Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta co lada chwila straci cnote

Pytanie do kobiet, ktore nie sa juz dziewicami:)

Polecane posty

Czy jak zaczelyscie wspolzycie przed slubem to pozniej zwiazek sie rozpadl? Czy pozniej partner patrzyl na Was jak na obiekt sexyalny czy jako normalna osobe? czy zmienily sie Wasze relacje? Czy traktowal Was jako łatwe Wiem ze moze dziwne pytania, ale wczoraj moj facet wyznal ze chcial by sie ze mna kochac z milosci i czy sie zgadzam na to. Jestemy razem rok. Mamy po 20 pare lat. Ja dziewica, on prawiczek. Ja bym chciala, ale wiecie noom;( Mam rodzicow po rozwodzie, mam troche uprzedzenia do facetow. On jest moim pierwszym. Kocham go, ale dreczy mnie pytanie, co bedzie " po". Ciaza chyba wykluczona :D Jest taka teoria, ze jak para zacznie wspolzyc przed slubem to grozi to rozpadem zwiazku lub pozniej rozwodem:( Nie ukrywam ze jestem troche zwolenniczka tego by starcic cnote po ślubie..:D Wiem staroświeckie :D:D:D Hormony szaleje, ale nie chce zeby to bylo takie "zezwierzecenie":( I było wynikiem nasze egoizmu, bo chyba nie można tego mieszać z miłością. Wiadomo ze nie bede czekac z tym do 50-tki:D Jakos trzeba wykorzystywac to czym natura nas obdarzyla :D Tylko nie chce robic cos wbrew sobie.. To nie jest prowo, tylko porada..

Gość a kto wierzy w allaha i 7dziew
rznij sie analnie

Gość eh eh
skąd ludziom takie głupoty do glowy przychodza chyba z nudow

Gość postuluję niniejszym
A jedzenie, gdy jest się głodnym, to też 'zezwierzęcenie' tylko dlatego, że kieruje nami głód, a nie rozum? :O Jeśli masz takie poglądy i obawy co do tego, jak się będziesz ze sobą czuła po seksie, to lepiej sobie odpuść. To jest dla dorosłych, którzy wiedzą, czego chcą.

Gość Kwiaty w twoim domu
do ta co lada chwila straci cnote A do tej pory co było między wami... tylko przytulanie...?

Gość vffffffff
no raczej nie mamy gwarancji że ten facet zostanie z nami na zawsze po 1 wspólnym razie... chemia i hormony buzuja tak na 1 etapie związku a samą miłość trzeba po prostu pielęgnować, miłość to nie seks ...

Gość madziamadziamadzia
poczekaj z tym... tym bardziej, że nie jesteś pewna... Ja zaczęłam się kochać z moim ukochanym dopiero po zaręczynach i żadne z nas nie żałuje, ze tak długo czekaliśmy.

Gość kaczuuuuuuuszka
współczuje Ci :( kto ci takie cos nawciskal do glowy...

Gość łoteweeeer
ja sie tam lubie zezwierzęcać ;) nie ma w tym nic zlego

Gość discoresistakax
ja sie lubie ruchać byle facet miał dużego członka i zwinnie nim poruszał

Gość właśnie to czego nie masz
NIE DAJ SIĘ NAMÓWIĆ NA ZAWARCIE ZWIĄZKU MAŁŻEŃSKIEGO NIE WIEDZĄC, JAKI TWÓJ MĄŻ JEST W ŁÓŻKU!!! zresztą faceci, którzy czekają do ślubu, na ogół ukrywają to, że im nie staje, albo w ogóle nie mają popędu... teraz jako dziewica nie potrafisz sobie wyobrazić, co byś straciła, ale gwarantuję ci, że zmarnujesz sobie życie, jeśli się okaże, że wyszłaś za impotenta

Gość ciekawy temacik ojj
niech ktos jeszcze cos ciekawe dopisze :D