ludzka sprawa, z czego problem?

Gość inga232323
nawet sobie sprawy nie zdajesz co ludzie robią gorszego zanim dotkną poręczy w autobusie. dłubanie w nosie przy tym to pikuś

zdaje sobie sprawe, na youtube widzialam film w ktorym facet jadacy i siedzacy w tramwaju sie onanizowal, dlatego pytam was dlaczego jestescie takimi swiniami? dlubiecie, trzepiecie a pozniej wycieracie to o rurki w komunikacji miejskiej :-O

Gość edmunt
kiedyś miałem grypę żołądkową.jechalem tramwajem i poczułem że w majtkach popłynął strumyk rzadkiego kupska.wsadziłem rękę żeby zatamować trochę,tą rękę wytarłem o poręcz i krzesełko.Ja wysiadłem ale zobaczyłem że nikt tego nie zauważył i jakaś laska usiadła na tym a ludzie dotykali tej poręczy.Po chwili chyba się zjarzyli że coś jest nie teges bo smród był masakratyczny.Ja miałem obsrane gacie ale bardziej współczułem tym ludziom.śmiech też był :)

Gość inga232323
a dlaczego od razu MY jesteśmy tymi świaniami. Samą mnie razi niehigniena innych ludzi, ale już się przyzwyczaiłam że kijem wisły nie zawróce. Nietkrzy domu wynosza brak wychowania i niedbalosc o higiene a inni z nierobstwa i lenistwa. Ja zawsze nosze w torebce zel antybakteryjny do rak. wiadomo nic nie umyje rak jak woda i mydlo, ale na chwile pomaga.

jestes facetem wiec to cie rozgrzesza

Gość Marcin84w
no a ztm chce podnieść ceny biletów.Jak to czytam to powinni chyba zrobić transport darmowy.Już lepiej dołożyć trochę kasy i jechać autem.

zaraz wracam idę srać

no juz jestem zpowrotem. same takie kozie bobki ze mnie wylecialy....to chyba dlatego ze sie za bardzo przygladalam tej kobiecie...efekt placebo widocznie.

edmunt kiedyś miałem grypę żołądkową.jechalem tramwajem i poczułem że w majtkach popłynął strumyk rzadkiego kupska.wsadziłem rękę żeby zatamować trochę,tą rękę wytarłem o poręcz i krzesełko.Ja wysiadłem ale zobaczyłem że nikt tego nie zauważył i jakaś laska usiadła na tym a ludzie dotykali tej poręczy.Po chwili chyba się zjarzyli że coś jest nie teges bo smród był masakratyczny.Ja miałem obsrane gacie ale bardziej współczułem tym ludziom.śmiech też był życzę ci więcej takiej wyobraźni i wiecej osranych gaci haha :classic_cool:

Gość jebne zara
ale sie uśmiałam! widziałaś świnię? trzeba było do zoo zadzwonić, koło niej w dodatku siedział chłopak? a to zoofil a jak masz ochotę się żeżygać to dawaj :D