Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inne potrzeby1781

jak sie przyznac i ja zatrzymac

Polecane posty

Gość inne potrzeby1781

czesc wszystkim jestem tu poraz pierwszy i prosze o powzne odp krotko o sobie: mam 22 lata i pierwszy raz jestem w powazniejszym zwiazku. jestem z moja dziewczyna od 5 miesiecy i nie wiem jak powiedziec jej albo pokazac moje potrzeby. chodzi mi o fetysz z kałem, na poczatku jakos trafialy sie chetne laski, a zaczelo sie od przypadku, zdarzyl mi sie anal z wypruznieniem i strasznie mnie to nakreciło. teraz nie wiem jak mam to jej powiedziec, caly czas o tym mysleć chcialbym zeby to zrobiła na mnie, a nie chce zebysmy sie rozstali. co mam zrobic zeby zrozumiala moje potrzeby? czy lepiej jjej nie mowic czy macie jakies doswiadczenia? doradzcie mi bo nie wytrzymam

Gość przerazona951365
ty to chłopie masz przesrane. ja bym na to nie przystała, mnie osobiscie cos takiego odrzuca ale mysle ze powinienes sprobowac z nia porozmawiac... delikatnie i stopniujac napiecie, jak nie wywolasz wielkiego szoku to moze sie pogodzi z faktem.

Mam podobny problem. Tylko nie chciałem angażować w to osób drugich. :( Za to trzecie gotowe były to za sponsorować. I tak zaczęła się moja przygoda z jogą. Usypałem nawet własną manelę, ale nie mogę się z wami pochwalić bo kazano mi ją zniszczyć. :( Co gorsza kiedy byłem gotowy nasrać sobie do... okazało się, że winny jestem urzędowi podatkowemu 1zł . :( i na starość pozbawiono mnie bajecznych plaż.

mandalę * - rzecz jasna :) . Do meneli droga choć prosta i wydaję się kręta. :O Nawet POSPOLICIE nie można się stoczyć. :P

Gość inne potrzeby1781
przerazona: dzieki za poważna odp. uwierz to jest dla mnie problem. nowy: o co ci chodzi z ta joga? jeden złoty - pewnie placisz podatek od myslenia

scat..sex turecki... poszukaj sobie turczyni....sncza sie twoje problemy tytulem jak jej to powiedziec