Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannahhh jj

piluchy DADA z biedronki wcale nie są tak dobre jak oryginalne pampersy!!!!!

Polecane posty

Gość hannahhh jj

kupiłam paczkę rozmiar 2, mały jest za każdym razem przemoczony aż po szyję!!!!!

Gość widocznie jest za chudy
albo za gruby i mu rozmiar nie pasuje

Gość hannahhh jj
ma 4,3kg a rozmiar dla dzieci 3-6, to niby jaki ma nosić

Gość różowa kreska
kup 3 - waga 4-9

Gość widocznie jest za chudy
sorki trochę źle napisałam nie mam na mysli, ze on jako on jest za gruby czy za chudy, ale ze do tych konkretnych pieluszek bo oprócz wskazników wagowych to kazdy producent jeszcze robi inną szerokosc tych wszystkich pasków, falbanek itd np mojemu dziecku dada pasuje, a wlasnie pampersy przeciekały chociaz były w tym samym rozmiarze, bo była do nich jakby za chuda i odstawały

Gość hannahhh jj
no nie wiem, chyba sobie dam spokój z nimi. Do tej pory używałam pampersów, i mógł 6 godzin przeleżeć, nic nie ciekło, a te dada już po 3 godz śpiochy przemoknięte myślałam, ze te nowe DADA są dość dobre (ciekawostka - opakowanie dady do złudzenia przypomina pampers)

Gość mamamama26
hmm niewiem gdzie ci opakowanie przypomina pampersy - inny kształt, kolory.. i wg mnie pampersy sa drogie, okropnie szmatowate i pogniecione - w mig sie tak odkształca ze sie bokami wylewa

Gość ciało dziecka przyzwyczaja się
do jednego gatunku pieluszek, dlatego dada wydaje ci się gorsza, ja tez tak już jilka razy miałam, ale powód nie jest w złej jakości pieluszki tylko przyzwyczajenia dziecka do pieluszki jednego rodzaju, ja osobiście nie lubię papmersów i ich nie kupuję dla córeczki,

Gość maaama_85
Jak już mowa o pampersach...polecam pampersy z Kauflandu - Wickies - tanie i rewelacyjne!!! Nie zamienię ich na inne!!!

Gość Dady sa beznadziejne
śmierdzą jakimś chemicznym syfem są sztywne i twarde tyle że tanie już nieco lepsze są lidlowskie pieluchy co prawda puchną po nasiusianiu są miększe i mniej toksycznie śmierdzące

Gość Dady sa beznadziejne
ale i tak najlepsze droższe pieluchy, nie ma co ukrywać! ktoś kto twierdzi że jest inaczej mówi tak bo na drogie pieluchy go po prostu nie stać A one są miękkie, wygodne, lekkie, dobrze wchłaniają Jedyna wada to to że są wybielane chlorem (Dady też!!!!) więc niektóre dzieci mają na nie uczulenie. Pod tym względem lidlowskie są bardziej przyjazne skórze dziecka.

ja przerabialam chyba wszystkie pieluchy. z dady bylam zadowolona (ale teraz te nowe są do kitu - przesikuje) ale polecę wam stronke: www.pieluchy.net ja kupilam juz kilka razy. Sa porownywalne do tych z rossmana , tez wychodzi po ok 0,50 zł za szt. przesylka darmowa i 300 szt od razu w domu....mozna mniej oczywiscie

Gość mamamamamamaaaaaa
ja uzywam dady i dla mnie sa w porzadku, uzywamy tez pampersow active baby tez sa ok, kiepskie byly natomiast sleep&play, hugissy z biedronki. W nocy nie zmieniam peluchy bo przesypia calutka nocke czasem ma pampersa 12 godzin tzn dade i nic nie przecieka