Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biiiiiizium

rodzina, nienawiść

Polecane posty

Gość biiiiiizium

Nienawidze mojej rodziny !!! Matka rujnuje mi życie, zmieniła mi klasę ze sporowej na "normalną" bo niby tam są nieuki, łazi do szkoły, załatwia mi indywidualne lekcje. Nie ma mnie w szkole tydzień bo byłam w szpitalu i dzisiaj musze przepisywać lekcje bo nie wyjde z domu, zachowuje się jak nie wiem kto. Nie wyjde jak nie przepisze mam 15 lat. Od wtorku do czwartku są testy 3 dni wolnego mogłabym przepisać lekcje w te 3 dni.. ale nie bo mam dzisiaj i jutro czas. Mój brat studiuje zaocznie, nie chce iść do pracy i rodzice go teroryzują, zabrali mu komputer, wylaczają internet. Jak wracam ze szkoly to muszę jechać na szmacie jak wyjde to jest telefon o 19 gdzie jestem i do domu. Wracam i pytanie co robilam z moich chłopakiem o czym rozmawiałam . Co mam zrobić pomóżcie mi ja już nie mam siły. Mam myśli samobójcze jest sobota ja nie moge wyjść musze wracać o 19, gdzie małe dzieci chodzą jeszcze po dworze, pomocy !!! :( Mam już głupie myśli. ;(((

Gość eh eh
ja bym spieprzyla z domu na pare dni:) jakbym wrocila to by sie ucieszyli:) ale da to tez do muslenia twoim starym ze moze jest cos nie tak skoro zwialas czasem zimny kubel na leb jest potrzebny