Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaktoria

jakie macie łóżeczka dla dzieci?

Polecane posty

Gość faaktoria

jakie macie łóżeczka dla dzieci?

Gość faaktoria
czyli takie najzwyklejsze ?Czy warto kupowac te z kolyska ?

Gość Lenart
zwykle drewniane bez plozow od kolyski

Gość kaskata
Mamy 140x70 z mozliwością przerobienia na tapczanik. Wczesniej mielismy 120x60 i to szybko sie okazalo niewystarczajaca - po 10m-cach zmienilismy. Nasza córa bardzo sie wierci w nocy i ciagle sie budzila przyklejona do szczebelków. Polecam od razu kupic szersze ;)

Gość kaskata
Z kołyską to chyba nie jest najlepszy pomysl - na poczatku dziecku bedzie tam fajnie ale jak przyzwyczaisz do kołysania przy zasypianiu to potem bedziesz miała przerąbane ;)

Gość mamamama26
a ja mam turystyczne i bardzo sobie chwale - drewniane są twarde i te szczebelki to jakaś masakra - mój sie tak rusza że ciągle bym mu wyjmowała ręce czy nogi zaplątane - no i mój bardzo lubi dotykac bokow łóżeczka jak sobie usypia :) aa i ja bym kupiła ten z plozami - choć ja mojego bujam w bujaku - karmie na śpiąca i odkładam i śpi - czasem tylko mizia te boczki na śpiaco

a mam dla córki drewniane i zawsze je chwaliłam pod niebiosy, póki nie urodziłam synka i nie dostałam od koleżanki turystycznego! jesst świetne, też ma funkcje kołyski, ale ja nie używam, bo łatwo się dziecko przyzwyczaja, a skoro córcia bez bujania sama zasypiała (nigdy jej śpiącej nie odkładałam tylko taką na wpół jak ziewała i się jej oczki kleiły) to i małego nie mam zamiaru kołysać. Jednak jest jedna fajne rzecz w tym łózeczku, otóż materac zawieszony jest w taki sposób że wystarczy kiedy mały marudzi podejść do łózeczka i lekko poruszać tym materacykiem i zawsze szybko powtórnie zasypia :D

Gość kwiat tamaryszku
drewniane,klasyczne, 120 na 60 :)

turystyczne, ale jeszcze nie testowane ;) dokupię do niego tylko porządny materac termin porodu: 11.06.2011r.-będzie synek :)

popieram że fajnie się buja tym poziomem podwyższanym - też z tego korzystam :) a materac mam piankowy bo kokos gyka raz że jest troche za ciężki, dwa że podobno pleśnieje a 3 że podobno już epoka jego minęła.. został piankowy i lateksowy ale jest bardzo drogi więc mam lekka pianke i jest jak dla mnie super

mamo małego Alka-dokładnie, lepiej zwykły piankowy niż kokos-gryka ;) a jak pianka się odkształci, to zawsze można kupić nowy, bo materac taki drogi nie jest. Ja jednak stawiam na lateksowy, jest dość drogi, ale jak na 3 lata użytkowania, to myślę, że cena ujdzie.

Gość Ja kupilam turystyczne
Hauck Babycenter takie z przewijakiem, kieszeniami, pojemnikami, karuzela i innym szitem. Dwupoziomowe. Jak na razie nie narzekam.

Gość Plecionka400
drewniane 120x60... odkupowałam od znajomej mojej mamy. Jestem zadowolona. Turystyczne też mam, ale na wyjazdy oczywiście. :)

Gość Natyde78
Kiedyś swojej córce kupiłam takie: http://www.comfortbe.pl/menu,7,esklep,produkt,id,809,name,Lozeczko_dzieciece_Klups_MIS_ecru_teak,kat,109,prod,0 tylko że od tego czasu podobno się trochę popsuła jakość klupusia. Ale fakt faktem że nie ważne jakie to będzie łóżko, bo dziecko śpi na materacu i to on jest najważniejszy. Czy łóżko jest drewniane czy z czego innego to mniejszy problem o ile materiał nie powoduje alergii!!

Dla mnie łóżeczka turystyczne to kompletna wiocha. Jak sama nazwa wskazuje są TURYSTYCZNE czyli na wyjazdy ewentualnie w domu do zabawy jako kojec, ale jako normalne łóżko? No way! Wiocha i tyle!