ta co lada chwila straci cnote 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Czy jak zaczelyscie wspolzycie przed slubem to pozniej zwiazek sie rozpadl? Czy pozniej partner patrzyl na Was jak na obiekt sexyalny czy jako normalna osobe? czy zmienily sie Wasze relacje? Czy traktowal Was jako łatwe Wiem ze moze dziwne pytania, ale wczoraj moj facet wyznal ze chcial by sie ze mna kochac z milosci i czy sie zgadzam na to. Jestemy razem rok. Mamy po 20 pare lat. Ja dziewica, on prawiczek. Ja bym chciala, ale wiecie noom;( Mam rodzicow po rozwodzie, mam troche uprzedzenia do facetow. On jest moim pierwszym. Kocham go, ale dreczy mnie pytanie, co bedzie " po". Ciaza chyba wykluczona :D Jest taka teoria, ze jak para zacznie wspolzyc przed slubem to grozi to rozpadem zwiazku lub pozniej rozwodem:( Nie ukrywam ze jestem troche zwolenniczka tego by starcic cnote po ślubie..:D Wiem staroświeckie :D:D:D Hormony szaleje, ale nie chce zeby to bylo takie "zezwierzecenie":( I było wynikiem nasze egoizmu, bo chyba nie można tego mieszać z miłością. Wiadomo ze nie bede czekac z tym do 50-tki:D Jakos trzeba wykorzystywac to czym natura nas obdarzyla :D Tylko nie chce robic cos wbrew sobie.. To nie jest prowo, tylko porada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto wierzy w allaha i 7dziew Napisano Kwiecień 9, 2011 rznij sie analnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh eh Napisano Kwiecień 9, 2011 skąd ludziom takie głupoty do glowy przychodza chyba z nudow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postuluję niniejszym Napisano Kwiecień 9, 2011 A jedzenie, gdy jest się głodnym, to też 'zezwierzęcenie' tylko dlatego, że kieruje nami głód, a nie rozum? :O Jeśli masz takie poglądy i obawy co do tego, jak się będziesz ze sobą czuła po seksie, to lepiej sobie odpuść. To jest dla dorosłych, którzy wiedzą, czego chcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiaty w twoim domu Napisano Kwiecień 9, 2011 do ta co lada chwila straci cnote A do tej pory co było między wami... tylko przytulanie...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vffffffff Napisano Kwiecień 9, 2011 no raczej nie mamy gwarancji że ten facet zostanie z nami na zawsze po 1 wspólnym razie... chemia i hormony buzuja tak na 1 etapie związku a samą miłość trzeba po prostu pielęgnować, miłość to nie seks ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziamadziamadzia Napisano Kwiecień 9, 2011 poczekaj z tym... tym bardziej, że nie jesteś pewna... Ja zaczęłam się kochać z moim ukochanym dopiero po zaręczynach i żadne z nas nie żałuje, ze tak długo czekaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diamentowy Pył 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 no chyba raczej po slubie moze byc rozwod jesli sie okaze ze zle sie dobraliscie seskualnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczuuuuuuuszka Napisano Kwiecień 9, 2011 współczuje Ci :( kto ci takie cos nawciskal do glowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łoteweeeer Napisano Kwiecień 9, 2011 ja sie tam lubie zezwierzęcać ;) nie ma w tym nic zlego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość discoresistakax Napisano Kwiecień 9, 2011 ja sie lubie ruchać byle facet miał dużego członka i zwinnie nim poruszał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość właśnie to czego nie masz Napisano Kwiecień 9, 2011 NIE DAJ SIĘ NAMÓWIĆ NA ZAWARCIE ZWIĄZKU MAŁŻEŃSKIEGO NIE WIEDZĄC, JAKI TWÓJ MĄŻ JEST W ŁÓŻKU!!! zresztą faceci, którzy czekają do ślubu, na ogół ukrywają to, że im nie staje, albo w ogóle nie mają popędu... teraz jako dziewica nie potrafisz sobie wyobrazić, co byś straciła, ale gwarantuję ci, że zmarnujesz sobie życie, jeśli się okaże, że wyszłaś za impotenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawy temacik ojj Napisano Kwiecień 9, 2011 niech ktos jeszcze cos ciekawe dopisze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ta co lada chwila straci cnote 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Miedzy nami było tylko przytulanie nic więcej. Boshee moze faktycznie jestem dziwna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ta co lada chwila straci cnote 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 ludzie doradzcie, wspomóżcie biedną dziewica:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach