Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ułom jak cholera

JESOOOOO JAKI WSTYD......

Polecane posty

Gość ułom jak cholera

Kupiłam sobie wczoraj w h&m kurtkę z przeceny. Taką żakietową, wiecie ni to kurtka ni to żakiet. W każdym razie jedna się tam ostała i była przeceniona z bodajże 150 na 50, wiec dużo. Dziś rano, wstaję wcześnie, wściekła na cały świat, bo wichura, ciemnica, zimno (wstaję o 4.30). Ubieram się szybko. No i idę do roboty, w pracy zimno więc nawet jej nie zdejmowałam. Po pracy zakupy, miasto, pub, autobus, znajomi, ludzie obcy. Teraz wracam do domu, a moja mama do mnie "Ania a czemu ty z tą metką chodzi". Ja patrzę a tam taki ogromny dzyndzel z dupnym czerwonym napisem "PRZECENA 50 ZŁ" :D Nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Gość Kelly Klakson
co to jest "JESOOOOO"?

Gość ułom jak cholera
jakie jadło popularne w krajach słowiańskich

Gość Bumbarash
wieś śpiewa, wieś tańczy

Gość ułom jak cholera
a wieś od razu :P niby co to ma do tego? Noooo, a same babki mam w pracy. Jak ja bym widziała u którejś z nich coś takiego to na bank bym jej powiedziała, w sumie to nic takiego zwrócić komuś taką uwagę. Hehe, ale sobie teraz myślę jak one musiały o mnie gadać :D No trudno. Wszystko przez to, że chodzę do pracy tak wcześnie, śpię do ostatniej możliwej minuty, a później to jest wariactwo z moim wybieraniem się.

Gość ...ot..co...
niezle masz w takim razie "kolezanki" w pracy :O

Gość wcale się nie dziwę, baby w
robocie są najgorsze. Pewnie się jeszcze głupie cieszyły, że atrakcję mają. Też mam firmę kobiet i jest to straszne :S