Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatkaaaaaaaaaaaaaaaaa

:(

Polecane posty

Właśnie skończyłam robić lekcje, wiem piątek, żałosna jestem i jeszcze się użalam na forum, ja nie wiem... nigdy taka zdesperowana nie byłam chyba, nie mam kasy na koncie, chłopak też jemu ponoć net nie działa, ja za tydzień się z nim widze, mimo tego, że chyba mnie nie kocha, coś się sknociło, mam takie wrażenie, a na dodatek się obżeram słodkim, o stosunkach z mama nawet nie chce myśleć, w ogóle tak mi smutno jakoś.. ludzie....powiedzcie co tam robicie fajnego to się rozwesele może

Gość natalllcciiaaaaa
hm wspolczuje.. moze rozerwij sie jutro jakos na jakas impreze idz. Moja corcia 8 miesieczna wlasnie usnela tez dzis miala jakis odchyl zepoznoposzla spac:D a takto maz w pracy na noc i siedze przed kompem i jem biszkopty :D

Ja poczytałam sobie książkę i teraz dla równowagi czytam kafe ;) Też właśnie się zastanawiam co to wszamać słodkiego :)

gdyby coś wam zbywało to chętnie przyjmę dobrowolne datki co łaska, czyli min. 500 pln

oo to smacznego życzę, ja delicje, podobne do biszkoptów w sumie, jeszcze w radiu włączyłam polskie i same smętne nutki, a powiedz coś o córci, takie małe cudo na pewno :)

tak tak podszywie... już od razu 100 PLN

Gość natalllcciiaaaaa
zanim córcia poszła spać to wyrecytowała mi pierwszą księgę "Pana Tadeusza"

Gość ladyy gagaga
jaka ładna pisownia, ciekawe ile masz lat bo większość ludzi wali byki że hej...:O jest praca w weekendy dla uczniów w hipermarketach na kasie bo w weekendy ludzie chętniej robią zakupy, zarobiłabyś trochę kasy skoro taka pilna i systematyczna jesteś

Gość natalllcciiaaaaa
a moja corcia jest najwspanialsza:) wiadomo:D Dzis w koncu nauczylam ja "papa" przy czym juz mowi " pa a paaa" tak fajnie hehe:)) normalnie az sie mordka cieszy:) No i niestety chyb apierwsze jej slowo umyslne bedzie tata:P :((( a to ze mna spedza wiecej czasu:(( moze jej latwiej przychodzi tata od mama:D

jaką książkę, ja czytam aktualnie wyznania gejszy, ale teraz nie mogę się skupić, musze pogadać chyba, a nie ma jak i z kim

Gość natalllcciiaaaaa
jakis podszyw z tym panem tadeuszem ale jestes podszywie dowciapny

Gość ale o coooooo
desperatkaaaaaaaaaaaaaaaaa - 500 to więcej niż 100, kretynko

faceta nie ma na chacie, bo dorabia przed świętami trzepaniem dywanów

"burza z krańców ziemi" czytam już od tygodnia i jakoś posiedzieć przy niej dłużej nie mogłam ale dzisiaj trochę się udało :)

Gość natalllcciiaaaaa
jutro nauczę córcię córcię robić pranie i dusić polędwicę

oj tam chodziło o 1000 , dobra dajcie sobie spokój z tym podszywaniem i wyzywaniem...

Gość natalllcciiaaaaa
wiesz co podszywie jestes ta sama osoba co wszedzie teraz robi podszywy . Twoje teksty sa badziewne... pewnie na zywo jestes dziewczyna zakompleksiona nie lubiana .. mam gdzies twoje podszywy pocaluj mnie w cztery litery ;]

czytałam "burza z krańców ziemi" dwa razy i okazało się, że trzymałam książkę do góry nogami :O

Gość natalllcciiaaaaa
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego męża klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

to nic... "mama" też się nauczy, ostatni będą pierwszymi no nie, hehe, kurczątko, taki mały brzdąc, sama słodycz naprawdę, a żadnych większych problemów nie ma? jeśli chodzi o zdrowie itp, w kość daje?

Gość natalllcciiaaaaa
ale zalosne to bylo ta twoja historyjka a najelpsze jest to zenie mam meza imbecylu:)

no dokładnie! ja też mam cię tam gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę, popsoć się jeszcze trochę aż ci się znudzi i dobranoc podszywie!

Gość wieczny studentnatalllcciiaaaa
jedyną żywą istotą z jaką miałam kontakt fizyczny był pudel mojego sąsiada

Gość natalllcciiaaaaa
Czasem daje w kosc:D ale ogolnie jest grzeczna:) bardzo dobre dziecko:D:D Zdrowa piekna:) Chociaz juz dwa razy mi chorowala no ale szybko jej przeszlo na szczescie :) A ty kiedy planujesz dzidzi?:D

w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość natalllcciiaaaaa
po co się zaczerniać? ja nie lubię z murzynami

lat mam nie za wiele, ale wystarczająco by już tęsknić za dzieciństwem, właśnie to kolejny powód moich przygnębień, nie cierpię dorastania...

Gość lopae
natalllcciiaaaaa - mamusia bękarcika :D🖐️

Gość natalllcciiaaaaa
a wiec podszyw to WIECZNY STUDENT :) ah glabie:) bo inaczej do ciebie nie mozna ale dobra ja juz traktuje cie jak powietrze:) Wiec desperatko kiedy planujesz dzidzi i w ogole jakie plany na przyszlosc