Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aeg54rg

PORADZCIE NIE WIEDZACEJ CO MA ZE SOBA ZROBIC MATURZYSTCE...

Polecane posty

Gość aeg54rg

ucze sie dobrze, srednia 4, 75, ostatnia klasat technikum ekonomicznego, ale kompletnie nie wiem co ze soba zrobic, co chciałabym robic w zyciu. Wybieram się na inżynierię środowiska albo transport. Kiedys marzyłam o medycynie albo pielegniarstwie, ale nie zdaje biologii, a boje sie,że praca pielegniarki by mnie przerosła... Nie wiem, co ze soba zrobic. Myślę tez nad studium na kierunku technik farmaceutyczny. Z drugiej strony zastanawiam sie czy warto- chciałabym isc na studia, lubie sie uczyc.... Chciałabym robić w zyciu cos ciekawego, miec prace z ciekawymi zagadkami, zadaniami, żeby trzeba było myslec.... Jak na razie to moge sie pochwalic tylko dobrymi wynikami w nauce, wygranym konkursem z angielskiegi i prawkiem zdanym za 1 razem. Poradzicie mi cos?

Gość pimpek sadełko
ty się zastanawiasz na jakie studia a ja się zastanawiam czy zdam

Gość ]bron boze na studiu,m
jestem na 3 roku studiow! Po takim studium nie chca przyjmowac pracodawcy. Jest wysyp ludzi po studiach a co to studium. Transport z tego co piszesz to bedzie najlepsze. Dobry kier.

Gość zatanów się co chcesz robić
i zacznij to robić. (np. jarać blanty). Postaraj się jak najwięcej dowiedzieć o zawodach, o których myślisz: poczytaj programy studiów, jakieś fora osób pracujących w tych zawodach: będziesz mieć pełniejszy obraz i wtedy wybierzesz. Decyzja jest ważna, ale to nie cyrograf - można zmienić studia, jesteś jeszcze młoda.

Gość aeg54rg
pimpek- :( czemu masz takie mysli??? jak się przyłożysz to zdasz:) np. na matmie zadania sie ciagle przewijaja takie same:) duzo na logike mozna rozwiazac:) no i wzory w tablicach sa:)

Gość aeg54rg
tak naprawde to gdybym mogła cofnac czas poszłabym do liceum na bio chem i startowała na te medycyne... ale teraz przepadło wszystko, musze isc na to na co moge. Mam nadzieje,że kiedys sie zrealizuje:)

Gość pimpek sadełko
matmą się nie przejmuję zdaję rozszerzoną najgorzej z angielskim w ogóle nic nie umiem jeden rok nie zdałam przez ten przedmiot

Gość ]bron boze na studiu,m
TYLKO NIE STUDIUM!

Gość ghtrjs
na transport? jestes pewna?

Gość proszę o pomoooooc :)
a czego oczekujesz od inż środowiska? ja to studiuję i ciekawa jestem dlaczego chcesz iść na ten kierunek i jakie masz o nim wyobrażenie :)

Gość ertjhurt
up

Gość mojitomaja
plusem jest to ze nie myslisz o HUMANISTYCZNYCH KIERUNKACH , farmaceta lub srodowisko mysle ze dobry pomysl , transport hmm pracuje w transporcie jest to bardzo popularne zajecie bo firm w zakresie TLS jest masa