Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfvsdfvdvd

czy to będzie dom w sam raz dla 4 osobowej rodziny??czy za duzy?

Polecane posty

Gość cze, poka tzytze
:)

Gość pimpek sadełko
mi się nie podoba z zewnątrz w wewnątrz jest ładne ułożenie pokoi ale na poddaszu są krzywe ściany moja kuzynka tak ma i parę razy w łeb się u niej uderzyłam

Gość dfvsdfvdvd
jak w projekcie moga byc krzywe sciany?chyba,ze mowisz o domku swojej kuzynki,ktory jest taki sam jak ten z projektu?

Gość zakłądając że poddasze też
chcecie przystosować do użytku, to jednak dość spory. Dzieciaki wyjadą na studia i zostaniecie z domem, który trzeba sprzatać i ogrzewać. Ogólnie domek jest ładny. To poważna decyzja, więc lepiej nie podejmujcie jej pochopnie. Powodzenia życzę.

Gość dfvsdfvdvd
budujecie juz?i co jak idzie budowa?my czekamy na pozwolenia na budowe Twoj dom jest ładny z zewnatrz,ale w sordu brakuje mi antresoli i własnie poddasza,ale kazdy ma swoj styl:) ile masz dzieci jesli moge spytac?

Gość dfvsdfvdvd
naszym marzeniem jest dom z duza przestenia w srodku,a on własnie spełnia te wymagania,chociaz moze gdybym znalazła mniejszy dom,ale ktory miałby antresole zastanowiłabym sie

Gość moje marzenie sie spelni:):):)
nie, nie w trakcie zakupu działki dopiero :) mamy 1 dziecko, planujemy drugie - mielismy dom 200m - zdecydowanie za duzy!!!! Teraz wiem - maly i tylko to co potrzebne. Oczywiscie brakuje mi jakiegos pokoju na biuro ale gdzies biurko wstawimy.

A i jeszcze jedno - dla rodzin z malym dzieckiem tylko parterowy domek i otwarta kuchnia :):):)

Gość dfvsdfvdvd
do moje marzenie sie spełni,ale małe dziecko szybko rosnie...do roku jest najwiecej latania do kuchni w sumie do 6 miesiecy jak dziekco głownie mleczko,wyparzanie butelek srelki lelki,a potem juz looz,a na schody mozna barierki załozyc

Gość asiak1326
ładny i fajny..ja jestem juz po wyborze projektu no i domem mam w stanie surowym tez dla 5 osób..ale dzis wybrałabym inny projekt właśnie podobny do tego co ty proponujesz

Gość dfvsdfvdvd
asiak a jaki wybrałas projekt i czemu twierdzisz,ze dzis wybałabys inny?powiedz mi człowiek uczy sie na błedach

tez chetnie poslucham doswiadczonych. Wiesz, nie chodzi mi o barierki, bo owszem mielismy - ale o wygode - mialam dosc latania po tych schodach, np. jak czegos zapomnialam:) no i mycia okiem, ogrzania calego domu, sprzatania itd... a tak 2 pok. dla dzieci, sypialnia dla nas i salon - dla nas ok. Ale wiadomo kazdy ma inne oczekiwania. Fajny temat - niech sie rozwija.

Gość związek na zimno
dom jest w porządku, malutki, dla 4 na pewno wystarczy :)

Gość dfvsdfvdvd
ważne że bede miał gdzie srać