Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychowalem sie bez ojca

Nie chce miec corki bo ojciec mojej matki zniszczyl nam zycie!!!

Polecane posty

Nie chce byc taki sam jak on. Gdy moja matka mnie urodzila to on powiedzial mojemu ojcu ze ona usunela ciaze a moja matka myslala ze ten czlowiek sam od nas odszedl. I co? I on odgrywal role dobrego tatusia i dziadka a z mojego ojce zrobil potwora, cale zycie zastanawialem sie jakby to wygladalo gdybym mial pelna rodzine, ale niestety nawet tego nie poczulem. Kazdy mezczyzna ktory zalecal sie do mojej matki to babcia mowila ze bylby to swietny material na meza i ojca a dziadek od razu dawal mu czarna polewke. Widzialem dzieci brata matki - swojego wujka - kuzyna i kuzynke ktorzy mieli pelna rodzine, zawsze im tego zazdroscilem. Drugi brat mamy sam mi mowil ze dziadek nie moze sobie wyobrazyc ze moja matka kiedykolwiek mialaby sie zwiazac z jakimkolwiek mezczyzna, pytalem sie dziadka dlaczego tak sie zachowuje to stwierdzil ze nie chcialby by jakikolwiek samiec dobieral sie do jego dziecka i ze ja gdy bede mial wlasna corke bede taki sam. Moja matka cale zycie spedzila pod kluczem, nawet majac mnie. Pozniej gdy skonczylem 18 lat to moj dziadek zaprowadzil mnie do agencji towarzyskiej, podobnie jak moich wujkow, przez wzglad na to ze ja nie mam 18 lat to on wzial sie za moje wychowanie. Niedawno poznalem swojego ojca i swoje rodzenstwo. Dziadkowi to oczywiscie sie nie podoba, nienawidzi go bo wedlug niego on skrzywdzil moja mame:O i twierdzil ze jesli utrzymuje kontakty z tym czlowiekiem to nie powinnem sie do niego odzywac zaznaczajac ze w jego rodzinie zawsze bedzie dla mnie miejsce. Moja mama nigdy nie umiala mu sie przeciwstawic, we wszystkim go sluchala. Teraz jest chory i pytal sie jej czy zamierzam go odwiedzic. Ja nie chce miec corki bo napewno bylbym tak samo zlym ojcem dla niej.

Gość za dużo napisałeś nie da się
czytac :D

Gość a ja ci zazdroszczę zwłaszcza
tego burdelu :O i dziwek :)

Gość mieszkajaca ....
nie mow tak. Moze bylbys bardzo dobry jako ojciec, skad mozesz wiedziec?

Dla corki bym juz napewno nie byl dobrym ojcem bo kazdy mezczyzna tak samo potraktowalby corke. Na traktowaniu mojej matki przez mojego dziadka to ja najbardziej ucierpialem, nie mialem do niczego prawa, nawet do tego by poznac wlasnego ojca przez tyle lat.